Sevgilime yurt dışından kız arayan yenge sorunsalı...

Ayrılın.Sevgiliniz çok boş.
Bazen sadece kıskandırmak için yaptığını düşünüyorum ama gerçekten bunları düşünmese bana bu kadar lanse etmezdi değil mi? Yani masum bir yanı olabilir mi diye de düşünüyorum ama ikna olamıyorum

Biz de davetliyiz derken, ailenizle birlikte mi davetlisiniz? Ailecek gidilecekse, gidebilirsiniz, sevgilinizle alakası yok ki. Sevgiliniz diyorum ama siz bu konuyu bir daha düşünün bence. Pek sağlam pabuç değil belli ki.

Sadece kıskandırmak da masum değil.Çocuk değilse tabi.
Hoşuna gidiyor sizin kendinizi kötü hissetmeniz,benim tek gördüğüm bu.Ayrılın bence,o da büyüsün biraz.

Sevgilin tavrini koysa yengede gösteremez sanki gidesi var gibi çokta kafana takma bence üstüne düştükçe bulunmaz hint kumaşı kıvamına getiriyoruz bunlari...

Biz de davetliyiz derken, ailenizle birlikte mi davetlisiniz? Ailecek gidilecekse, gidebilirsiniz, sevgilinizle alakası yok ki. Sevgiliniz diyorum ama siz bu konuyu bir daha düşünün bence. Pek sağlam pabuç değil belli ki.
Evet ailemle davetliyiz. Onunla son kez konuştuktan sonra bakacağım çaresine. Böyle gitmez.

Sadece kıskandırmak da masum değil.Çocuk değilse tabi.
Hoşuna gidiyor sizin kendinizi kötü hissetmeniz,benim tek gördüğüm bu.Ayrılın bence,o da büyüsün biraz.
Ben hiç ona böyle yapmıyorum aksine kıskandırmanın ilişkinin kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum. Ama o anında benim konuşmasını istemediğim bir insana " seni kaybetmek istemiyorum " tarzında şeyler yazdı. Yani kimleri kaybetmek istemediğini gösterdi.

Sevgilin tavrini koysa yengede gösteremez sanki gidesi var gibi çokta kafana takma bence üstüne düştükçe bulunmaz hint kumaşı kıvamına getiriyoruz bunlari...
Öyle oldu cidden.

Çok yakın birinin düğünü değilse hiç gidip sinir olma o zaman, sana ulaşamasın . Ergence davranıyor zaman kaybı senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…