Sevgilime tokat attım.. :(

ay ne abarttınız bea :)alttarafı bi tokat, adamın canını bile yakmamıştır :) nedense bana o kadarda büyük bir mesele gelmedi, tabi sen sinirlendiğinde çirkefleşme, en itici kadın tipi çirkef kadın. Kendini kontrol etmeyi ööğren, tek onun için değil, hayatın her alanında bu kontrol lazım. Git öp kokla barış, bida yaparsam sende bana bitane çak de :)

çok tatlısınız.. =) yapınızı sevdim.. ;)

Harbiden amma abartmışsınız. Kadın erkek eşittir diye böyle konularda konu sahibinin üstüne gidip çığıranlar "erkek evlenmeden seks yapabilir ama kadın yapamaz tımam mığğğ"cılar genelde.
Madem o kadar eşitiz bu konuda da eşit olalım haydi? Ama yoook, elit yanınızı ancak böyle konularda gösterirsiniz.
Kadının erkeğe attığı tokatla erkeğin kadına attığı tokat bir mi?
Konu sahibi tabi ki yanlış bir şey yapmış.
Ama inşallah adam şikayet ederler falan, kaç yaşında kadınlar komik duruma düşüyorsunuz.
Konu sahibi, sen de özür dile hediye falan al, alırsın gönlünü.
Sevgiline de anlat bak 40 küsür yerinden tornavida ile yaralanan kadının kocası sokakta geziyor. Bir şey olmaz.

işte tam olarak aradığım kişi sizsiniz... Peki şu an aynı şeyleri tekrarlıyor musunuz.. Aştınız mı bunu.. Evet davranış yanlış ama çoğu arkadaşın görüşü bir destek almamdan yana.. bense bu insanın kendi içinde halledeceği bir durumsa önce bunu denemeyi iyi eylerim.. siz destek falan alınacak bir durum olarak gördünüz mü.. ?

Hayır canım destek bu konuda almadım ama daha önce terapi aldım 3 ay boyunca başka konuda şunu söyleyebilirim bende bişey farkettirmedi çünkü olay her zaman insanın kendinde bitiyo istikrarlı ve kararlı olman istemen lazım. Çok şükür kendime hakim olmayı öğrendim sadece sabrederek sinirliysem susuyorum düşünüp cevap veriyorum pişman olcağım bi cevap vereceksem yumuşatıyorum ses tonumu ayarlıyorum çok şükür artık kimseden fevrisin, bağırıyosun, konuşulmuyo senle denmesini duymuyorum..

Gözümde canlandı yazdıklarınız, ne çirkin bir durum ortaya çıkmış... Neyse ki; o da bir daha ki sefere kendime hakim olamadım diyerek yumruk atarsa anlayışla karşılarsınız.

Biraz gurur kırıcı, sana yapılsa ortalıgı birbirine katardın kadına siddet diye...
Özür dile, konuda sen hatalı mısın bilmiyorum ama tokat atınca zaten direk hatalısın su an. İki gündür aramıyorsa sen ara, gönlünü alacak olan sensin. Cok sıkıntılı isen öfke kontrolü konusunda doktora git, ayıp degil bu...

bir antidepresan alın doktora gidip. seratonin iyi gelecek..
ben de böyleyim daha az dozda da olsa.

Yaptığın kesinlikle çok yanlış bir şey ama seni anlıyorum.Bu herkesin başına gelebilecek bir şey kesinlikle öfke kontrol problemin olduğunu düşünmüyorum.Bir anlık kendini bastırmayı başaramamışsın ve yanlış bir şey yapmışsın ama bu emek verilmiş bir iliskinin bitmesi icin bir neden olmamalı.Özür dile ve kendini affettirmek için elinden geleni yap.

Oncelikle tabi arayip ozur dilemelisin.
Kuzum azicik kontrol etmeye calis ofkeni. Hayir adam iki gun sonra sana tokat atsa, agzini acip birsey diyemezsin, o hakki vermissin cunku.
Bak ben hemen hemen tum sevgililerime ofkeli animda saldirdim. Kafada kultablasini kirmalar, sac bas yolmalar, kafa atmalar. Gucum yetmeyecek gibiyse kopeklerimi saldirttim. Bicakla kovaladim. Gece uyurken bogazlarini kestigimi falan hayal ettim. Az once baska bir uyenin konusunda yazmistim, hiic birsey yapamayacak gibi oldugum durumlarda adamlarin evinin onune pusu kurup agizlarini burunlarini dagittirdim.
Ardindan kendime zarar vermeye basladim. Millete vurmak yerine duvara, cama vurmaya basladim.
Yine cok cok medeni insanlarmis ki, kimse benden intikam almaya falan kalkmadi. Sadece bir tanesi atagima karsilik olarak bana bir cakti ki sorma gitsin. En sonunda aradan yillar bile gecse yaptiklarimin ne denli cirkin seyler oldugunu kavradim. Ulasabildiklerimden ozur diledim.
O anlarda inanilmaz bir tatmin ve haz duygusu yasiyordum. Medeni insan gibi cumlelere dokemedigim ofkemi, fiziksel olarak bosaltiyordum.
Ne oldu sonunda adim psikopata, sosyopata cikti. Duyan kaciyordu ne arkadasim kaldi ne sevgili tabi.
Kendime ceki duzen vermenin vakti geldigine kanaat getirdim. Sabretmeyi ogrendim. Simdi bile cok nadir agzimdan "kafani kirarim, onu bunu parcalarim" laflari kaciyor.
Isin ozu kendin gormek istemedigin muameleyi karsiya da yapmamak. Ben bunu kotu yolla ogrendim.
Silkelen ve kendine gel!!:D

Biz kadinlatin en buyuk sorunu bu iste. Biz bagiricaz ama karsimizdaki sus pus olucak. Konusursa yer tokati??? Bundan sonra Daha ilimli olacagina inaniyorsan ara aglaya aglaya ozur dile derim.

