• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime iğrençsin dediğim için benden ayrıldı

Kızlar dün sevgilimle tartıştık biraz sabahtan başladı tartışmamız bu süre içinde hep uzatma aşkım seviyorum seni falan dedi sonra akşama doğru barıştık. Telefonda konuşuyorduk gayet güzel gülüyoruz filan bir espri yaptı bende " ıyy iğrençsiin ben kapatıyım konuşmayalım valla" dedim ama tamamen kötü bir anlamda değil espri kötü diye oyle dedim bir kaç defa böyle olmuştu hayattan soğuttun aşkım yapma filan demiştim acayip tepkıler göstermişti kendime engel olamayıp söyledim gene pat suratıma kapattı telefonu bekledim geri arasın diye 5 dk sonra ben aradım bilerek mi kapadın o telefonu suratıma dedm evet dedi bende kapadım. Sonra mesaj attı ben ayrılmak istiyorum seni çekemiyorum artık diye. Aradım meşgule attı. 10 dk sonra o aradı açıp bağırıp çağırıp kapattım. Bana istemiyorum artık seni sen benden ayrıldın filan dedi. Bu kullandığım hattı o almıştı bana yarın gidip hattı kapattırcam, git kendine mutlu olacağın birini bul dedi ben para konusunda baskı yapıyodum çalış şu bu evlenınce böyle olmaz istediğim yapmazsın filan diyodum( eski konumu bilenler hatırlar) git kendıne paralı birini her istediğini yapacak birini bul filan dedi bende bu hattı ben kırarım defol git diyip telefonu kapadım..... Ağlaya ağlaya uyakalmışım.. sabah uyandım telefonu açtım ama mesaj filan atmamış aradımı bilmiyorum.. napmalıyım sizce?:50:

iğrençmiş gerçekten :52:

Madem seviyorsun neden adama çemkiriyorsun? Bağırıp çağırıp telefonu yüzüne kapatmak, ayrılmakla tehdit etmek, hattı bilmem ne yaparım demek...

Bunlar çocukluk arkadaşım. Ciddi ilişkilerde böyle şeyler olmaz. Hatta bir şey yapma bir kere, ortam gerilmiş, bekle, arar önü sonu...

Ayrılmakla tehdit filan etmedim ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyosunuz ?

Eski konumu okursanız hiçde öyle birşey düşünmedim bana bakamzsın derken eve katkın olmaz anlamında dedim çok yanlış anladınız 19 yaşındayım babamdan asla para istemem evlenıncede ben yatıyım kocam çalışsın kafasında değilim olayı çarpıtmayın lütfen.

Konulara yorum yaparken konu sahibinin açtığı tüm konuları okuyacak olursak vay halimize.
Sen bizim ilk kez okuduğumuzu düşünerek ki ben ilk kez okuyorum; ona göre yazarsan bu ve buna benzer tepkiler almazsın..
Gelelim çalışma konusuna, zaten çalışmayı sevmiyorsa ondan ne köy olur, ne kasaba, ne arkadaş, ne dost ne de koca..

Herkesin dayanamadığı kaldıramadığı laflar olur. Sevgiliniz de bu tarz konuşmaları kaldıramıyor olabilir, o konuda suçlu göremedim ben ya. Hattınızı
kapatacağını söylemesi,paralı birini bul demesi her ne kadar çocukça ve yanlış olsa da kendisine ağır gelen laflardan tartışma çıkarması normal geldi

Yani o an gülüyorduk kırılsın diye demedim kızmış olabilir ama ardından benı senı çekemıyorum artık bile dedi bu kadar kötü bir insan değilim

Konulara yorum yaparken konu sahibinin açtığı tüm konuları okuyacak olursak vay halimize.
Sen bizim ilk kez okuduğumuzu düşünerek ki ben ilk kez okuyorum; ona göre yazarsan bu ve buna benzer tepkiler almazsın..
Gelelim çalışma konusuna, zaten çalışmayı sevmiyorsa ondan ne köy olur, ne kasaba, ne arkadaş, ne dost ne de koca..

belirttim zaten çalış dıye baskı yapıyodum eski konumu bilenler hatırlar diye siz okudugunuzu anlayın bi önce bence direk ön yargıyla eleştiri yapmayın konu başka sizin takılıp polemık yarattıgınız konu çok başka

Yani o an gülüyorduk kırılsın diye demedim kızmış olabilir ama ardından benı senı çekemıyorum artık bile dedi bu kadar kötü bir insan değilim

Gerçekten çekemiyor olamaz mı? Haklı yanları olamaz mı? İlk kez söylemiyor olsa gerek bunu? Keşke bir düşünseydin ilişkini, ele alsaydın yanlışlarını, doğrularını falan..

