sevgilime söylediğim yalan

Normalse neden sakladiniz geçmişi bilmenin kimseye faydası yok. Kim ne yaptıysa yaptı. Ha illa bikinecekse niyetler ciddi olacağı gün ben senle ciddi düşünüyorum ama geçmişin önemli derse anlatırsın kabul etmezse baslamazsin

Burda bakirim diye evlenen bir adamin sarhos olunca evlenmeden once 4 yildir evli bir kadinla iliskisi oldugunu anlattigini bile yazdilar, erkeklerin her anlattigi dogru sanki

9 aylık bi ilişkimiz var zaten ve geçmişimizi biliyoruz ama hep aklımda bu konu

Yanlış anlama da geçmişinin raporunu vermene gerek var mı ? Burada şunu yaptım şurada bunu yaptım gibi gibi hafızasında niye detaylandiralim ki yaşanan yaşandı nihayetinde özgürsün

Normal değil. Benden önce benden öncede kalmıştır. Beni ilgilendirmiyor. Sormam da. Sorulmasindan da hiç hoşlanmam. Eşim bana sormadı ben de ona sormadım. Bana ne, ona ne, kime ne. Söyleme ihtiyacı da duymadim. Eşim değil de bir başkası olsaydı olanı değil duymak istediğini söylerdim sanırım. Çünkü yine ona ne. Muhtemelen de ilişkiye devam etmezdim. Hastalıklı gibi geçmişte takılmak hiç bir geleceğe iyi gelmez. Siz de susun. Söylemeye gerek yok. Şu vicdani daha gerekli yerlerde kullanın ya

Siz sanıyor musunuz ki sevgiliniz size karşı tüm hayatını şeffafça ortaya döktü. Herkesin bu hayatta sırları olur. Günlük kiralık evlerde kimlik kartı da verilir ama bazen sadece erkeğin kimlik kartını kabul de ederler. Keşke siz kendi kimliğinizi vermeseydiniz. eğer bu evlerde fuhuştan falan yakalanmadıysanız sorun yok. Kimse nerde kaldığınızı bilemez hele ki sgk ne alaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…