şu anki erkek arkadaşım da benle tanıştıktan sonra o dönemki kızarkadaşına böyle davranmaya başladı. kız bir gün "beni hiç aramıyosun ayrılalım o zaman" demiş, o da "tamam ayrılalım" demiş ve ertesi gün biz sevgli olduk. bu da ihtimallerden birisi mesajlarına cep telefnuna falan bak ne olur ne olmaz.
illa birisi olacak diye bişey yok cnm.bnm de eski sevgilim öyleydi.erkekler ilişki monotonlaşınca nasıl olsa cepte gözüyle bakıyorlar ve ilgilenmemeye başlıyolar.durumun bununla ilgisi olabilir.bunun için biraz kendini çekmeyi deneyebilirsin.ama uzaktayız diyosun, mutlaka gözün üstünde olsun cnm.
çok sıkma şekerim sevgılını sürekli mesaj atmasını beklıyorsan yandın erkekler elınde sürekli elinde tel mesaj atmaktan nefret ederler o ilğilenmiosa sen hiç ilğilenme hatasını anlasın anladın mı özlet kendını
arkadaşlarınla takıldığını falan söyle kıskansınn))
bnde senin gibi düsünüyorum ama bu seferde diyorum zten uzakdayim bende bulamadigi sevgiyi sefkati baskasinda ararmi acaba ? o yapmaz cok dürüst biri ama erkek ya bu olurmu olur die dsnmüyoda deglim
canım hıç msj atmamazlıkta yapma arada bır varlığını hatırlat sürekli görüşmeyın özleyın bırbırnızı
aa şekerim hep sen atarsan bıktırırsın çoçuğu bırak o atsın mesaj elıne koluna hakım ol
mesaj atmamak çok yorucu bir yöntem :S kıskandırmayı denesen?
cok kiskanc .. facede foto koymami dahi istemiyor . Aramizdaki mesafe baya bir var nasil kiskandirabilirimki ?
şu anki erkek arkadaşım da benle tanıştıktan sonra o dönemki kızarkadaşına böyle davranmaya başladı. kız bir gün "beni hiç aramıyosun ayrılalım o zaman" demiş, o da "tamam ayrılalım" demiş ve ertesi gün biz sevgli olduk. bu da ihtimallerden birisi mesajlarına cep telefnuna falan bak ne olur ne olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?