- 14 Eylül 2024
- 744
- 2.676
- 28
- 20
- Konu Sahibi gereksizzbiri
-
Çocuktaki hava öldürdü beni. Sanırsın babası CIAda çalışıyor, bilgisayarda 2 tuşa basıp gereksizzbiri'nin nerelerde seviştiğini öğrenecekSevgilinizin babasi sizi araştırırken tutup otel kayıtlarına mi bakacak
Hayir nasil.bakabilir sgk çalışıyorsa yani ne alaka orada çalışanlar her bilgimize ulaşabiliyor mu sanıyorsunuz?
Ve.ne alaka bunlara bakmak cok tuhaf sanırım sizi korkuttu sevgiliniz babam herşeyi bilir diye.
evine gittim dedim ama gitmedim kiralık yere gittim cinselliği zaten biliyor
En önemli şeyi demişsin zaten, gittiğin yerin ne önemi var? İstersen Amazon ormanına gitmiş ol,ne olacak?evine gittim dedim ama gitmedim kiralık yere gittim cinselliği zaten biliyor
hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil
aklını kullan aklını bu kafayla gidersen çok kandırırlar seni. git adama günlük evde kaldım de bakalım başına ne çoraplar örüyor. kendi başını kendin yakacaksın. yaşanmış bitmiş sil at artık. dürüst olmak ayrı kendini kurban etmek ayrı. saçmalamayın bi ya. millet kendini yağlar ballar siz de kendinizi rezil etmeye yer arıyorsunuzhanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil
gecmisini neden anlatiyorsun bi gun onune cikabilir tartisma esnasinda kizginlikla yuzune vurabilir hadi boyle bi insan degil diyelim gecmisinle yargilamiyorsa daha ne istiyorsun adam sorun etmiyor madem guzel gidiyor iliskin, bozmak niyetinde misin? bence sal bu konuyu uzerini kapat bida acmaöncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum
biz sevgilimle tanıştığımızda ilk haftadsn geçmişimizi klnuştuk her şeyi anlattık bana asla yalan söyleme aramız kötü olacsksa bile başkasından öğreneceğime senden öğreniyim kötü oluruz sonra düzeliriz dedi
olay şu ki benim önceden bi ilişkim oldu bi şeyler yaşandı ben evine gittim dedim o an ağzımdan öyle çıktı ama gitmedim günlük bi evdi fakat gerçekten çok bi şey yaşanmadı ben çok korktum
ilişki yaşadğımı öğrenince birsz sindirme süreci oldu o dsha önce yapmamış hiç daha sonra hallettik
9 ay oldu ilişkimiz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki allah nasip ederse evleneceğiz onu kaybetmek istemiyorum ama yalan söylemiş olmak beni çok yıpratıyor şimdi söylesem nasıl söyleyeceğim neden şidmi söylüyorsun diyecek niye gittin diyecek onu kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bsna bi büyük olarak yol gösterir misiniz
babası sgkda çalışıyor brni daha bilmiyor ailesi öğrenciyiz yakında söyleyeceğiz öğrenince sizi araştırır dedi orada otel kaydı çıkmayacağını biliyorum ama bu aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum
gözlerinin içine baka baka yalan söylemek hem vicdanen hem psikolojik olarak beni çok kötü etkiliyor öbür tarafı var bu işin hakkına girdim sevgilimin sizce düzeltilebilecek bi şey mi
Sen onun yalan söylemediğini ne biliyosun? Erkeklerde zar mı varda anlayacaksınöncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum
biz sevgilimle tanıştığımızda ilk haftadsn geçmişimizi klnuştuk her şeyi anlattık bana asla yalan söyleme aramız kötü olacsksa bile başkasından öğreneceğime senden öğreniyim kötü oluruz sonra düzeliriz dedi
olay şu ki benim önceden bi ilişkim oldu bi şeyler yaşandı ben evine gittim dedim o an ağzımdan öyle çıktı ama gitmedim günlük bi evdi fakat gerçekten çok bi şey yaşanmadı ben çok korktum
ilişki yaşadğımı öğrenince birsz sindirme süreci oldu o dsha önce yapmamış hiç daha sonra hallettik
9 ay oldu ilişkimiz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki allah nasip ederse evleneceğiz onu kaybetmek istemiyorum ama yalan söylemiş olmak beni çok yıpratıyor şimdi söylesem nasıl söyleyeceğim neden şidmi söylüyorsun diyecek niye gittin diyecek onu kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bsna bi büyük olarak yol gösterir misiniz
babası sgkda çalışıyor brni daha bilmiyor ailesi öğrenciyiz yakında söyleyeceğiz öğrenince sizi araştırır dedi orada otel kaydı çıkmayacağını biliyorum ama bu aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum
gözlerinin içine baka baka yalan söylemek hem vicdanen hem psikolojik olarak beni çok kötü etkiliyor öbür tarafı var bu işin hakkına girdim sevgilimin sizce düzeltilebilecek bi şey mi
Ne fark eder ki ev ha kiralık ha babasının evi?evine gittim dedim ama gitmedim kiralık yere gittim cinselliği zaten biliyor
hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil
Ben hep diyorum iste, powerpoint sunumu yapip anlatmak lazim diye ahshSgk: ben ne alaka?
Ev, otel, araba, çöl ne fark ediyor? Bir şeyi söylemeye karar verdiniz diye en ince ayrıntıya kadar vermek zorunda mı hissediyorsunuz? Bu mantıkta adamın adını soyadını, konumunu, seks gerçekleşirken ki tam saati falan da vermeniz lazım.
İnsanların öncesinde neler yaşadığı kendini ilgilendirir,karşı taraf ya bunları kabul eder ya da yoluna bakar.İki erkek annesi olarak evlenip ayrılmış olması bile benim için sorun olmaz , evladım mutluysa bana söz düşmez AMA...... günlük kiralanan yere gidip sex yapan bir gelin istemem benim kafamda o tarz yerleri kiralayanda gidende kötüdür....Sevgilisinin evine gidip o anki hisle bir şey yaşamak ,beraber tatile gidip otelde birlikte olmak başka günlük kiralık eve gitmek iğrenç geliyor bana , oğlumda günlük kiralık ev tutsa onada tepkim sert olur.Aklı başında kimse apartmanında böyle bir daire olsun istemez gelen gidende iyi gözle bakmaz.....öncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum
Eğer doğruyu söylemeyecekseniz niye geçmişi konuşuyorsunuz. Seni ilgilendirmez deyip geçseydiniz. Yalanlar er geç ortaya çıkar.öncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum
Daha önceden eskortluk yaptın da öğrenir diye mi korkuyorsun
Sanki böyle de buraya yazamadın gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?