kızlar yorumlarınızı okuduktan sonra anladım ki, benim sevgilim türünün tek örneği değilmiş
yahu adam mesaj atmaz, aramaz bütün gün,, mesajlarıma da cevap vermez,, sonra akşam olunca yoğundum anca dönebildim filan falan.. ben yapsam aynısını(çok denedim) hemen kıyametleri koparır.. telefona neden cevap vermiyosun, naptığını sanıyosun diye kükreyip durur.. ama maşallah diyim de bu ara adam yola gedli sankii.. bir iki hafta önce onunla açıkça konuştum.. bu tavrın beni çıldırtıyo,, kalbimi kırıyorsun,, artık beni umursamadığını düşünüyorum dedim.. sen böyle yapmaya deva ettiğin sürece ben de senin yaptıklarını yaparım dedim.. o gün pek bişey demedi,, azıcık da atıştık tripler filan
sonrasında bir baktım günaydın mesajları,, gün içerisinde gittiği yerleri haber vermeler,, arayıp hal hatır sormalar
şu an halimden memnunum kızlar ama elimden ipleri bırakmicam bu sefer.. her seferinde bir tartışma çıkıyo çünkü,, sonra o küsüyo,, barıştırana kadar canım çıkıyo.. bu defa öyle yapmicam ipleri elime aldım.. kızlar size de tavsiye,, ipleri karşı tarafa vermeyin sonra geri alması çoook zor oluyo