sevgilime söylediğim yalan

Çocuktaki hava öldürdü beni. Sanırsın babası CIAda çalışıyor, bilgisayarda 2 tuşa basıp gereksizzbiri'nin nerelerde seviştiğini öğrenecek
Konu-kullanıcı adı uyumu der susarım

Bunu soran erkek hayatinin bir noktasinda bunu problem edebilir. Bence ev degildi -surasiydi - burasiydi- hakkina girdim diye sucluluk duyup endiseleniyor olmaniz bu konuda huzurlu bir anlasma saglamamis olmanizdan kaynaklaniyor. Alin karsiniza sunlari soyleyin : bak sordun soyledim, yarin bir gun bu oldu diye beni sikarsan, uzersen, komplekse kapilip bana eziyet edersen, ailene soylerim diye tehdit edersen, ben mi iyiyim o mu iyiydi, onu mu dusunuyorsun, ona mi yazdin, nereden geliyorsun vb vs.. bu konuyu geride birakip gercekten huzurla devam edeceksek tamam ama ustunu ortup hayat boyu oradan buradan portletip, hayattaki tum basarisizliklarini, eksikliklerini, komplekslerini oradan cikarma ihtimalin varsa iyi dusun.Bence sen de düsün. Bence :)

evine gittim dedim ama gitmedim kiralık yere gittim cinselliği zaten biliyor
En önemli şeyi demişsin zaten, gittiğin yerin ne önemi var? İstersen Amazon ormanına gitmiş ol,ne olacak?

Babası Sgk'da diye en fazla bakacağı şey sigortanın yatıp yatmadığıdır. Ufacık şeyleri büyütmeyin bu kadar.

Nasıl yani cinsellik yaşadığınızı söyledin ama günlük dairede değil de çocuğun evine gittim dedin diye mi bu tantana? Bence sen babası araştırıp bulabilir diye panik olmuşsun sevgilinle alakasi yok. Günlük dairede kaldığınız bulunabilir mi aslinda bunu merak ediyorsun. Bu şekilde sorsan daha net olurdu

Birbirinize geçmişinizi anlatıyor olmak zaten sapkınlık ve aşırı dramatize etmişsiniz. Ayrıca onun yalan söylemediğine emin misiniz?
Sindirme süreci olmuş da bilmem ne. Bunlar gereksiz şeyler. Birbirinizden önce olanlar özelinizdir. Böyle dramatize ederek yok yalan olmayacak başka yerden duyarsam kötü olurlar falan saçmalık. Duysanız ne olacak geçmiş bitmiş. Benden önce olan beni ilgilendirmez diyip geçeceksiniz.
He böyle atarlanacaksan da anlatsaydın ne kadar sürtündün ne kadar bilmem ne yaptın bize ne yani.

aklını kullan aklını bu kafayla gidersen çok kandırırlar seni. git adama günlük evde kaldım de bakalım başına ne çoraplar örüyor. kendi başını kendin yakacaksın. yaşanmış bitmiş sil at artık. dürüst olmak ayrı kendini kurban etmek ayrı. saçmalamayın bi ya. millet kendini yağlar ballar siz de kendinizi rezil etmeye yer arıyorsunuz

gecmisini neden anlatiyorsun bi gun onune cikabilir tartisma esnasinda kizginlikla yuzune vurabilir hadi boyle bi insan degil diyelim gecmisinle yargilamiyorsa daha ne istiyorsun adam sorun etmiyor madem guzel gidiyor iliskin, bozmak niyetinde misin? bence sal bu konuyu uzerini kapat bida acma

Sen onun yalan söylemediğini ne biliyosun? Erkeklerde zar mı varda anlayacaksın

Bu kadar çok biliyordunuz madem, yalan söylemeseydiniz.
Ben olsam affetmem yalanı, ayrılırım. Sevgiliniz de öyle yapar muhtemelen.

Üyenin ne dediğini anlayabilseniz ta en başta size bu detayları soran adamdan ayrılırdınız zaten. Şimdi böyle dertleriniz olmazdı.

Sgk: ben ne alaka?
Ev, otel, araba, çöl ne fark ediyor? Bir şeyi söylemeye karar verdiniz diye en ince ayrıntıya kadar vermek zorunda mı hissediyorsunuz? Bu mantıkta adamın adını soyadını, konumunu, seks gerçekleşirken ki tam saati falan da vermeniz lazım.
Ayrıca geçmişiniz de kimseyi ilgilendirmez. Gencecik kızlarsınız, hayatınızda yaşadığınız her şeyden ama her şeyden vicdan yükü çıkarıp adamlara anlatmak zorunda değilsiniz.

Ben hep diyorum iste, powerpoint sunumu yapip anlatmak lazim diye ahsh
Projektorle duvara yansitip cubukla anlatmadikca gecmis anlatilmis sayilmaz ahshd

İnsanların öncesinde neler yaşadığı kendini ilgilendirir,karşı taraf ya bunları kabul eder ya da yoluna bakar.İki erkek annesi olarak evlenip ayrılmış olması bile benim için sorun olmaz , evladım mutluysa bana söz düşmez AMA...... günlük kiralanan yere gidip sex yapan bir gelin istemem benim kafamda o tarz yerleri kiralayanda gidende kötüdür....Sevgilisinin evine gidip o anki hisle bir şey yaşamak ,beraber tatile gidip otelde birlikte olmak başka günlük kiralık eve gitmek iğrenç geliyor bana , oğlumda günlük kiralık ev tutsa onada tepkim sert olur.Aklı başında kimse apartmanında böyle bir daire olsun istemez gelen gidende iyi gözle bakmaz.....

Eğer doğruyu söylemeyecekseniz niye geçmişi konuşuyorsunuz. Seni ilgilendirmez deyip geçseydiniz. Yalanlar er geç ortaya çıkar.

Daha önceden eskortluk yaptın da öğrenir diye mi korkuyorsun
Sanki böyle de buraya yazamadın gibi geldi bana
siz galiba çok iyi biliyorsunuz eskortluğu ondan bu yorumunuz
şaka gibisiniz aşırı toksik bi kitle var diyolardı burda gerçekten haklılarmış kendi çapınızda kaba kaba konuşarak egonuzu tatmin etmeye çalışıyosunuz sadece fikir istedim ve büyüksünüz diye danıştım çok iyisiniz böyle devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…