Sevgilime tokat attım.. :(

Şu an gerçekten şov yapıyorsunuz.. Siz hayvanlarınızı sevgiyle eğitmeye devam edin sizin için çok sevindim. Ben problemin farkındayım ve bunu detaylı bir şekilde konuştuk ve çok şükür bir farkındalık ortaya çıktı çözümü iiçin çaba harcamaya başladık. şu aşamadan sonra böyle yazılar yazmanızın amacı...

Hani açıklama yapmak zorunda değilim de yine yapayım. Konun açılıp ilerlediği zaman ben yoktum sitede. Hala güncel olduğunu gördüm az önce, okudum ve aklımdan geçenleri yazdım. Egolar okşanmayınca adı “Show yapıyorsun” oluyor.

Sen eleştirilere bu kadar kapalı biri olarak daha çoook üzülürsün ikili ilişkilerinde.

sanırım karşılıklı yanlış anlaşmalar oluştu, çünkü neredeyse çoğumuz böyle anladık.
neyse olayları toparlamanıza sevindim, mutluluklar.

eline saglık arkadasım,o da sen kışkırtmasaydı kendısıne tokat attıracak kadar.
sadece ılk yazdıgını okudum ılerleyen sayfalardakı durumdan haberım yok ama umarım özür dilemek için vs. aramamışsındır..
haddini bilsin..

bence sen ikili ilişkilerinde eleştiri dediğin şeyi böyle anladıysan ve böyle uyguluyorsan k. bakma benim üzülmemi bir terafa koy kendinle ilgilen.. Çünkü eleştiri adabında SEN KİM OLUYORSUN gibi ucuz tabirler olmamalı..

sanırım karşılıklı yanlış anlaşmalar oluştu, çünkü neredeyse çoğumuz böyle anladık.
neyse olayları toparlamanıza sevindim, mutluluklar.

teşekkür ederim canım.. Önemli olan herşeye rağmen sonuçtu yine de görüşleriniz için sağolun..

Piminin çekilip patlamasına az kalmış bir bomba gibisin.

Ne konular açılıyor şurada da ne yorumlar yapıyor insanlar. Kaldı ki yaptığım yorum ortalama.

Sen ben yazmadım farz et, vites 5 aynen devam..

Elbette şiddet şiddeti doğurur. Ama kadının kendini kontrol etmeksizin attığı bir tokat kadının şikayet falan edilmesini gerektirmez. Bu durum tekrarlanırsa gereken yapılmalıdır, elbette.

Ne kadar hoş olmuş.. : ) Tebrik ederim ikinizi de..

sonu tatlılıkla bağlanmış çok sevindim :) bundan sonra daha dikkatli ol canım

Olayı anlayamadım mazur görün, kendinizi hasta gibi göstermekten imtina ediyordunuz. Gittiniz mi, gittiğinizi mi söylediniz?

Dua et sen tokat atınca adam o sinirle sen misin bana tokat atan deyip size bir şey yapmamış. Özür dile barışmaya çalış birdaha da böyle saçmalama. Ortalığı yatıştırman lazım senin bir bayan olarak.

Sonunu okumadınız sanırım, 14. sayfayı okuyun..
Eşinin işyerine meyve sepeti yollayıp, özür dilemiş ve doktora gideceğini söylemiş. Barışmışlar..

Sonunu okumadınız sanırım, 14. sayfayı okuyun..
Eşinin işyerine meyve sepeti yollayıp, özür dilemiş ve doktora gideceğini söylemiş. Barışmışlar..

Bütün yorumları okumadım. Güzel barışmalarına sevindim.

burda bir kadın sevgilisinden böyle bir durumda tokat yemiş olsaydı hepimizin o adamın nasıl karaktersiz biri olduğundan bahsederdik eminim ve o adamı asla affetmemesi gerektiğinden. çünkü şiddet hiçbir zaman hoş görülmez, tokatı atanın bir kadın olması da bu durumu değiştirmez. bence önce öfke kontrolünüz için bir doktorla görüşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…