sevgilime söylediğim yalan

gereksizzbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2025
10
-10
1
25
öncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum

biz sevgilimle tanıştığımızda ilk haftadsn geçmişimizi klnuştuk her şeyi anlattık bana asla yalan söyleme aramız kötü olacsksa bile başkasından öğreneceğime senden öğreniyim kötü oluruz sonra düzeliriz dedi

olay şu ki benim önceden bi ilişkim oldu bi şeyler yaşandı ben evine gittim dedim o an ağzımdan öyle çıktı ama gitmedim günlük bi evdi fakat gerçekten çok bi şey yaşanmadı ben çok korktum
ilişki yaşadğımı öğrenince birsz sindirme süreci oldu o dsha önce yapmamış hiç daha sonra hallettik
9 ay oldu ilişkimiz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki allah nasip ederse evleneceğiz onu kaybetmek istemiyorum ama yalan söylemiş olmak beni çok yıpratıyor şimdi söylesem nasıl söyleyeceğim neden şidmi söylüyorsun diyecek niye gittin diyecek onu kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bsna bi büyük olarak yol gösterir misiniz

babası sgkda çalışıyor brni daha bilmiyor ailesi öğrenciyiz yakında söyleyeceğiz öğrenince sizi araştırır dedi orada otel kaydı çıkmayacağını biliyorum ama bu aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum

gözlerinin içine baka baka yalan söylemek hem vicdanen hem psikolojik olarak beni çok kötü etkiliyor öbür tarafı var bu işin hakkına girdim sevgilimin sizce düzeltilebilecek bi şey mi

Son düzenleme:
Offff. Gerçekten şu sevgilime yalan söyledim. Onu kaybetmekten korkuyorum konuları çok abuk. Lütfen ama lütfen sevgilileriniz sizi sanki k*rhaneden kurtarmış gibi davranmayın. İnsanların sevgilisi olur. Sevişir, öpüşür. İçgüdüsel birşey bu. Yarın pişman olacaksanız da yapmayın. Hayatınıza aldığınız insanlara bir öncekini anlatmak ne alaka. Ali mememi tuttu, veli sadece g*tümü elledi, Mehmet' le soyunup seviştik ama sadece sürtündü. Bakireyim yani.
Geçmişini anlat senden duyayım diyen insana da ben itimat etmem. Normal insanlar birbirine bunu söylemez. Özellikle belli bir yaştaki insanların mutlaka geçmişte flörtleri, sevgilileri, belki nişan ya da evlilikten dönme durumları olmuştur. Cinsel birliktelik yaşamıştır. Bunlar hayatın olağan akışına uyan ve olması gereken şeyler. Korkacağınız tek şey kendinize olan saygınızı kaybetmek olsun. Bir insanı kaybetmekten korkmayın. Kalmaya niyeti olmayanı 40 düğümle bağlasanda durmaz.

Offff. Gerçekten şu sevgilime yalan söyledim. Onu kaybetmekten korkuyorum konuları çok abuk. Lütfen ama lütfen sevgilileriniz sizi sanki k*rhaneden kurtarmış gibi davranmayın. İnsanların sevgilisi olur. Sevişir, öpüşür. İçgüdüsel birşey bu. Yarın pişman olacaksanız da yapmayın. Hayatınıza aldığınız insanlara bir öncekini anlatmak ne alaka. Ali mememi tuttu, veli sadece g*tümü elledi, Mehmet' le soyunup seviştik ama sadece sürtündü. Bakireyim yani.
Geçmişini anlat senden duyayım diyen insana da ben itimat etmem. Normal insanlar birbirine bunu söylemez. Özellikle belli bir yaştaki insanların mutlaka geçmişte flörtleri, sevgilileri, belki nişan ya da evlilikten dönme durumları olmuştur. Cinsel birliktelik yaşamıştır. Bunlar hayatın olağan akışına uyan ve olması gereken şeyler. Korkacağınız tek şey kendinize olan saygınızı kaybetmek olsun. Bir insanı kaybetmekten korkmayın. Kalmaya niyeti olmayanı 40 düğümle bağlasanda durmaz.
hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil

