O zaman neden sizden gizli saklı işler çeviriyor ? Kimseye gözü kapalı güvenmeyin. Ve bunun son olacağından ne kadar eminsiniz ? Yakalanmasa gizlice kullanmaya devam edecekti. Bence yaşan söyleyip gizli saklı işler çevirmekte karşındakini aldatmaktır. Bu şüphelerle sağlıklı bir şekilde devam edebileceğinizden emin misiniz?aldatacak biri değil ben karaktersiz değilim diyor
Hayır tabii ki de sorun benden gizli olması var deseydi sorun olmayacaktı demekki birşey çeviriyor diye düşünüyor insanSiz su durumda tek sorun olarak sosyal medyayi mi görüyorsunuz?
Hala kullanıyor da olabilir zaten yalan söylemek gizli iş çevirmek de aldatmaktır katılıyorum bir çözümü var mıdır diye çünkü ben kaldıramıyorum bunu aylardır kavga ediyoruz xatenO zaman neden sizden gizli saklı işler çeviriyor ? Kimseye gözü kapalı güvenmeyin. Ve bunun son olacağından ne kadar eminsiniz ? Yakalanmasa gizlice kullanmaya devam edecekti. Bence yaşan söyleyip gizli saklı işler çevirmekte karşındakini aldatmaktır. Bu şüphelerle sağlıklı bir şekilde devam edebileceğinizden emin misiniz?
Sevmiyorum ben de kullanmıyorum onun da kullanmasını istemiyorum o da gizli açmışSosyal medyayı neden kullanmasını istemiyorsunuz? Bence burada bir sorun var.
Hayır tabii ki de sorun benden gizli olması var deseydi sorun olmayacaktı demekki birşey çeviriyor diye düşünüyor insan
Mezun atama bekliyot yıllardır.Sosyal medya kullanmasını sakıncalı buluyorum ben hiçbir zaman istemedim sadece bu. nedenleri söyleyip tepki almak istemiyorum ama kısacası güvenmiyorımBen aslinda 10 senedir bu iliskinin sürmesinden ve sosyal medya gibi basit birsey icin yasaklama geregi duydugunuzu kastediyorum. Adam dünden beri de issiz degil sanirim. En son ne zaman calisti? Yani bir insan karsindakine sosyal medya bile kullandirtmiyorsa pek saglikli bir ilsiki yok ortada degil mi?
Sosyal medyayı genel olarak ne amaçlı kullanıldığı belli hanefendi tanışma aracı olarak gören çok o yüzden de evet istemiyorumSosyal medya kullanımını yasaklamak? Siz kanun hükmünde kararnameyle sokaga çıkmayı da yasaklayın böylece sizi aldatamaz hanfendi. Toksik
Güvenin yıkılması 5 dk ama yeniden inşa edilmesi çok uzun bir süre maalesef…Kendinizde bu sabrı karşınızdakinde de bunu yeniden kazanabilme çabasını görüyorsanız bir şans daha verebilirsiniz ama bu kavgalar ilişkinizi yıpratıp çıkmaza sokar.Hala kullanıyor da olabilir zaten yalan söylemek gizli iş çevirmek de aldatmaktır katılıyorum bir çözümü var mıdır diye çünkü ben kaldıramıyorum bunu aylardır kavga ediyoruz xaten
Biliyorum haklısınız da ben de güvenemiyotum ve sürekli kavga çıkıyor onu sevdiğim için ayrılamıyorum da ne yapılır bilmediğim için başlık açtım zatenGüvenin yıkılması 5 dk ama yeniden inşa edilmesi çok uzun bir süre maalesef…Kendinizde bu sabrı karşınızdakinde de bunu yeniden kazanabilme çabasını görüyorsanız bir şans daha verebilirsiniz ama bu kavgalar ilişkinizi yıpratıp çıkmaza sokar.
Mezun atama bekliyot yıllardır.Sosyal medya kullanmasını sakıncalı buluyorum ben hiçbir zaman istemedim sadece bu. nedenleri söyleyip tepki almak istemiyorum ama kısacası güvenmiyorım
E yasak koydum dediniz? Ne yapsın kavga kıyamet mi açsın? Gizli açmış işte o da.Ya gerçekten anlayıp dinlemeden yazmayın 10 senelik ilişki diyorum bende biliyorum çekip gidilmesi gerektiğini ama çok sevince öyle olmuyor ayrıca sosyal medya hesabı olsa sorun değildi anlamadınız olayı olay yok diyip açması gizli hesabı olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?