Bence senin de yanlışların var ne demek senin paran bana yetmez isteklerimi karşılayamazsın.. Çok onur kırıcı ve cahilce bir söylem kusura bakma kırılma ama öyle.. Sen çocuğun onurunu kırmışsın.. Hem belki o senin iğrençsin demeni kaldıramıyo olabilir onu şaka olarak algılamıyo alınganlık gösteriyo olabilir bunu daha önce de bildiğin için dikkat etmeliydin bence

Bence senin de yanlışların var ne demek senin paran bana yetmez isteklerimi karşılayamazsın.. Çok onur kırıcı ve cahilce bir söylem kusura bakma kırılma ama öyle.. Sen çocuğun onurunu kırmışsın.. Hem belki o senin iğrençsin demeni kaldıramıyo olabilir onu şaka olarak algılamıyo alınganlık gösteriyo olabilir bunu daha önce de bildiğin için dikkat etmeliydin bence

Ben çalışsın diye dedm şöyle düşünnce evet yanlış yapmışım ama bu iğrençsin kelimesini güldüğüm için bi an da ağzımdan çıkıverdi:50:

belirttim zaten çalış dıye baskı yapıyodum eski konumu bilenler hatırlar diye siz okudugunuzu anlayın bi önce bence direk ön yargıyla eleştiri yapmayın konu başka sizin takılıp polemık yarattıgınız konu çok başka

Hala eski konumu bilenler bilir deme.
Şurada kaç kişi biliyor acaba eski konunu?
Polemik falan çıkarmaya çalışmıyorum.
Eski yazdıklarımı unut tamam mı? Anladım sen çalışmasını istiyormuşsun evlenince bir ucundan tutan sen değil erkek olarak o olsun diye. Roller epey farklı o halde sizde. Bence bu şu an yaşadığın durumdan daha ciddi. Senden 15 yaş büyüğüm tecrübelerime kulak ver azcık.

Ayrılmakla tehdit filan etmedim ben mi anlatamıyorum siz mi anlamıyosunuz ?

Yooo, anlama problemim yok çok şükür :31:.

Ben ilk cümlede yazdıklarımı her iki taraf içinde söylemiştim.

Sizinde karşı tarafında çocukça hareket ettiğinizi düşünüyorum.

Neyse hakkınızda hayırlısı...

Hala eski konumu bilenler bilir deme.
Şurada kaç kişi biliyor acaba eski konunu?
Polemik falan çıkarmaya çalışmıyorum.
Eski yazdıklarımı unut tamam mı? Anladım sen çalışmasını istiyormuşsun evlenince bir ucundan tutan sen değil erkek olarak o olsun diye. Roller epey farklı o halde sizde. Bence bu şu an yaşadığın durumdan daha ciddi. Senden 15 yaş büyüğüm tecrübelerime kulak ver azcık.

Azarlama edasıyla bana akıl vermeye calışmayın yaşınızın pek bir önemi yok yorum yapmayın lütfen daha fazla

hımmm şu tembel sevgili şimdi de iğrenç çıktı..canım eski konuna binayen söylüyorum bu adamdan sana hayır gelmez ayrılmanız en doğrusu . ha diyorsan ki seviyorum ediyorum e o zaman takıldığı şeyleri yapmayacaksın adam daha önce hoşlanmadığını belirtmiş sende yapmışsın sonradan da ağlıyorsun ha bu da o ergen sevgilinin bahanesi olmuş bence triplerinden sıkılmış sonra bunu öne sürüvermiş ..bence peşini bırak bu işin tekrardan söylüyorum bu adamdan hayır gelmezzz..:ssz:

Yaşları küçük bunların bence..
Söyledi mi konu sahibi yaşını..
Ama ben erkek arkadaşından ziyade konu sahibine ön yargılı yaklaşıyorum düşüncelerinden dolayı..
Çocuk iyi sabretmiş yine. Aramasın tabi.

söyledim söyledim ben 19 o 20
Hangi düşüncemden dolayı acaba çok merak ettim?

Back
X