sevgilime söylediğim yalan

öncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum

biz sevgilimle tanıştığımızda ilk haftadsn geçmişimizi klnuştuk her şeyi anlattık bana asla yalan söyleme aramız kötü olacsksa bile başkasından öğreneceğime senden öğreniyim kötü oluruz sonra düzeliriz dedi

olay şu ki benim önceden bi ilişkim oldu bi şeyler yaşandı ben evine gittim dedim o an ağzımdan öyle çıktı ama gitmedim günlük bi evdi fakat gerçekten çok bi şey yaşanmadı ben çok korktum
ilişki yaşadğımı öğrenince birsz sindirme süreci oldu o dsha önce yapmamış hiç daha sonra hallettik
9 ay oldu ilişkimiz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki allah nasip ederse evleneceğiz onu kaybetmek istemiyorum ama yalan söylemiş olmak beni çok yıpratıyor şimdi söylesem nasıl söyleyeceğim neden şidmi söylüyorsun diyecek niye gittin diyecek onu kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bsna bi büyük olarak yol gösterir misiniz

babası sgkda çalışıyor brni daha bilmiyor ailesi öğrenciyiz yakında söyleyeceğiz öğrenince sizi araştırır dedi orada otel kaydı çıkmayacağını biliyorum ama bu aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum

gözlerinin içine baka baka yalan söylemek hem vicdanen hem psikolojik olarak beni çok kötü etkiliyor öbür tarafı var bu işin hakkına girdim sevgilimin sizce düzeltilebilecek bi şey mi
Gerçekten ben anlamıyorum ya geçmişte ne yaşamışsak yaşamışız bunu sevgilimize, eşimize anlatmak zorunda değiliz ki.Bu tarz sorular soran kişiden hemen uzaklaşıyorum. Geçmişte yaşadığım şeyden ben pişman olmayayım gerisi pekte önemli değil.

Hayatta başka derdiniz kalmadı ve saracak bir dert mi arıyorsunuz? Çok garip yahu. Ha evine gitmişsiniz ha kiralık evde kalmışsınız ne fark eder? Gerçekten bu ayrıntı çok mu önemli? Bunu bilse ne değişecek mesela? Eminim sevgilinizin de size her şeyi tüm şeffaflığı ile anlatmıyordur. Bu kadar ısrarcıysanız da söyleyin madem, durduk yere gerilin. Sanki 3 çocuğunuz var da onu gizliyormuşsunuz gibi triplere girmişsiniz. Ayrıca hem soruyorsunuz hem de şiddetle söylenmesi gerektiğini savunuyorsunuz. O zaman neden soruyorsunuz ki? Gidin söyleyin.
Ama bence sizin derdini gerçeği saklamak değil. Bir gün kiralık evde kaldığımı öğrenir mi telaşı bu. Öğrenmez merak etmeyin, nereden öğrensin. Adli sicil kaydınızı çıkarıp, nerelerde konakladığınız, ne yaptınız onu mu araştıracaklar.

hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil

Bilmeye hakki varsa yalan atmasaydin cik söyle simdi her şeyi bir bir anlat icin rahatlasin ve dua et gün gelip aileler isin icine girdiginde ya da evlenirseniz evlendiginizde araniz filan bozulursa bu kiralik eve gitmenizi baska şekillerde dillendirmesin. (Gecmis kurcalamasi yapan erkeklerin er gec bunlari önünüze getirecegini dusunuyorum yillar somra da olsa)

Kuzum ha kiralık ev olmuş ha adamın evi fark etmez ki. Olay mahali bir ev. Yatak seks vb. Bitmiş gitmis mi? Gitmiş eeee niye b.ku comakla karıştırıyorsun da kokusunu çıkarıyorsun?
haklısınız evet ama bi gün ortaya çıkmasından korkuyorum kafamda kurduğum için bi de yalan söylediğim için kendimi kötü hissediyorum

hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil
Geçmişinizde ağır kaldırılamayacak (suç teşkil edecek vs.) şeyler yaşanmadıysa kimle ne yaptığınız şimdiki hayatınızda var olan kişiyi ilgilendirmez. Bu sizin içinde geçerli. Sevgilim bende önce kiminle çıkmış kiminle sevgili olmuş, ilişki yaşamış mı yaşamamış mı bana ne. Size lazım olan sizinle birlikte başlayan geçmişi ve geleceği. Merak edip sormazsanız karşınızdaki kişi size yalan söylemek zorunda kalmaz.

