- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Papatya129
-
Bende öyle düşündüm okurken.Ayrılmak için bahane üretiyor bence.O kadar başarıyı çalışmadan nasıl elde etti onlar için de çalışmadı mı..
Drama bağlamış öyle bir şey yok. Seni kendinden uzaklaştırmak için yapılan bir eylem..
Dikkatli ol.
benden olmayacak ,benimle vakit kaybediyorsun diyen birini o vakte bırakır ,giderim ..
İnsan elle tutulur bişey için çabalar ,istemeyen bir adamı ne olursa olsun zorlamam ,psikolojik sıkıntısı iş hayatıyla ilgili olabilir ona da destek olunur ama sıkıntısı benimleyse ,yok gitmicem destek olucam sana çok kötüsün sen diye de yanında olacak kadar aciz olmayın yaaaa
gayet düzgün okudum çoğu kişi de aynı minvalde yorum yapmış ,bahane olduğuna dair , siz neye istiyorsanız ona inanın yorum yapmakta özgürüm istediğiniz minvalde değil de gerçeği yazdımNe alaka ya? Acizlik bu konunun neresinde?
Adamin sanki benimle mi sorunu var. Duzgun okumadiysaniz yorum da yapmayin lutfen.
ben ortada gulunecek bir sey gormuyorum. asil basitce hallolacak bir mevzu yuzunden “ben kimseyi buyutemem, kimseye destek olamam” diye iliskiyi orta yerde birakmak manasiz. konu sahibine durduk yerde aciz demeniz de hos degil. kimsenin iliskisinin degiskenlerini bilemeyiz, biz bize sorulana yorum yapalim bence.gayet düzgün okudum çoğu kişi de aynı minvalde yorum yapmış ,bahane olduğuna dair , siz neye istiyorsanız ona inanın yorum yapmakta özgürüm istediğiniz minvalde değil de gerçeği yazdım
Buarada benimle vakit kaybediyorsun diyen adamla herhalde benim sorunum olacak değil tabi ama yine de siz bilirsiniz keşke siz okusanız tekrar konuyu
Depresyonda olabilirArkadaşlar benim uzun bir ilişkim var ve kendisini çok seviyorum. Bana karşı hep ilgili, sadık ve üstüme düşen birisi.Hayatı boyunca çok başarılı bir çocuk olmuş. Üniversite sınavında derece yapmış, burslu olarak en iyi üniversitelerden birinde okumuş. Şu anda da yine çok prestijli bir bursla yurtdışında yüksek lisans yapıyor.
Buraya kadar hikaye mükemmel duruyor ama sevgilim bu kadar başarıya rağmen çalışmaktan nefret ediyor :’) kurumsal bir yerde işe başlamıştı 1,5 yıl dayanabildi ve bu süreçte aşırı mutsuzdu, psikiyatra gidiyordu iş hayatından nefret ettiği için. Sabah kalkmak kravat gömlek kalkıp gitmek o uzun mesai saatleri, bunlardan nefret ettiğini söyledi. Sonra istifa edip yurtdışına gitti işte. Şimdi de sınavlarına asla çalışmadığı ve ödevlerini yapmadığı için kaldı ve tez yazma aşamasına bile geçemeyecek. Aldığı burstan tazminat ödemesi bile gerekebilir haklarını bilmiyorum. Dün beni aradı morali çok bozuktu. “Benden olmayacak sen benimle vakit kaybediyorsun” gibi bir şeyler söyledi. Nasıl davranmalıyım sizce?
Haklı bence. Vakit kaybetme. Sorumluluk almayı sevmeyen adamla ömür geçmez.Arkadaşlar benim uzun bir ilişkim var ve kendisini çok seviyorum. Bana karşı hep ilgili, sadık ve üstüme düşen birisi.Hayatı boyunca çok başarılı bir çocuk olmuş. Üniversite sınavında derece yapmış, burslu olarak en iyi üniversitelerden birinde okumuş. Şu anda da yine çok prestijli bir bursla yurtdışında yüksek lisans yapıyor.
Buraya kadar hikaye mükemmel duruyor ama sevgilim bu kadar başarıya rağmen çalışmaktan nefret ediyor :’) kurumsal bir yerde işe başlamıştı 1,5 yıl dayanabildi ve bu süreçte aşırı mutsuzdu, psikiyatra gidiyordu iş hayatından nefret ettiği için. Sabah kalkmak kravat gömlek kalkıp gitmek o uzun mesai saatleri, bunlardan nefret ettiğini söyledi. Sonra istifa edip yurtdışına gitti işte. Şimdi de sınavlarına asla çalışmadığı ve ödevlerini yapmadığı için kaldı ve tez yazma aşamasına bile geçemeyecek. Aldığı burstan tazminat ödemesi bile gerekebilir haklarını bilmiyorum. Dün beni aradı morali çok bozuktu. “Benden olmayacak sen benimle vakit kaybediyorsun” gibi bir şeyler söyledi. Nasıl davranmalıyım sizce?
burda size neden güldüğümün de hesabını vermiymm yaben ortada gulunecek bir sey gormuyorum. asil basitce hallolacak bir mevzu yuzunden “ben kimseyi buyutemem, kimseye destek olamam” diye iliskiyi orta yerde birakmak manasiz. konu sahibine durduk yerde aciz demeniz de hos degil. kimsenin iliskisinin degiskenlerini bilemeyiz, biz bize sorulana yorum yapalim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?