Sevgilime yalan söyledim, çok pişmanım

Bu konu tekrar açıldı, ben de en son itiraf ettim Veli değildi Ali'ydi aslında ve o anlattıklarımın bir kısmı sadece fanteziydi diye. Meğer onun da bana anlatmadığı biri varmış, benim Ali'yle gerçekten yaşadıklarıma çok benziyormuş hikayeleri... Neticede kızmadı bana sağolsun, bir daha yapma dedi sadece :)

Kiz güldürdün beni valla aksam aksam BdV böyle dert görmedi bu güne kadar.

Yaptigin cokta ayip degil diye düsünüyorum, bana cok masum geldi :) ama bir daha uydurup uydurup anlatmamakta fayda var. Aliydi Veliydi ne gerek var canim.
Hersey diledigin gibi olsun inshallah :)

İlk satırları okudum sadece öyleyse bu anlattıkları nekadar doğru olabilir dedim ve hiç okumasan yorum yapıyorum şuan.

Kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan Mitomani hastası olduğunuzu düşünüyorum. Tedavi görmelisiniz.

Millet sevgilisinden sevgililerini saklar ay sen de taö tersi olmayan şeyi var göstermişsin. Çok ilginç... Hiç normal değilsin psikoloğa gitmelisin bence

ayrıca bize yalan söylemediğini nerden bilecez şimdi :)

Kusura bakmayın ama yazdıklarınızdan Mitomani hastası olduğunuzu düşünüyorum. Tedavi görmelisiniz.

mitomani bu kadar basit birşey değil yalnız. kızcağız özgüveni için yapmış bir hata. toparlamış da. mitomani hastaları bu kadar kolay toparlanamaz imkanı yok

sevgiline sana bi şey itiraf edeyim mi de.. Ondan sonra da açıkça, şimdiye kadar arkadaşım olmadığı için sonanlara arkadaşım oldu dedim.. Sana da öyle söyledim.. Aslında hiç olmadı de.. Erkekler ilk arkadaşı olmandan hoşlanıyorlar.. Ama e ilk erkek arkadaşı olduğunu söylemek riskli bişey.. gtleri filan kalkabilir. Sen karar vereceksin artık.

mitomani bu kadar basit birşey değil yalnız. kızcağız özgüveni için yapmış bir hata. toparlamış da. mitomani hastaları bu kadar kolay toparlanamaz imkanı yok

Basit bir şey değil dediğiniz şey hikaye uydurmak.
Konu sahibi de zaten yalan söyleme alışkanlığım var diyor.
Şu an için belki toparlamış olabilir ama sizce yalanı alışkanlık haline getirip hikaye uydurmak normal olabilir mi?

Millet sevgilisinden sevgililerini saklar ay sen de taö tersi olmayan şeyi var göstermişsin. Çok ilginç... Hiç normal değilsin psikoloğa gitmelisin bence

ayrıca bize yalan söylemediğini nerden bilecez şimdi :)
İlk satırları okudum sadece öyleyse bu anlattıkları nekadar doğru olabilir dedim ve hiç okumasan yorum yapıyorum şuan.

inanmazsanız inanmayın napayım yani ama yalan değil cidden.

sağol desteğin için. ben de mitomani olduğumu düşünmüyorum, yaptığım ergence bir hataydı sadece ve içten içe hep yalan olduğunu hep biliyordum yani

yalan söyleme alışkanlığım varDI dedim. ve o zaman ergendim, annemle birsürü sorunlarım vardı... artık erkek arkadaşım başta olmak üzere kimseye yalan söylemiyorum.

yalan söyleme alışkanlığım varDI dedim. ve o zaman ergendim, annemle birsürü sorunlarım vardı... artık erkek arkadaşım başta olmak üzere kimseye yalan söylemiyorum.

Tamam arkadaşım sakin olabilirsin.
Sana küfür etmedim, hakaret etmedim. Ne bu tepkin?
Çözüm önerisinde bulunup yorum yaptım.
Hasta değilsin, ergenmişsin.
Duymak istediğinize göre konu açmayın.

Ay ben de ortaokuldayken yapmistim bunu :) sitedekilere okulda sevgilim var diyodum, okuldakilere sitede sevgilim var :) halbuki sevgilim falan yoktu. Bazi kiz arkadaslarim manita yapinca ben geri kalmiyim demissem demekki

Tamam arkadaşım sakin olabilirsin.
Sana küfür etmedim, hakaret etmedim. Ne bu tepkin?
Çözüm önerisinde bulunup yorum yaptım.
Hasta değilsin, ergenmişsin.
Duymak istediğinize göre konu açmayın.
ben sakinim zaten, sadece bir düzeltmede bulundum.

haha bugün itiraf ettim, mevzu halloldu :) ben de onun ilk kız arkadaşıyım, benden önce sadece karşılıklı hoşlandığı biri olmuş yani Ali'yle de benim gerçekte yaşadığımız o kadardı zaten.

Reactions: mb1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…