Arkadaşlar sevgilime yalan söyledim beraber aynı yer de çalışıyorduk ben sevgilim ile tanıştığımda eşimle boşanma ve bosanmamak arasında gidip geliyordumm çok büyük problemler vardi kesinlikle ilişki evlilik yeni birşey aklımın ucunda bile yoktu arkadaşça soru sormuştu nerelisin diye bende eşimin memleketini söylemiştim Amasya diye öylede kaldı şimdi boşandım ona karşı çok yoğun duygular besliyorum ve birlikteyiz nasıl soylicem nasıl anlaticam kendimi bilmiyorum yardım edin
E o zaman sorun ne. Evli olduğum için eşimin memleketi demiştim alışkanlıktan dersin geçerin. Çok büyük bir mesela değil yaniHayır biliyor tabikide ben nereli olduğum hakkında yalan söyledim
Biliyordu sorun memleketimi yalan söylemem cok rahatsizimO zamanlar evli olduğunuzu bilmiyormuydu?
Biliyordu sorun memleketimi yalan söylemem cok rahaO zamanlar evli olduğunuzu bilmiyormuydu?
Sizce problem edilir mi yoksa ben tamamen kendim mi problem ediyorumE o zaman sorun ne. Evli olduğum için eşimin memleketi demiştim alışkanlıktan dersin geçerin. Çok büyük bir mesela değil yani
İş yerinde kimse boşandığı mi bilmesini istemedim hemde spontane gelistiYalan ne tam olarak? Evliliğini mi bilmiyordu? Boşandım mı demiştin? İlişki başladığında evli miydin?
Bi de neden boşanmak üzere olduğun adamın memleketini söyledin ki. 10 senelik evliyim hiç eşimin memleketi için şuralıyım demedim. Değilim çünkü.,
Bende keşke demeseydim su anda rahatsız olmazdimYalan ne tam olarak? Evliliğini mi bilmiyordu? Boşandım mı demiştin? İlişki başladığında evli miydin?
Bi de neden boşanmak üzere olduğun adamın memleketini söyledin ki. 10 senelik evliyim hiç eşimin memleketi için şuralıyım demedim. Değilim çünkü.,
Biliyordu sorun memleketimi yalan söylemem cok raha
Sizce problem edilir mi yoksa ben tamamen kendim mi problem ediyorum
Anlamadimaynı yer de çalışıyorduk ben sevgilim ile tanıştığımda eşimle boşanma ve bosanmamak arasında gidip geliyordumm
uuuu bence sormak istediğin yazdığın gibi değil
sor?
Yalan ne tam olarak gerçekten hala anlamadım.İş yerinde kimse boşandığı mi bilmesini istemedim hemde spontane gelisti
orda bi alengerli işler var bence deYalan ne tam olarak gerçekten hala anlamadım.
Tamam eşinin memleketini söyledin. Bunu söylediğin zaman evli miydin? Sevgilin o zaman evli olduğunu biliyor muydu?
Kesinlikle bu karın ağrısı ondan bence de. Yoksa ben eşimin memleketini söylüyordum evliyken ama aslen şuralıyım der geçer, sonuçta bu bi yalan değil bile.orda bi alengerli işler var bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?