Sevgilime tekrar güvenebilmek için ne yapabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sophiea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
603
359
303
10 yıldır süren uzak mesafe ilişkim var sevgilimin işi olmadığı için henüz evlenemedik.Ben sosyal medya kullanmasını istemediğim için bana hesabım yok diyip gizli hesaplar açmış.Bunları buldum inkar etti çok kavga ettik hala daha hazmedemiyorum aklıma şüphe girdi bir kere.o hesapları kapattı ben anlayınca da şimdi var mı bilemiyorum.Bunu kabullenmek bana zor geliyor hergün şüphelenmek çok yıpratıcı aldatılmış olabileceğimi düşünüyorum benden gizli olduğu için ama bir yandan da aldatacak biri değil ben karaktersiz değilim diyor çok sevdiğini söylüyor vs. ne bileyim.Kırılan güvenin tamiri var mı bilmiyorum. benzer birşey yaşayan birileri varsa yardımcı olabilir mi ne yapabilirim diye ayrılmak istemiyorum çünkü

aldatacak biri değil ben karaktersiz değilim diyor
O zaman neden sizden gizli saklı işler çeviriyor ? Kimseye gözü kapalı güvenmeyin. Ve bunun son olacağından ne kadar eminsiniz ? Yakalanmasa gizlice kullanmaya devam edecekti. Bence yaşan söyleyip gizli saklı işler çevirmekte karşındakini aldatmaktır. Bu şüphelerle sağlıklı bir şekilde devam edebileceğinizden emin misiniz?

Hala kullanıyor da olabilir zaten yalan söylemek gizli iş çevirmek de aldatmaktır katılıyorum bir çözümü var mıdır diye çünkü ben kaldıramıyorum bunu aylardır kavga ediyoruz xaten

Hayır tabii ki de sorun benden gizli olması var deseydi sorun olmayacaktı demekki birşey çeviriyor diye düşünüyor insan

Ben aslinda 10 senedir bu iliskinin sürmesinden ve sosyal medya gibi basit birsey icin yasaklama geregi duydugunuzu kastediyorum. Adam dünden beri de issiz degil sanirim. En son ne zaman calisti? Yani bir insan karsindakine sosyal medya bile kullandirtmiyorsa pek saglikli bir ilsiki yok ortada degil mi?

Mezun atama bekliyot yıllardır.Sosyal medya kullanmasını sakıncalı buluyorum ben hiçbir zaman istemedim sadece bu. nedenleri söyleyip tepki almak istemiyorum ama kısacası güvenmiyorım

Benim bildiğim güveni kırılan insan bir şey yapmaz. Güven kıran insan yapar. Ne demek "ne yapabilirim"? Güvenin tek kullanımlık olduğuna inanıyorum. Yerine tekrar getirebilen varsa yazsın elbette. Sosyal medya benim için de olmazsa olmaz değil ancak erkek arkadaşınız bunu istiyorsa sizin dayatmanız da doğru değil. Siz sevmiyor olabilirsiniz. Orada bulunan her insan çirkin şeyler yapacak diye bir kaide de yok. 10 yıl uzak mesafe ilişkisi de baya uzunmuş. Çocukken mi başladınız? Ne sıklıkta bir araya geldiniz bilmiyorum ama belki ilişki olmaktan çıkalı çok olmuştur.

Sosyal medya kullanımını yasaklamak? Siz kanun hükmünde kararnameyle sokaga çıkmayı da yasaklayın böylece sizi aldatamaz hanfendi. Toksik
Sosyal medyayı genel olarak ne amaçlı kullanıldığı belli hanefendi tanışma aracı olarak gören çok o yüzden de evet istemiyorum

Hala kullanıyor da olabilir zaten yalan söylemek gizli iş çevirmek de aldatmaktır katılıyorum bir çözümü var mıdır diye çünkü ben kaldıramıyorum bunu aylardır kavga ediyoruz xaten
Güvenin yıkılması 5 dk ama yeniden inşa edilmesi çok uzun bir süre maalesef…Kendinizde bu sabrı karşınızdakinde de bunu yeniden kazanabilme çabasını görüyorsanız bir şans daha verebilirsiniz ama bu kavgalar ilişkinizi yıpratıp çıkmaza sokar.

On yıl uzun mesafe ilişkisi mi? Sosyal medya yasağı mı? Bana kocam koyamaz bu yasağı. Yasak koyarsanız o da açar gizli gizli tabii. Güvenmediğiniz adamla neden berabersiniz?

Biliyorum haklısınız da ben de güvenemiyotum ve sürekli kavga çıkıyor onu sevdiğim için ayrılamıyorum da ne yapılır bilmediğim için başlık açtım zaten

Aizin dusunce yapiniz hic saglikli degil en basta ayrica guvenebilmek icin bisey yapilmaz onun sizin guveninizi kazanmasi lazim. 10 senelik uzak mesafe iliskisimi olur aldatmaz demeyin aldatir uzak mesafe iliskileri hicbir zaman saglikli olmaz. Yillardir atama bekleyecegine girip bir ise calisabilirdi karsi tarafta bir garip. Ayrica yetiskin birine sosyal medya kullanmamasi icin izin vermemeniz nekadar sacmaysa onunda bunu gizlice yapmaya calismasi okadar sacma

Ya gerçekten anlayıp dinlemeden yazmayın 10 senelik ilişki diyorum bende biliyorum çekip gidilmesi gerektiğini ama çok sevince öyle olmuyor ayrıca sosyal medya hesabı olsa sorun değildi anlamadınız olayı olay yok diyip açması gizli hesabı olması.

Mezun atama bekliyot yıllardır.Sosyal medya kullanmasını sakıncalı buluyorum ben hiçbir zaman istemedim sadece bu. nedenleri söyleyip tepki almak istemiyorum ama kısacası güvenmiyorım

Yillardir atama beklemesi calismasina engel mi? Yani yalnis anlamayin ama sosyal medyayi nasil kullandigimiz biraz da bize bagli. Daha böyle seyleri yönetemeyecegini düsünemedigim adamla gelecek de düsünmezdim galiba.

E yasak koydum dediniz? Ne yapsın kavga kıyamet mi açsın? Gizli açmış işte o da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…