Bilmeye hakkı olduğunu düşunüyorsanız anlatin o zaman. Neden fikir istediniz ki? Bana bir yol gösterin yazmışsınız. Ben kendi hayata bakış açıma göre cevap veririm size. Sevgilinde olsa, kocan da olsa insanların özel hayatı diye birşey vardır. İnsanların hayatlarında kendine saklamak istediği şeyler vardır.
Verilen fikirleri mantık süzgecinden geçirip faydalanmaya çalışmayacaksanız, istediğinizi yapın.

Bilmeye hakkı olduğunu düşunüyorsanız anlatin o zaman. Neden fikir istediniz ki? Bana bir yol gösterin yazmışsınız. Ben kendi hayata bakış açıma göre cevap veririm size. Sevgilinde olsa, kocan da olsa insanların özel hayatı diye birşey vardır. İnsanların hayatlarında kendine saklamak istediği şeyler vardır.
Verilen fikirleri mantık süzgecinden geçirip faydalanmaya çalışmayacaksanız, istediğinizi yapın.
çok üstten konuşuyorsunuz çünkü kullandığınız kelimelermsaçmaydı

çok üstten konuşuyorsunuz çünkü kullandığınız kelimelermsaçmaydı
Sizin fikir istemiş olduğunuzu hatirlatmam mı üstten, kendi hayata bakış açım ile yanıt vermiş olduğumu söylemem mi üstten yoksa insanların kendine saklamak isteyebileceği şeyler olabilir demem mi üstten?
Ben bazı insanları gerçekten anlamıyorum. Kendi fikrinizi savunmak için mi başkalarından fikir istiyorsunuz? Bu sizin hayatınız. Istediğinizi yapabilirsiniz. Siz bize ne önerirsiniz diyerek durumu anlatmasanız haberimiz olmaz ve fikir beyan etmeyiz.

Sizin fikir istemiş olduğunuzu hatirlatmam mı üstten, kendi hayata bakış açım ile yanıt vermiş olduğumu söylemem mi üstten yoksa insanların kendine saklamak isteyebileceği şeyler olabilir demem mi üstten?
Ben bazı insanları gerçekten anlamıyorum. Kendi fikrinizi savunmak için mi başkalarından fikir istiyorsunuz? Bu sizin hayatınız. Istediğinizi yapabilirsiniz. Siz bize ne önerirsiniz diyerek durumu anlatmasanız haberimiz olmaz ve fikir beyan etmeyiz.
lütfen sevgilileriniz sizi sanki k*rhaneden kurtarmış gibi davranmayın. İnsanların sevgilisi olur. Sevişir, öpüşür. İçgüdüsel birşey bu. Yarın pişman olacaksanız da yapmayın. Hayatınıza aldığınız insanlara bir öncekini anlatmak ne alaka. Ali mememi tuttu, veli sadece g*tümü elledi, Mehmet' le soyunup seviştik ama sadece sürtündü. Bakireyim yani.
yani bu yazdıklarınız sizce normal mi küfür etseydiniz bi de sizin bakış açınız diye ona da olur deseydik
bakış açınıza bi şey söyleyen yok

hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil
Bilmeye hakkı olduğunu dusunuyorsan her şeyi ayrıntılı anlat. Buraya ne soruyorsun?

lütfen sevgilileriniz sizi sanki k*rhaneden kurtarmış gibi davranmayın. İnsanların sevgilisi olur. Sevişir, öpüşür. İçgüdüsel birşey bu. Yarın pişman olacaksanız da yapmayın. Hayatınıza aldığınız insanlara bir öncekini anlatmak ne alaka. Ali mememi tuttu, veli sadece g*tümü elledi, Mehmet' le soyunup seviştik ama sadece sürtündü. Bakireyim yani.
Çok ilginç. Bunu konu sahibi mi yazdı diye dönüp dönüp tekrar baktım. Kendinizle çelişiyorsunuz. Bunlar normalse her şeyi apaçık anlatsaydınız, günlük ev detayı niye saklandı? K*rhane mi bu, altı üstü günlük kiralık ev?
hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik
Burada da çelişiyorsunuz. Bilmeye hakkı varsa bir şey saklamadan anlatsaydınız. Normal şeyler madem, niye gizleniyor? Sevgiliniz öğrenir de sorarsa “İçgüdüsel bir şey bu, napalım parkta bahçede mi yapalım, mecbur ev tuttuk.” dersiniz.

