- 28 Şubat 2018
- 18
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi nebiliyiimya
-
Hayir yok, ama bu bir heves mi degil mi diye onu birakamiyorum ve hayatta boyle biseyi soylememem.. ayrilsam bile onunla Da olamam arkadasim var nolursa olsunn...Sevgilini boynuzlayana kadar neden ayrılmayı düşünmüyosun ?? Nikahınmi var sevgilinle ??
Cok tesekkur ederim haklisiniz ama kendimi o kadar pis hissediyorum ki o yuzden her seyi soyluyorum kendime..Hanımefendi yaşınız kaç bilmiyorum ama önce kendinize saygı duyun.
Çıktığım,O...u gibi kelimeler hiç yakışmıyor.
Önce siz kendinize değer verin sonra karşınızdaki insanlardan değer görüp cevap bekleyin
Ayrilsam da onunla olamicam ki.. arkadasim var birlikte olamayiz.E ayril sevgilinle
O zaman aldatmaya devam et böylesi daha onurlu .Hayir yok, ama bu bir heves mi degil mi diye onu birakamiyorum ve hayatta boyle biseyi soylememem.. ayrilsam bile onunla Da olamam arkadasim var nolursa olsunn...
Pis değil ama kötü hissedebilirsiniz hem böyle duygular içine girdiyseniz yaptığınızın yanlış olduğunun pekala farkındasınızdır ama değilseniz ben söyleyeyim;Cok tesekkur ederim haklisiniz ama kendimi o kadar pis hissediyorum ki o yuzden her seyi soyluyorum kendime..
Anlatamiyorum ki.. tamam ayrildim diyelim ama bu cocukla da olamam ki.. tamam evet yapicagimi yapiyorum yicegim halti yiyorum ama sevgili olabilir miyiz ki.."Ben o...yum" diyecek kadar kendinizi taniyorsaniz, erkek arkadasinizi terkedip diger cocukla sevgili olacak kadar cesur olun bence
En azindan o kelimeyi kullanmazsiniz kendiniz icin bir daha
Gel de oldugun durumu gor. Komikmis. Yahu benim anlatmak istedigim sevgilimden ayrilsam bile onunla olamam ki tamam her halti yedim ama sevgililik baska bisey bh kadarini yapamam arkadasimaDiger sevgilinle nikahin mi var?Ayril..nikahta olsa ayril yani..su asamadan sonra onu yedekte tutman neye yarar aldatmissin..
Yanlis oldugunu bile bile ne bu tutkulu ask sendromlari filan..fazla degilmi?Komik geldi yahu :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?