- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ayrılmak için bahane üretiyor bence.O kadar başarıyı çalışmadan nasıl elde etti onlar için de çalışmadı mı..Arkadaşlar benim uzun bir ilişkim var ve kendisini çok seviyorum. Bana karşı hep ilgili, sadık ve üstüme düşen birisi.Hayatı boyunca çok başarılı bir çocuk olmuş. Üniversite sınavında derece yapmış, burslu olarak en iyi üniversitelerden birinde okumuş. Şu anda da yine çok prestijli bir bursla yurtdışında yüksek lisans yapıyor.
Buraya kadar hikaye mükemmel duruyor ama sevgilim bu kadar başarıya rağmen çalışmaktan nefret ediyor :’) kurumsal bir yerde işe başlamıştı 1,5 yıl dayanabildi ve bu süreçte aşırı mutsuzdu, psikiyatra gidiyordu iş hayatından nefret ettiği için. Sabah kalkmak kravat gömlek kalkıp gitmek o uzun mesai saatleri, bunlardan nefret ettiğini söyledi. Sonra istifa edip yurtdışına gitti işte. Şimdi de sınavlarına asla çalışmadığı ve ödevlerini yapmadığı için kaldı ve tez yazma aşamasına bile geçemeyecek. Aldığı burstan tazminat ödemesi bile gerekebilir haklarını bilmiyorum. Dün beni aradı morali çok bozuktu. “Benden olmayacak sen benimle vakit kaybediyorsun” gibi bir şeyler söyledi. Nasıl davranmalıyım sizce?
Uzun bir ilişki derken kaç yıllık ? uzun yıllar süren ilişkilerde maalesef bir süre sonra alışkanlık monotonluk haline gelebiliyor o da belli ki sizin bunca zaman beklediğinizden evlilik(sorumluluk) için henüz kendini hazır hissetmiyor olabilir yada bir başkasına aşık olmuş hatta seviyor olabilir ve sizden ayrılmaktansa sizin onu bırakmanızı istiyor da olabilir. Kendinizi çok bağlamayın üstüne de çok gitmeyin, kendinizi geri çekin biraz bakalım böyle olduğunda o size olan ilgisi artıyor mu ? Artmıyorsa zaten bu ilişki bitmiştirArkadaşlar benim uzun bir ilişkim var ve kendisini çok seviyorum. Bana karşı hep ilgili, sadık ve üstüme düşen birisi.Hayatı boyunca çok başarılı bir çocuk olmuş. Üniversite sınavında derece yapmış, burslu olarak en iyi üniversitelerden birinde okumuş. Şu anda da yine çok prestijli bir bursla yurtdışında yüksek lisans yapıyor.
Buraya kadar hikaye mükemmel duruyor ama sevgilim bu kadar başarıya rağmen çalışmaktan nefret ediyor :’) kurumsal bir yerde işe başlamıştı 1,5 yıl dayanabildi ve bu süreçte aşırı mutsuzdu, psikiyatra gidiyordu iş hayatından nefret ettiği için. Sabah kalkmak kravat gömlek kalkıp gitmek o uzun mesai saatleri, bunlardan nefret ettiğini söyledi. Sonra istifa edip yurtdışına gitti işte. Şimdi de sınavlarına asla çalışmadığı ve ödevlerini yapmadığı için kaldı ve tez yazma aşamasına bile geçemeyecek. Aldığı burstan tazminat ödemesi bile gerekebilir haklarını bilmiyorum. Dün beni aradı morali çok bozuktu. “Benden olmayacak sen benimle vakit kaybediyorsun” gibi bir şeyler söyledi. Nasıl davranmalıyım sizce?
Bu cümlesi çok net anlatmış size durumu, hala görmek istemiyorsunuz.Arkadaşlar benim uzun bir ilişkim var ve kendisini çok seviyorum. Bana karşı hep ilgili, sadık ve üstüme düşen birisi.Hayatı boyunca çok başarılı bir çocuk olmuş. Üniversite sınavında derece yapmış, burslu olarak en iyi üniversitelerden birinde okumuş. Şu anda da yine çok prestijli bir bursla yurtdışında yüksek lisans yapıyor.
doğru söylemiş.“Benden olmayacak sen benimle vakit kaybediyorsun” gibi bir şeyler söyledi. Nasıl davranmalıyım sizce?
Doğru demişBenden olmayacak sen benimle vakit kaybediyorsun” gibi bir şeyler söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?