Ayrıca babasının SGK’da çalışması ne alaka? Otel kaydınızı nasıl bulsun adam, boşuna paçalarınız tutuşuyor. Hayır bir de ruh hastası mı bunlar? Gelin adayımız otelde erkeklerle yatıp kalkmış mı hmmm bir bakalım o zaman diyecek bir adam mı ki, çok saçma. 😑

İnsan sevgilisiyle niye böyle şeyler konuşur o da ayrı bir kafa. Çok istiyorsanız evet yaşandı deyip geçin. Kendinize saygınız olsun biraz. Yok evine gittim, sürtündüm, yok şuramı elledi falan, bir de sindirme süreci yaşamış paşam. Cringeler diyarından herkese günaydın. 🫠

Son düzenleme:
yani bu yazdıklarınız sizce normal mi küfür etseydiniz bi de sizin bakış açınız diye ona da olur deseydik
bakış açınıza bi şey söyleyen yok
Sizin mantığınız, davranış ve düşünceleriniz bağlamında durumu açıkladığımda size bile küfür gibi geliyorsa işte burada durup düşünmelisiniz. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz ama ben sizi ve kendini bu duruma düşüren hemcinslerimi savunup, gözlerini açmaya çalışıyorum. Bunu da fikir istediğiniz için yapıyorum.
Hayatınıza giren insanlara geçmiş ilişkilerinizi anlatmak zorunda değilsiniz. Ya da istediğiniz kadarını anlatma hakkına sahipsiniz. Kendinize sakladığınız şeyler sizi yalancı yapmaz. Ne siz kendinizi böyle hissedin ne de karşı tarafa böyle bir taviz verin. Paylaşmak istemediğiniz şeyler ile ilgili de yalan söylemek yerine, bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum, bunu paylaşmak istemiyorum diyebilirsiniz. Sevgiliniz bu konuda size saygı duymayacaksa zaten sevgiliniz olmasın. Daha en baştan hiç kendinizi yormadan üzmeden kurtulmuş olursunuz. Ben veya bir başka hemcinsiniz size düşman değil. Verilen fikirleri bir zırh kuşanıp okumanıza gerek yok. Umarım kendiniz için en doğru olan yolu seçersiniz.

Bak canım biz normal.insanlar geçmişini anlat, ne yaşadın ne ettin demiyoruz, sorgulamiyoruz, geçmiş ya hani, artık biz başka bir yerdeyiz ya, her otu boku anlatmıyoruz anlattirmiyoruz, çünkü birbirimizi seviyoruz sayiyoruz ya öncesinin önemi kalmiyor, sen şimdi niye herşeyini anlatıp elin adamına koz vermeye çalışıyorsun, kalkıp yüzüne vursun diye mi? Bırakın artık şu saçma sapan sevgililik triplerini. Yarın fikirlerin degisecek, belki baskasiyla olacaksın, kalkıp ona da mı anlatacaksin ne olup bittiyse, bı tutun çenenizi millete güldürmeyin kendinizi.

ya danıştığım şey söyleyip söylememek söylwrsemde nasıl söylemem gerektiği içimden söylemek geliyor ama yanlış olacağını biliyorum destek arıyorum maşallah herkeste hemen birinin üstüne gitmeye hevesli

zaten yaşadığım şeyleri biliyor tek sorun eve gittin diye bilmesi ama öyle bi şey ypk işte kiralık eve gittim sorun bu

Back
X