zaten yaşadığım şeyleri biliyor tek sorun eve gittin diye bilmesi ama öyle bi şey ypk işte kiralık eve gittim sorun bu
Yahu ne fark eder sevgilinizle niye böyle şeyleri konuşuyosunuz. Z kuşağı hani böyle değildi şoklardayım konulara günlerdir. 15-20 yıl öncesinde kalmadımı bunlar. Bunlara kafa yorcağınıza kendinizi geliştirin konu sahibi.

Bence konusulmasi gereken seyler değil.
Ama madem "insanlarin bilmeye hakki var" diye düşünüyordunuz bastan doğruyu söyleseydiniz.

Kendilerini sevgili gibi tanitarak sizden kisisel gecmisinizi, adli sicil kaydinizi isteyenlere itibar etmeyiniz.

Kuzum ise mi giriyorsunda adli sicil kaydina kadar istemesi sana normal geldide doktun herseyi, oda numarasina kadar paylassaydin madem oyle, gider ilgili odada ayin duzenlerdiniz.

Cok sacma niye elin herifine gecmisinize dair herseyi verme ihtiyaci duyuyorsunuz?

Söylemen gereken şeyi söylemişsin geçmişte yaşadığın ilişki cinsellik filan fazlasını karıştırma
Kiralık ev dersen direk senden soğur eskort gibi olduğunu düşünür

Sevgilinizin babasi sizi araştırırken tutup otel kayıtlarına mi bakacak
Hayir nasil.bakabilir sgk çalışıyorsa yani ne alaka orada çalışanlar her bilgimize ulaşabiliyor mu sanıyorsunuz?
Ve.ne alaka bunlara bakmak cok tuhaf sanırım sizi korkuttu sevgiliniz babam herşeyi bilir diye.

öncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum

biz sevgilimle tanıştığımızda ilk haftadsn geçmişimizi klnuştuk her şeyi anlattık bana asla yalan söyleme aramız kötü olacsksa bile başkasından öğreneceğime senden öğreniyim kötü oluruz sonra düzeliriz dedi

olay şu ki benim önceden bi ilişkim oldu bi şeyler yaşandı ben evine gittim dedim o an ağzımdan öyle çıktı ama gitmedim günlük bi evdi fakat gerçekten çok bi şey yaşanmadı ben çok korktum
ilişki yaşadğımı öğrenince birsz sindirme süreci oldu o dsha önce yapmamış hiç daha sonra hallettik
9 ay oldu ilişkimiz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki allah nasip ederse evleneceğiz onu kaybetmek istemiyorum ama yalan söylemiş olmak beni çok yıpratıyor şimdi söylesem nasıl söyleyeceğim neden şidmi söylüyorsun diyecek niye gittin diyecek onu kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bsna bi büyük olarak yol gösterir misiniz

babası sgkda çalışıyor brni daha bilmiyor ailesi öğrenciyiz yakında söyleyeceğiz öğrenince sizi araştırır dedi orada otel kaydı çıkmayacağını biliyorum ama bu aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum

gözlerinin içine baka baka yalan söylemek hem vicdanen hem psikolojik olarak beni çok kötü etkiliyor öbür tarafı var bu işin hakkına girdim sevgilimin sizce düzeltilebilecek bi şey mi
Evine değil, kiralık eve gittiniz ve bunu mu saklıyorsunuz? Neden en başta böyle bir yalan söyleme gereği duydunuz, kiralık evlerde sevişen biri olduğumu öğrenirse daha az namuslu gözükürüm mü dediniz? Ne mana anlamadım. İlişkinin yeri ne fark ediyor, böyle saçma bir şeyi bu kadar dert ediyorsanız yalan söylemeseydiniz.
Söylemeye ne gerek var, kime ne diyenlere de ama bilmeye hakkı var demişsiniz. Bir kere kimsenin sevgilisinin eski sevgilisiyle nerde ilişki yaşadığını bilmek gibi bir hakkı yok, ayrıca bu kadar bilmesi gerektiğini düşünüyorsanız neden buraya yazıyorsunuz, gidin söyleyin

Back
X