Ayy bik bik doktora git yazanlara be gicik oldum. Ne doktoru be. Oldu olcak hastaneye yatirin te Allaam yaa.
Ayrica o sana yapsa nasi olurdu diyenler, bir erkegin vurmasiyla kadinin vurmasi bir degildir. Ne güç bakimindan ne de manen ayni sey degil.
Ha konu sahibi, iyi olmamis tabi vurman ama buyutme olayi icinde, git ozur dile bikac guzel sey soyle bitsin gitsin.

Ben de vurmustum sevgilime. Ustelik kavga bile etmiyoduk, konuyu hatirlamiyorum suan, evin dis kapisinin onundeydik ben bisey anlatirken mal mal guldu mu dalga gecer gibi bi mimik mi yapti tam hatirlamiyorum olayi ama bian deli gibi sinirlendim caat diye yapistirdim tokadi.
İki uc saniye şook gecirdi bu. Sonra kapiyi isaret edip cik disari dedi. Bende iste ya sinirlendirdin beni cok, ozur dilerim tamam bidi bidi biseyler soyledim. Dediki ilk kez tokat yedim ben. Dedim askim tokat bile degildi ya -oyleydi aslinda- nolur tamam ozur diledim vs. Neyse uzatmadi oda yani, hemen orda hallettik kapattik konuyu opustuk baristik :-)

Sende uzatma konu sahibi, kendini yiyip bitirme. Git konus barisirsiniz hemen.

Tabi ki bir kadının vurması bir erkeğinden vurmasından daha hafif ve farklı, fakat tokat çok ağır bir hakarettir.
Bende de öfke kontrolü pek olmuyordu ben de sevgilime ara ara tırnak geçirirdim ama tokat bana göre hakarettir bunun bedeli çok ağır. Gururlu bir adamsa adım atmayacak, barışmak istiyorsan özrünü ileten bir mektup yaz ve sonra bekle. Arama , yalvarma, ağlama sakın. Ona yaptığının öfke probleminden olduğunu çok mahçup ve üzüntü içinde oldugunu belirten bir mektup seklınde yaz gönder.

geçmişte bir kız arkadaşım, çok da yakın olan, bir kavga anında beni sarsmıştı kollarımdan tutarak. bir daha kendisiyle konuşmadım. çok barışmaya çalıştı, özürler diledi, pişmanlığını da hissettirmişti. yine de görüşmedim bir daha.

bakın bu anlattığım olayda karşımdaki hemcinsim biriydi, arkadaşımdı. bu yapı meselesi. ben karşımdaki kişi kim olursa olsun onun beni çekiştirmesini, dayağa varacak hareketlerini kaldıramayacak bir insanım. o yüzden bana yapılsa tavrım bellidir.

erkek arkadaşınız sizi affeder mi bilmiyorum ama onun sizi aramasını beklemeyin. bence aynı gün bile özür dileyebilirdiniz. o sakinleştiğinde pişmanlığınızı anlayacaktır diye düşünüyorum. tabi affedip affetmemek de onun bileceği bir iş.

Muhtemelen bitmis.. tekrar olsa bile sorunlar yumağına duseceksiniz.. ayrılık olacak ama bir özür gerekiyor sanirim.. sonrasini okumadim ilk yazinizdan sonra bu yorumu yapiyorum. Kadin olsun erkek olsun gereksiz trip atmamali, hele tokat hic..

Bu adam senden oyle ya da boyle ayrilir.
Cunku tokattan once zaten senden nekadar biktigini dile getirmis sen de oyle olmaz boyle olur deyip yapistirmissin. Kiz tokatindan ne olur diyenler var ben sinirliyken bi vurayim bakalim nekadar aciyo. Olay orada acimasi degil gurur kirici bisey neticede.
Sahsen ofke kontrolum yok ya deyip o an karsisindakine zarar verip iki dakika sonra kendine gelen insanlardan korkarim ben. Ben de sinirliyken ofkemden dirdira vururum ve huyumu bildigimden ortami terkederim hep, arabadan inebilirdin yani. Huyunu biliyosun cozumu de biliyosun doktora git elbet ama onun da soyledikleri kafanda bitecek seyler zaten.

Ayrica hala bi ozur bile dilememis olman da adamin senden ayrilmasi icin yeni bi sebep.

Hep yapmak istemişimdir ama hiç nasip olmadı... :KK14:

Sinirlendim birden patlatıverdim deseydin pozitif yorum yapanlar olurdu heralde ama geçmişin de pek parlak değilmiş be arkadaşım. Sinirini törpüle biraz yoksa çok insan kaybedersin...

Elbette kadının attığı tokat erkeğinki kadar acıtmaz.. ama aradaki tüm saygıyı bitirir bana göre... ben bir çiçekle yada özürle affedilecek bir hareket olduğunu düşünmüyorum...

Back
X