- 30 Aralık 2009
- 23.770
- 95.041
- 1.123
- Konu Sahibi gereksizzbiri
zaten yaşadığım şeyleri biliyor tek sorun eve gittin diye bilmesi ama öyle bi şey ypk işte kiralık eve gittim sorun bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten yaşadığım şeyleri biliyor tek sorun eve gittin diye bilmesi ama öyle bi şey ypk işte kiralık eve gittim sorun bu
Gerçekten ben anlamıyorum ya geçmişte ne yaşamışsak yaşamışız bunu sevgilimize, eşimize anlatmak zorunda değiliz ki.Bu tarz sorular soran kişiden hemen uzaklaşıyorum. Geçmişte yaşadığım şeyden ben pişman olmayayım gerisi pekte önemli değil.öncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum
biz sevgilimle tanıştığımızda ilk haftadsn geçmişimizi klnuştuk her şeyi anlattık bana asla yalan söyleme aramız kötü olacsksa bile başkasından öğreneceğime senden öğreniyim kötü oluruz sonra düzeliriz dedi
olay şu ki benim önceden bi ilişkim oldu bi şeyler yaşandı ben evine gittim dedim o an ağzımdan öyle çıktı ama gitmedim günlük bi evdi fakat gerçekten çok bi şey yaşanmadı ben çok korktum
ilişki yaşadğımı öğrenince birsz sindirme süreci oldu o dsha önce yapmamış hiç daha sonra hallettik
9 ay oldu ilişkimiz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki allah nasip ederse evleneceğiz onu kaybetmek istemiyorum ama yalan söylemiş olmak beni çok yıpratıyor şimdi söylesem nasıl söyleyeceğim neden şidmi söylüyorsun diyecek niye gittin diyecek onu kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bsna bi büyük olarak yol gösterir misiniz
babası sgkda çalışıyor brni daha bilmiyor ailesi öğrenciyiz yakında söyleyeceğiz öğrenince sizi araştırır dedi orada otel kaydı çıkmayacağını biliyorum ama bu aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum
gözlerinin içine baka baka yalan söylemek hem vicdanen hem psikolojik olarak beni çok kötü etkiliyor öbür tarafı var bu işin hakkına girdim sevgilimin sizce düzeltilebilecek bi şey mi
e tamam da kiralık eve gittiğini nereden öğrenecek öyle bir durum olamaz.evine gittim dedim ama gitmedim kiralık yere gittim cinselliği zaten biliyor
hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil
haklısınız evet ama bi gün ortaya çıkmasından korkuyorum kafamda kurduğum için bi de yalan söylediğim için kendimi kötü hissediyorumKuzum ha kiralık ev olmuş ha adamın evi fark etmez ki. Olay mahali bir ev. Yatak seks vb. Bitmiş gitmis mi? Gitmiş eeee niye b.ku comakla karıştırıyorsun da kokusunu çıkarıyorsun?
Sorumluluğunu alamayacağın hareketleri yapmasaydın gereksiz birievine gittim dedim ama gitmedim kiralık yere gittim cinselliği zaten biliyor
Geçmişinizde ağır kaldırılamayacak (suç teşkil edecek vs.) şeyler yaşanmadıysa kimle ne yaptığınız şimdiki hayatınızda var olan kişiyi ilgilendirmez. Bu sizin içinde geçerli. Sevgilim bende önce kiminle çıkmış kiminle sevgili olmuş, ilişki yaşamış mı yaşamamış mı bana ne. Size lazım olan sizinle birlikte başlayan geçmişi ve geleceği. Merak edip sormazsanız karşınızdaki kişi size yalan söylemek zorunda kalmaz.hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil
Yahu ne fark eder sevgilinizle niye böyle şeyleri konuşuyosunuz. Z kuşağı hani böyle değildi şoklardayım konulara günlerdir. 15-20 yıl öncesinde kalmadımı bunlar. Bunlara kafa yorcağınıza kendinizi geliştirin konu sahibi.zaten yaşadığım şeyleri biliyor tek sorun eve gittin diye bilmesi ama öyle bi şey ypk işte kiralık eve gittim sorun bu
Bence konusulmasi gereken seyler değil.hanımefendi insanların bilmeye hakkının olduğunu düşünüyorum en azından benim açımdan ben de merak edip soruyorum bunlar gayet normal şeyler ve evet insanlar bi şey yaşayabilir bunlar normal zatem buna bir şey demedik ama empati kurarsanız sevgiliniz size yalan söylüyor başkasındsn duyuyorsunuz hoş bir şey değil
Peki sence ortaya nasıl çıkabilir?haklısınız evet ama bi gün ortaya çıkmasından korkuyorum kafamda kurduğum için bi de yalan söylediğim için kendimi kötü hissediyorum
Evine değil, kiralık eve gittiniz ve bunu mu saklıyorsunuz? Neden en başta böyle bir yalan söyleme gereği duydunuz, kiralık evlerde sevişen biri olduğumu öğrenirse daha az namuslu gözükürüm mü dediniz? Ne mana anlamadım. İlişkinin yeri ne fark ediyor, böyle saçma bir şeyi bu kadar dert ediyorsanız yalan söylemeseydiniz.öncelikle herkese merhabalar beni yargılamadan yol göstermenizi rica ediyorum
biz sevgilimle tanıştığımızda ilk haftadsn geçmişimizi klnuştuk her şeyi anlattık bana asla yalan söyleme aramız kötü olacsksa bile başkasından öğreneceğime senden öğreniyim kötü oluruz sonra düzeliriz dedi
olay şu ki benim önceden bi ilişkim oldu bi şeyler yaşandı ben evine gittim dedim o an ağzımdan öyle çıktı ama gitmedim günlük bi evdi fakat gerçekten çok bi şey yaşanmadı ben çok korktum
ilişki yaşadğımı öğrenince birsz sindirme süreci oldu o dsha önce yapmamış hiç daha sonra hallettik
9 ay oldu ilişkimiz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki allah nasip ederse evleneceğiz onu kaybetmek istemiyorum ama yalan söylemiş olmak beni çok yıpratıyor şimdi söylesem nasıl söyleyeceğim neden şidmi söylüyorsun diyecek niye gittin diyecek onu kaybetmekten çok korkuyorum lütfen bsna bi büyük olarak yol gösterir misiniz
babası sgkda çalışıyor brni daha bilmiyor ailesi öğrenciyiz yakında söyleyeceğiz öğrenince sizi araştırır dedi orada otel kaydı çıkmayacağını biliyorum ama bu aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorum
gözlerinin içine baka baka yalan söylemek hem vicdanen hem psikolojik olarak beni çok kötü etkiliyor öbür tarafı var bu işin hakkına girdim sevgilimin sizce düzeltilebilecek bi şey mi