Sevgilime yurt dışından kız arayan yenge sorunsalı...

Resmen egosunu şişiriyor senin üzerinden emin ol sadece laf arasında geçen bir diyalogtur ordaki kızlar sırada onu beklemiyor ciddi bir şey olsa emin ol seni bile görmez gözü kapağı yurtdışına atmak için gider

Valla artık izin vermem öyle egoyu şişirmeye. Cevap vermedim. Kendisi bilir. Gitmek isterse de yol orada dedim ona.

Ay hepsi cehenneme gitsin ya bunların hepsi acayip.
Bence bu aileye bulaşma sen hiç iyi hissetmedim.

Ay hepsi cehenneme gitsin ya bunların hepsi acayip.
Bence bu aileye bulaşma sen hiç iyi hissetmedim.
Cehenneme gitmesinler de hahah yani bunu sürekli gözüme sokması boğdu artık bizimde var isteyenimiz elhamdülillah biz hergün bunun lafını etmiyoruz. İşte dediğiniz gibi kıskanmam hoşuna gidiyor. O kızların her birine tek tek baktığını bilmiyor muyum sanıyorsun dedim bak çok ciddi söylüyorum bakmadım bile dedi. Ciddi söyleyecek olsaydı ben başta o ciddiyetle sorduğumda söylerdi. Öyle değil mi?

Hani sevgili olmamak için hemen evlenmek istiyordunuz yengede suç yok kendinizce doğru bulduğunuz bir sebepten saklıyorsunuz ilişkinizi kadının haliyle sizden haberi yok. Sevgiliniz çocuk mu diycem ama onun da yaşı büyük sayılmaz eski konunuzu hatırlıyorum. Gelip bu durumu sizinle paylaşması yanlış olan. Söyledi de eline ne geçti sizin onu kıskanmanızdan tatmin oluyor resmen. Böyle saçma şekillerde egosunu tatmin eden insanla yaşadığınız ilişkiyi gözden geçirin bence

Bende bunu düşünüyorum işte. Böyle gitmez.

Hani sevgili olmamak için hemen evlenmek istiyordunuz yengede suç yok kendinizce doğru bulduğunuz bir sebepten saklıyorsunuz ilişkinizi kadının haliyle sizden haberi yok. Sevgiliniz çocuk mu diycem ama onun da yaşı büyük sayılmaz eski konunuzu hatırlıyorum. Gelip bu durumu sizinle paylaşması yanlış olan. Söyledi de eline ne geçti sizin onu kıskanmanızdan tatmin oluyor resmen. Böyle saçma şekillerde egosunu tatmin eden insanla yaşadığınız ilişkiyi gözden geçirin bence

İşte keşke o kadar sabırlı olsaydık derviş olurduk :) Yengeyi suçlamıyorum, ama sevgilim böyle yaparak yengesinden de soğutuyor beni kadının ne suçu olacak aksine çocuğun iyiliği için uğraşıyor.

Ya bide bu akşam kuzeninin kınası var bana şaka yapıyor asıl aday cenneti orası diye ben de daha niye bu çocuğa beş gün izin ver düşüneyim diyorsam. Böyle şaka mı olur abi?

Yanlış anlama ancak senin olduğunu söylemese bile aklında birinin olduğunu baska kızlarla ilgilenmediğini belirtmesi gerekirdi.

Yanlış anlama ancak senin olduğunu söylemese bile aklında birinin olduğunu baska kızlarla ilgilenmediğini belirtmesi gerekirdi.
Evet işte benim istediğim de bu ama diyor ki kim olduğunu öğrenmek ister falan. Ya hu kim olduğumu öğrenmelerini istemiyorum ama senin biriyle görüştüğünü bilmeleri lazım nokta yani. Ailesine çok taviz veriyor bu konuda.

Yengesine suç bulamazsin. Demek ki öyle bir konu geçmiş. Cocuk tamam der gibi davranmış. Kadında ona eş arıyor. Bu normal yani. Sen bi bunu al karşına. Şimdi bile aklında biri var diyip ailene bir kelime edemiyorsun. İlerde nerden cesaretin olacak ta ailene söyleyeceksin yada beni koruyabileceksin. Simdi bu kadar kiriyorsan bilemiyorum falan de.
Ya bak simdi böyle diyorum ama benim bir arkadasim var adam tam odun içine kapanık biriydi. O bile. O bile diyorum sen bana tamam de 2 ayda ailelerle tanışma nişan yapalim adım atalım derdi. Benim anladığım şu. Erkek adam sevdiği kadına sahip cikar. Bunun utangaci sevgisini gostermeyeni falan yoktur. Ne bu nazli haller anlamiyorum ki

Kalbini dinle. Sen bununla yola çıksan seni yari yolda bırakır mi. Düşün. Taşın karar ver

Bırak bu çocuğu.
Bu kadar net, ben yurt dışına gitmek istemiyorum diyecek bitecek, yok sevmesem konuşur muyum senle, yok istemiyorun zorla gösteriyor bunları geçin.
Belli yaşınız çok genç, bu yaşlarda erkekler genelde 3-4 tane aynı anda idare eder ve geneli pek evlilik sorumluluğu alacak gibi değildir, daha mesleği bile yok ki meslek öğrenecek usta çırak ilişkisi ile meslek eğitimi yıllar alır meslek öğrenecek askerlik para biriktirip evlenecek ooooo...
Çok ümit bağlamayın bu şahsa

Bırak bu çocuğu.
Bu kadar net, ben yurt dışına gitmek istemiyorum diyecek bitecek, yok sevmesem konuşur muyum senle, yok istemiyorun zorla gösteriyor bunları geçin.
Belli yaşınız çok genç, bu yaşlarda erkekler genelde 3-4 tane aynı anda idare eder ve geneli pek evlilik sorumluluğu alacak gibi değildir, daha mesleği bile yok ki meslek öğrenecek usta çırak ilişkisi ile meslek eğitimi yıllar alır meslek öğrenecek askerlik para biriktirip evlenecek ooooo...
Çok ümit bağlamayın bu çocuğa, yolunuza bakın eğitim mesleki olarak kendinizi geliştirin olur ki nasiptir evlenirsiniz bunu zaman gösterir

O kadar sert yapmalı mıyım cidden? Az önce yazıyor diye göründü ama vazgeçti sonra yazmadı..

Hoşuna gidiyor canım besbelli sizi söylemeden diyebilir "konuştuğum var" Yengeside üstelemez burda tamamiyle sevgiliniz suçlu ve olanlardan gayette memnun görünüyor ..

Hoşuna gidiyor canım besbelli sizi söylemeden diyebilir "konuştuğum var" Yengeside üstelemez burda tamamiyle sevgiliniz suçlu ve olanlardan gayette memnun görünüyor ..
Evet görünen bu. Bir de bu akşam gideceği kına için aday cenneti diye şaka yaptı. Daha ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…