Yakın köylüyüz laf söz olur diye.Niye saklıyorsunuz ilişkiyi?
Yenge de sıkıntı yok,bekar diye aday gösteriyormuş.
Ben yengesine kızmıyorum sevgilime kızıyorum ama kadın da bir an düşmüyor çocuğun yakasından. Çocuk altıda işten çıkıyor kadın gidiyor alıyor gece 12-1 de anca eve giriyor çocuk sürekli gezmek istiyor çok seviyor sevgilimi küçüklüğünden beriNiye saklıyorsunuz ilişkiyi?
Yenge de sıkıntı yok,bekar diye aday gösteriyormuş.
Evet bildiğiniz hoşuna gidiyor hele beni kıskanmam... Ama ben artık yoruldum kıskana kıskana insan artık her şeyi düşünüyor sonra ben suçlu oluyorum. Ama yeri gelince bana diyor ki " ben istemesem sen benimle konuşamazdın şunu yapamazdın bunu yapamazdın. " Madem o kadar paşasın dedim sen istemeden kimse seninle ilgili bir şey yapamıyor yengene bunları istemediğini söyle dedim. Ama sen beni her şeyimsin tabi sana geçecek nazım diyor. Yani bildiğin lafı dolandırıyor.Ne saçma sevgilinizin size bunları yansıtması, çocuk mu diyeceğim ama pekte olgun değild zaten.
Ayrıca sizi açığa çıkarmadan sevgilisi olduğunu söyleyebilir, gayet hoşuna gitmiş bu durum.
Kızlarda sıra tutmuş sevgilinizi bekliyordu zaten orası da ayrı.
Evet.... Sözde sevgilim de gitmek istemiyor. Ama duruma bakınca inanasım gelmiyor.Şu "yurtdisindan gelin/damt bulalım da oğlunuz/kızımız yurtdışına gitsin" modası hala bitmedi mi? Kaç insanın böyle evlilikte başı yandı, ama durmak yok yola devam
Bende anlamıyorum ne bu ilgi bu alaka. Abisinin kızını önermiş bide. Sevgilimde bunları tek tek bana anlatıyor eğlenerek. Şaka gibi.Yengesi de ne meraklıymış şeyliğe p... ay çöpçatan hadi
Vallahi en hayırlısı size ters yapılmadan sizin tekmeyi vurmanızBende anlamıyorum ne bu ilgi bu alaka. Abisinin kızını önermiş bide. Sevgilimde bunları tek tek bana anlatıyor eğlenerek. Şaka gibi.
İşte onu da yapamıyorum laf canbazlığı yapıyor benimki ben seni seviyorum sevmesem şu an konuşuyor olmazdık o kızlardan biri olurdu falan. Bide ben böyle kızınca bir trip görsen sanırsın ilişkiyi bitirdim.Vallahi en hayırlısı size ters yapılmadan sizin tekmeyi vurmanız
Aslında bir süre hiç iplemesen? Egosu şişiyor farkındasın değil mi ?İşte onu da yapamıyorum laf canbazlığı yapıyor benimki ben seni seviyorum sevmesem şu an konuşuyor olmazdık o kızlardan biri olurdu falan. Bide ben böyle kızınca bir trip görsen sanırsın ilişkiyi bitirdim.
İnan ki söyledim. Ya git adam akıllı değerlendir adaylarını ya da bana bunlarla gelme dedim. Dalgaya alıyor ben senden başkasına bakar mıyım hiç diye.Sen niye bu kadar umursuyorsun ki? Belki bire bin katarak anlatiyor sirf sen kiskanclik yapiyorsun diye.
"Bana boyle seyler anlatma dinlemek istemiyorum, gideceksen de yol orada" diyip bozsan bir daha agzini bile acamazdi. Kendisini nimetten saydiriyorsunuz şoyle insanlara. Sevmesem konusuyor olmazdik, istemesen sunu yapiyor olmazdik filan laflara bak. Goren de kim bilir be sanir.
Aynen yengesine istemiyorum diyemiyor yani desem de yengem durmaz diyor. Nasıl durmaz ya belli ki o da istiyor. Ha diyor sen gelip yengemle konuşursan sevgilisiyim dersen olur diyor. Onu da yapamayacağımı biliyor.Hayır gelmez bu adamdan. Adam.olan gerekirse yengeyi engeller bu işin önüne geçer, sizin de ruhunuz duymaz.
İşte son mesajına cevap bile vermedim. Bir kaç gün böyle gitsin. Yok ne bileyim babaannesinin alt komşusunun kızı varmış sizin oğlana verelim kızı demişler. Kim kızını birine böyle vermek istediğini söyler ya çok saçma. İşte diyor çalışıyoruz elimiz yüzümüz düzgün edepliyiz sigara alkol yok ondan diyor. Valla benim abilerim de öyle hiç görmedim birinin kızımızı size verelim dediğini. İlginç.Aslında bir süre hiç iplemesen? Egosu şişiyor farkındasın değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?