Sevgilime Nasıl çaktırmam???

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Geçenlerde de yazmıştım erkek arkadaşımın dogum günü var ne yapabilirim diye çoğunuz fikir verdiniz teşekkür ederim. Şimdi bir video hazırladım cihangirde bi kafenin salonunda izleticem ama onu Oraya ne diyip götürmeliyim ki taksim hic gitmediğimiz bi yer nasıl o anlamadan bu sürprizi yapmalıyım

Geçenlerde de yazmıştım erkek arkadaşımın dogum günü var ne yapabilirim diye çoğunuz fikir verdiniz teşekkür ederim. Şimdi bir video hazırladım cihangirde bi kafenin salonunda izleticem ama onu Oraya ne diyip götürmeliyim ki taksim hic gitmediğimiz bi yer nasıl o anlamadan bu sürprizi yapmalıyım
"Şu kafenin yemekleri süpermiş,hadi gidip deneyelim."
Ben olsam öyle götürürdüm.

'X arkadaşım cihangirde çok güzel bir mekan için fırsat kuponu almış o gidemiyor bana verdi biz gidelim kupon yanmasın' dersin.

Çalışanlardan memnun kaldınız mı peki?

Ben kendim bir organizasyon yapmadım, oradan bir film seçtik salona girdik. Çalışanlarla pek muhattap olmadık yani. Ama bir şikayetim de olmadı. Rahat bir ortam. Salonun içinde telefonu bile vardı, herhangi bir içecek vs. sipariş edebilmek için :)

Ben kendim bir organizasyon yapmadım, oradan bir film seçtik salona girdik. Çalışanlarla pek muhattap olmadık yani. Ama bir şikayetim de olmadı. Rahat bir ortam. Salonun içinde telefonu bile vardı, herhangi bir içecek vs. sipariş edebilmek için :)
Anladım,çok teşekkür ederim :)

Ben olsam Taksimi bilmiyorum gezmeye gidelim mi diye götürürdüm meraklıyım zaten genelde eşim hiç anlamazdı araştırmayı da severim mesela orada dolaşırken ya araştırma yapmıştım şu mekanı çok övmüşlerdi gel yemek yiyelim der götürürdüm şahsen şüphe çekmezdi bizde sende öyleysen çekmeyecektir:KK53: Seninle her halukarda dikkat çekecek diyorsan yakın arkadaşı mekana çağırabilir önemli bir şey konuşacağım diye beklemiyorsa muhakkak sürpriz olacaktır:spor:

Back
X