sevgilime karşı ne hissettiğimi anlayamıyorum

mercan91

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
28
2
6
35
Ankara
merhaba kızlar 2 yıla yakın süredir bir ilişkim var. ufak tefek sorunlar ve anlaşamamazlıklar dışında problemimiz yok. gerçekten çok iyi biri ve bana olan sevgisinden sadakatinden eminim. annemle babamda tanıyor seviyor. ailem biz birlikte olmadan önce tanıyordu onu. babam sevgili adıyla bilmese de görüştüğümüzden haberdar. onun annesi de beni çok seviyor babası hayatta değil. bana çok bağlı olduğunu biliyorum onun hayatta ki en büyük desteklerden biriyim. artık ciddi düşünüyoruz. benim okulda son yılım mezun oluyorum. uzun zaman oldu ve çok yaşanmışlığımız var anılar fotoğraflar. gelecek planlarım da onunla. örneğin hayalimdeki düğünü gelinliği gezmek istediğim yerleri onunla paylaştım hep onların bir parçası oldu o da. buraya kadar diyeceksiniz ki sorun ne o zaman. ama bu saydığım şeyler bana bazen olumlu şeyler gibi değil de üzerimde baskı gibi geliyor. mecburiyet gibi geliyor. bu sebeplerden dolayı evlenmek zorundaymışım gibi hissediyorum. bu sebeplerden dolayı ayrılamazmışım gibi hissediyorum. yani gerçekten mutlu olduğum için,sevdiğim için mi yoksa bu sebeplerden dolayı mı birlikte olduğumu anlayamıyorum. birlikte iyi vakit geçiriyorum ama oturup düşündüğümde eksik şeyler var gibi geliyor. bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz bilmiyorum. ama tarafsız yabancı birilerinin fikirlerine ihtiyacım var

Canim bu konuda ne denir bilemiyorjm ama kendini dinle ona karsi sorumluluk mu hissediyor ailem bliyor ailesi biliyor herkes olumlu bu yuzden mi onunlasn yoksa her ne olursa olsun onu cok seviyormusun ? Bu soruna ancak sen yanit bulabilirsin

monotonlaşmış olabilirsinz, heyecan kalmamış olabilir, sevmiyor olabilirsin ilk zamanlarda ki aşkı arıyor olabılırsın ama net bir şey söylemek imkansız buradan...

söz nişan işine girişmeden bir psikologa danış bence bizler hissettiklerimizi bazen açığa vurmaya kendimize bile söylemeye çekiniyoruz bir danışman senın bu konuda dogruyu görmeni rahatlıkla sağlayabilir..

senin için en doğrusu ve sağlıklısı bu dıye dusunuyorum

Bi an kendimi gordum sanki. Bazen banada oluyor boyle. Yani uzun iliski oldugundan galiba monotonlasiyor. Bazen ben cidden olumsuz dusunuyorum; bisey yokken kendimce canm sıkılıyr. Bence kendine zaman ver. İlla soz nisan dugun yok ciddi dusunuyoruz diye kendine baski uygulama. Dusunme evlenirsek nasil olur diye. Yani kisacasi fazla dusunme derim. Ama belki bir piskolog iyi gelebilir, rahatlarsin? Ben sahsen piskologlari sevmiyorum. Arkadasin varsa paylasabilcegin onla konus?

Bu durum sizde bir stres bir baskı yaratmasın.. Sadece o insanın şu an itibari ile hayatınızda olmadığını düşünün ve onsuz hayatınız nasıl olurdu bunu kurgulayın.. Olumlu veya olumsuz onun sizin için ne ifade ettğini böylelikle anlayabilirsiniz... Ben sevmediğinize inanmıyorum

4 yıla giden ilişkimi bu gibi sebeplerden bitirdim ben.
Karşındaki ne kadar mükemmel olursa olsun iyi,seven, anlayışlı ,güvenilir...
Sanırım bir şey kayboluyor zamanla,biraz uzak kal emin ol duygularından.Uzak kalmazsan anlayamazsın ne hissettiğini hep bu karışıklığı yaşarsın.
Ben ayrılalı bir ay oluyor kendim istedim.Çok özlüyorum mesela,ne kadar dolmuş içime onu anladım.

Bol bol iyi günlerinizden ve ileride olacak iyi günlerden bahsedin, hayaller kurun..
Yoğun şekilde iyi şeyler düşünün..

Baktınız hala bir eksiklik var , o zaman başka şeyleri sorgulayın..
Ne isteyip istemediğinizi önce kendinize sorun..

Bakalım ne olacak.. :)

canım bende bir süre önce aynı böyleydim hatta burda konuda açtım. O an sanki o çok iyi biri olduğu içiçn onunlaymışım sanki onu sevmiyormuşum gibi geliyordu bu böyle 1 ay felan sürdü ama çok şükür geçti o dönem her ilişkide olur böyle zamanlar. şuan söylediğim tek şey iyiki onu o zaman bırakmamışım her bakışımda her anımda daha çok seviyorum onu. gerçekten yüreğimde hissediyorum bu sevgiyi. Sakın yanlış düşünüp sonra üzüleceğin bişey yapma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…