Sevgilimi Aldatiyorum evet igrencim ama çözüm yolu nolur

Başkası ile olduğun vakit hoşlandığını zannettiğin herkes hevestir. Emin ol... Sevgilinden ayrılıp onunla birlikte olsan bile bu gerçek yüzüne çarpacak. Bana kalırsa ne kadar zor olursa olsun ayrıl gitsin ikisinden de... Yalnız olamama hastalığı diye bir şey var ciddiyim, başta sevgilinin ilgisiz olduğunu belirtmen de bundan. Bir de sen şu an tek kişiyi değil iki kişiyi de aldatıyorsun, tahminimce yaşında küçük çok kendini suçlama yaşların hata yapma, deneme yanılma yaşı. Tabi tek temennim umarım bundan sonra karşına çıkacaklar seni buna itmez de tekrar yapmazsın.

boyle kafan çok karışır. bir-kac kişiyle daha aldat oooo piti piti yapıp seçersin birini.

Allah ne muradin varsa versin dunyanin en anlayisli insani.. peki ben simdi napicam. Cocuga gelme olmaz asla dedikce is yerimde beliriyo, evime geliyo hediyeler aliyo yemege cikartiyo.. oyle iatemiyorum demekle birakmiyo ki pesimi. Ve sevgilim.. sevgilimden ne diye ayrilicam ne dicem ona durup dururken.. o da kim bilir nasil kotu olucak..

hoşlandığınızı Öpüşerek mi belli etmiyorsunuz?

Cok haklisiniz.. cok tesekkur ederimm

Kaçan kovalanır. Kaçma. İstemiyorum dersen yasaklar hep daha cazip gelir. Onda da bir elde etme çabası olmadığına emin olabilir misin ? I ıh. Sevgiline biraz ara vermeliyiz de bence, konuştuğun kişiye de dürüstçe ben söyleyemedim ama sevgilim vardı, aramız bozuktu vs diye belirt. Sevgiline de bir süre sonra uygun bir şekilde ifade et, hata yaptım aldattım de, bilsinler, yoksa ömür boyu için içini yer. Kendini onların yerine koy, bilmeleri hakları, ve kendinide şuan olduğun konumda düşün, annenin, babanın, bizim, dışarıdakilerin.. böyle anılmak ister misin ? Bence sen böyle bir insan değilsin, evet bir hata yaptın ama bunu telafi etmek senin elinde...

Normal insanlar aldatamaz kendine yediremez bir kere
O insanın fıtratıyla ilgili
Karakterinde olan sorun nasıl çözülür hatta çözülür mü bilmiyorum

Ohh hem karnım doysun hem pastam dursun. Sevgiilinden ayrıl diyoruz ex aşkımlada arkadasım yüzünden beraber olamam diyorsun ama massalah öpüşmeler koklasmalar. Ne diyelim sevgilinden ayrılma ex sevgilinlede fingirdemeye tam gaz devam mı? Tövbe estagfurullah ya aksam aksam

Cok haklisin ama soyleyemem ya, yapamam valla billa yapamam cok kotu olur.. anca dediginiz gibi ayrilicam.. sonra ki durumuda dusunucem..

Mevcut sevgilini kaybetmek seni korkutmasın. Zaten doğru biri değil.

Diğeri ile neden olmasın? Yalnız bu ilgisinin sürekli olacağını sanmıyorum. Elde ettiğini düşündüğü an ilgisi azalacak. Kalbini ortaya dökme diyorum yani hemen.

Anlamadim adama surekli biz olamayiz demissin ama sevgilim var diyememissin. Resmen saklamissin bilerek devam etsin diye. Hosuna gitmis.
"Biz olamayiz dedim" diyerek kimi kandiriyosun ? Kendini mi burdakileri mi ?
Erkek arkadasina yazik, ayril da kurtulsun adam senden.

Evet zaten bende bunun bir heves oldugunu dusundugun icin 2 yillik sevgilimi birakmak istemiyorum..

Insanlar 20 yıllık eşinden ayrılıyor. Senin ilişkin bitmiş zaten sevgiline söylemen eksik kalmis. Arkadaşım arkadaşım diyorsun. Arkadaşının eski sevgilisiyle çıkmak,onun sevgilisiyle takılmaktan daha mı normal. Ikimiz de sevgililerinizden ayrılın ne halt yiyorsunuz yiyin. Sanki beşik kertmesi yaptılar.

Evet zaten bende bunun bir heves oldugunu dusundugun icin 2 yillik sevgilimi birakmak istemiyorum..

Sevgilinin 2 yillik sevgilisi de senin gibi biri. Sen kendini dusunuyosun O n'apsin?
Ona reva mi 2 yillik sevgilisinin boyle olmasi ? Vicdanin rahat rahat devam edebileceksin 2 yillik sevgilinle?

Cok haklisin ama soyleyemem ya, yapamam valla billa yapamam cok kotu olur.. anca dediginiz gibi ayrilicam.. sonra ki durumuda dusunucem..

Hayat senin, karar senin. Hislerle değil mantıkla bakarsan doğru olanla yanlışını ayırt edebilirsin, biranda yapmak zorunda değilsin, kendine zaman ver, ama doğru olanı yapmalısın bence, evet üzülebilirsin canın yanabilir, ama bir ders çıkartırsın bu olaydan, ruhunu terbiye edebilirsin hem his hem mantık açısından, sevgiler..

Suan mevcut sevgilinden ayrilmasan bile bu aldattigin kisi hayatindan ciktiginda sevgilinle hicbisey olmamis gibi devam edebilecek misin ? Suanki sevgilinden ayril, sonra da kimle ne yapiyorsan yap..

Sözu kisa tutacagim

Insan Yasattigini yasamadan ölmezmis.kararlarinizi ona gore verin.sevgilinize yaptiginiz seyin aynisini yasarsaniz nasil birsey yaptiginizin farkina varirsiniz.
Ne yazikki bu tur olaylar yuzunden insanlara guvenini kaybetmis milyonlarca insan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…