Valla artık izin vermem öyle egoyu şişirmeye. Cevap vermedim. Kendisi bilir. Gitmek isterse de yol orada dedim ona.Resmen egosunu şişiriyor senin üzerinden emin ol sadece laf arasında geçen bir diyalogtur ordaki kızlar sırada onu beklemiyor ciddi bir şey olsa emin ol seni bile görmez gözü kapağı yurtdışına atmak için gider
Ay hepsi cehenneme gitsin ya bunların hepsi acayip.İşte son mesajına cevap bile vermedim. Bir kaç gün böyle gitsin. Yok ne bileyim babaannesinin alt komşusunun kızı varmış sizin oğlana verelim kızı demişler. Kim kızını birine böyle vermek istediğini söyler ya çok saçma. İşte diyor çalışıyoruz elimiz yüzümüz düzgün edepliyiz sigara alkol yok ondan diyor. Valla benim abilerim de öyle hiç görmedim birinin kızımızı size verelim dediğini. İlginç.
Cehenneme gitmesinler deAy hepsi cehenneme gitsin ya bunların hepsi acayip.
Bence bu aileye bulaşma sen hiç iyi hissetmedim.
Bende bunu düşünüyorum işte. Böyle gitmez.Hani sevgili olmamak için hemen evlenmek istiyordunuzyengede suç yok kendinizce doğru bulduğunuz bir sebepten saklıyorsunuz ilişkinizi kadının haliyle sizden haberi yok. Sevgiliniz çocuk mu diycem ama onun da yaşı büyük sayılmaz eski konunuzu hatırlıyorum. Gelip bu durumu sizinle paylaşması yanlış olan. Söyledi de eline ne geçti sizin onu kıskanmanızdan tatmin oluyor resmen. Böyle saçma şekillerde egosunu tatmin eden insanla yaşadığınız ilişkiyi gözden geçirin bence
İşte keşke o kadar sabırlı olsaydık derviş olurduk :) Yengeyi suçlamıyorum, ama sevgilim böyle yaparak yengesinden de soğutuyor beni kadının ne suçu olacak aksine çocuğun iyiliği için uğraşıyor.Hani sevgili olmamak için hemen evlenmek istiyordunuzyengede suç yok kendinizce doğru bulduğunuz bir sebepten saklıyorsunuz ilişkinizi kadının haliyle sizden haberi yok. Sevgiliniz çocuk mu diycem ama onun da yaşı büyük sayılmaz eski konunuzu hatırlıyorum. Gelip bu durumu sizinle paylaşması yanlış olan. Söyledi de eline ne geçti sizin onu kıskanmanızdan tatmin oluyor resmen. Böyle saçma şekillerde egosunu tatmin eden insanla yaşadığınız ilişkiyi gözden geçirin bence
Evet işte benim istediğim de bu ama diyor ki kim olduğunu öğrenmek ister falan. Ya hu kim olduğumu öğrenmelerini istemiyorum ama senin biriyle görüştüğünü bilmeleri lazım nokta yani. Ailesine çok taviz veriyor bu konuda.Yanlış anlama ancak senin olduğunu söylemese bile aklında birinin olduğunu baska kızlarla ilgilenmediğini belirtmesi gerekirdi.
Evet işte benim istediğim de bu ama diyor ki kim olduğunu öğrenmek ister falan. Ya hu kim olduğumu öğrenmelerini istemiyorum ama senin biriyle görüştüğünü bilmeleri lazım nokta yani. Ailesine çok taviz veriyor bu konuda.
Yengesine suç bulamazsin. Demek ki öyle bir konu geçmiş. Cocuk tamam der gibi davranmış. Kadında ona eş arıyor. Bu normal yani. Sen bi bunu al karşına. Şimdi bile aklında biri var diyip ailene bir kelime edemiyorsun. İlerde nerden cesaretin olacak ta ailene söyleyeceksin yada beni koruyabileceksin. Simdi bu kadar kiriyorsan bilemiyorum falan de.Evet işte benim istediğim de bu ama diyor ki kim olduğunu öğrenmek ister falan. Ya hu kim olduğumu öğrenmelerini istemiyorum ama senin biriyle görüştüğünü bilmeleri lazım nokta yani. Ailesine çok taviz veriyor bu konuda.
İşte şimdi bırakmakla bırakmamak arasında bence.Kalbini dinle. Sen bununla yola çıksan seni yari yolda bırakır mi. Düşün. Taşın karar ver
O kadar sert yapmalı mıyım cidden? Az önce yazıyor diye göründü ama vazgeçti sonra yazmadı..O sevgiliyi terk edin .. Başkada söyleyecek bişey yok ..
O kadar sert yapmalı mıyım cidden? Az önce yazıyor diye göründü ama vazgeçti sonra yazmadı..
Evet görünen bu. Bir de bu akşam gideceği kına için aday cenneti diye şaka yaptı. Daha ne diyeyim.Hoşuna gidiyor canım besbelli sizi söylemeden diyebilir "konuştuğum var" Yengeside üstelemez burda tamamiyle sevgiliniz suçlu ve olanlardan gayette memnun görünüyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?