Sevgilime tekrar güvenebilmek için ne yapabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 yıl adama sosyal medya yasağı koyup dinletemediniz öyle mi salın gitsin özgür bırakın.
Sosyal medyasız bir hayat üstelik gizli hesap vahh kii vahhj

Bir insan neden yalan söyler?
Ya gizlediği Bir şey vardır ortaya çıkmasın diye
Ya da karşı taraf gereksiz baskı/kıskançlık/öfke gösteriyordur, tepkiyi azaltmak için...
Her iki koşulda da ilişkiniz zedelenmiş demektir.
O gizliyorsa da... siz baskı yapıp yalana itiyorsanız da

Yasağa uymamak değil hanımefendi kandırılmak bana yok diyip bir sürü gizli hesabı olduğunu ve yüzlerce kadını takip ettiğini görmem.mesele arkadan iş çevirmek o da aldatmaktır yani
Kimseye ben istemiyorum diye baskı uygulayarak istediğinizi yaptiramazsınız. Bakınız olmamış. Herkesin fikri, kararları ve yeteri kadar da aklı var.
Evet aldatmaktır ama gizli hesap açması değil, sosyal medyada kadınların peşinden koşması aldatmaktır. Aldatıldığınız konusunda hemfikiriz.

Sen de bu adama hala sevgilim diyorsun ?

Kısıtlama ve yasak her zaman bu sonucu doğuruyor.
Siz onun annesi değilsiniz. Gördüğünüz gibi yine gizli gizli yapıyor. Yapmaya da devam ediyordur bence.
Ben olsam güvenemem

Toparlanmak ya da ona inanmakla uğraşmak yerine, ayrılın?

Çoğu kişide emek verdim devam etmeliyim diye bir sendrom var bu sizde de var belli ki. Ancak buna karşıt olarak da çok doğru bir söz var onu hatırlatmak isterim size de.

" Emek verdim nasıl olsa diye yanlış trende olduğunuzu fark edip inmezseniz, dönüş size pahalıya patlar. "

Hayat ve karar sizin, başarılar dilerim. Kendiniz için umarım en doğrusunu yaparsınız.

10 yiliniz gecmis bir 10 yil daha curutmeye gerek yok. Adam sizi aldatmis guven kazanmak gibi derdi de yok siz tekrar guvenim istiyorsunuz o da olmaz. Ayrica sosyal medya sevgili bulma yeri degil sizin sevgiliniz kadinlari ekliyor diye oyle goruyorsunuz ama normal kullanan bizlerde variz sorun sevgiliniz. Ayrilirsaniz huzura erersiniz ayrilmazsaniz siz bilirsiniz.

10 yıl, dile kolay 10 yıl ! 22den 32 yaşa kadar, yani belki de hayatının en güzel yaşları... 10yil hayatında biri var, ama yok; dokunmak yok öpmek yok, sarılmak yok... Yılda 2 kere görüşmeyle bir de ya bunun çok sevmek olduğuna emin misiniz, insanlar çok sevdiklerine farklı davranır bu alışkanlık olmuş olmasın???

Bu adına ilişki denilemeyecek şey için yok sosyal medya yok yalan vs uğraşılır mi? Sen canını sokakta mi buldun arkadaşım? Bir tanecik hayatın var, bir tane... Ömür yalnız geçince anlarsın yaptığın yanlışı... Değil ki böyle bir adama adanan 10 yıl... Ayrıl artık bundan lütfen...

Benim için güven tek kullanımlıktır. Bir kere güvenim sarsıldı mı o kişiye tekrar güvenmem çok zor. Neden 2. Kere beni hayalkırıklığına uğratmasına izin vereyim ki.
Ama burda benim takıldığım. Hayatımızda ki insanları kısıtlamaya çalışmak yanlış. Sen kim oluyorsun ki sosyal medya kullanma diyebiliyorsun. Hayatına evcil hayvan mı arıyosun senin istediklerini yapsın. Bunun alında da muhtemelen özgüvensizlik sorununuz var. İnsanlar kısıtlanmaya gelemez. Yapmak istediklerini yapamadıklarında emin olun sıkıntıya giren siz olursunuz

Herşeyi geçtim 10 yıllık uzak mesafe ilişkisi olmaz yapma bunu kendine. Çok aşık olsanız 10 yıl içinde ikinizden biri şartları değiştirip birarada olacak bir düzen yaratırdı. O da bunun farkında o yüzden diğer seçeneklerini açık tutuyor. İlla adamı hayatından çıkartmak zorunda değilsin ama nolur sen de seçeneklerini açık tut artık. Sizinkisi bir nevi mektup arkadaşlığı buna göre davran. Bu kadar yer ayır hayatında bu arkadaşlığa. 20lerini böyle harcamışsın 30larında da aynı şeyi yapma kendine

Biraz olgun davransanız. Çocuklar yapmaz sizin yaptıgınızı. Sosyal medya yasaklanmış. Çocukta bi hata göremiyorum. Pek ciddiye alıncak bi ilişki değil bence. Yedek bile olabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…