Oncelikle tabi arayip ozur dilemelisin.
Kuzum azicik kontrol etmeye calis ofkeni. Hayir adam iki gun sonra sana tokat atsa, agzini acip birsey diyemezsin, o hakki vermissin cunku.
Bak ben hemen hemen tum sevgililerime ofkeli animda saldirdim. Kafada kultablasini kirmalar, sac bas yolmalar, kafa atmalar. Gucum yetmeyecek gibiyse kopeklerimi saldirttim. Bicakla kovaladim. Gece uyurken bogazlarini kestigimi falan hayal ettim. Az once baska bir uyenin konusunda yazmistim, hiic birsey yapamayacak gibi oldugum durumlarda adamlarin evinin onune pusu kurup agizlarini burunlarini dagittirdim.
Ardindan kendime zarar vermeye basladim. Millete vurmak yerine duvara, cama vurmaya basladim.
Yine cok cok medeni insanlarmis ki, kimse benden intikam almaya falan kalkmadi. Sadece bir tanesi atagima karsilik olarak bana bir cakti ki sorma gitsin. En sonunda aradan yillar bile gecse yaptiklarimin ne denli cirkin seyler oldugunu kavradim. Ulasabildiklerimden ozur diledim.
O anlarda inanilmaz bir tatmin ve haz duygusu yasiyordum. Medeni insan gibi cumlelere dokemedigim ofkemi, fiziksel olarak bosaltiyordum.
Ne oldu sonunda adim psikopata, sosyopata cikti. Duyan kaciyordu ne arkadasim kaldi ne sevgili tabi.
Kendime ceki duzen vermenin vakti geldigine kanaat getirdim. Sabretmeyi ogrendim. Simdi bile cok nadir agzimdan "kafani kirarim, onu bunu parcalarim" laflari kaciyor.
Isin ozu kendin gormek istemedigin muameleyi karsiya da yapmamak. Ben bunu kotu yolla ogrendim.
Silkelen ve kendine gel!!