Sevgilimi Aldatiyorum evet igrencim ama çözüm yolu nolur

Aslında su sonuç ortaya cikiyor siz erkek arkadasinizi sevmiyosunuz ama aliskanlik ya da yalniz kalma korkusundan ayrilmiyosunuz yaptiginiz evet yanlis yi neden kinayamam basimiza ne gelir biz secmiyoruz Allah sasirtmasin kimseyi bence erkek arkadasinizdan ayrilin bakin benim bi arkadaş erkek kaç yillik kiz arkadaşı vardi bi kiza takildi yeni heyecan vs bu kiz için eskisini birakti sonra yeni kiz da bunu birakti bunalima girdi eski kiza yalvardi yakardi kiz dönmedi iyi ölçüp bicin ve son şey unutmayin heoimiz iyi ya da kotu başkalarına yasattigimizi yasayacagiz

Evet kesinlikle haklisiniz dediginiz her sey cok dogru. Ama son yazdigim seyi okuyun. Bana akil verin napiyim ben uc dort mesaj ustte bisey yazmistim nolur yardimci olun

Ayrılsana eskisinden yenisiyle yoluna devam. Valla ben hiç ayıplamadm.:)) değişk de gelmedi. Ayrıl bu kadr basit. Kız arkadşnı da hiç düşünme boşverrr. Aşkı bulmşsn tadını çıkar gitsin

Evet zaten bende bunun bir heves oldugunu dusundugun icin 2 yillik sevgilimi birakmak istemiyorum..
Ben heves demedim. Bu ilgisi sürekli olmaz dedim. İlk baştaki o yoğunluk azalır ama karşı taraf ilgisini aşırı belli ettiğinden azalır. Bana doğru görünmeyen, sevgiliniz. Bu değil..

Hem karnım doysun hem pastam dursun misali olmuş kusura bakmayın lütfen de erkek arkadaşınıza da yazık ilgisiz filan da aldatılmayı da haketmiyor ayrılın kafalar rahat olsun ne yapıyorsanız yapın. Hevesi kaçar da ben sevgilimden ayrılıp yalnız kalırım derdine düşmüşsünüz

Gel de oldugun durumu gor. Komikmis. Yahu benim anlatmak istedigim sevgilimden ayrilsam bile onunla olamam ki tamam her halti yedim ama sevgililik baska bisey bh kadarini yapamam arkadasima
Tm sevgilinden ayrilinca onunla olamam diyorsun hep olmada zaten neyi anlamıyorsun sevgilinden ayrilman farz olmuş oburuyle de olma illa biri kalsin diyorsun ikiside olmazzzz

Fake gibi geldin bana ya

arkadaşına üzüleceğine önce sevgiline üzülseydin iyiydi....

Anlatamiyorum ki.. tamam ayrildim diyelim ama bu cocukla da olamam ki.. tamam evet yapicagimi yapiyorum yicegim halti yiyorum ama sevgili olabilir miyiz ki..
Yaaa Allahım yorumlarını okurken sinir krizi geçiriyorum burdan...
Aldattığın sevgilini resmen yedekte tutmaya çalışıyorsun ne karaktersiz iğrenç bir insansın...
Ne yani arkadaşından dolayı bununla sevgili olamazsan o çocuğu kandırıp oyun oynamaya yaln söylemeye devam mı edeceksin?
Herkes ayrıl diyor sen hâlâ ayrılsam da onunla olamam ki diyorsun..
İçimden daha ağır şeyler söylemek geçiyor ama değmezsin ağzımı bozmaya...... aynaya bak da utan biraz kendinden

18 sayfa okumadım.
konuyu bile tam okumadım.

gençlikte olur öyle kafa karışıklığı tamam..
kafan karışmış hormonların farklı çalışmış olabilir.
ama değerlerimiz var, ilkelerimiz var, değil mi?

önce kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyi başkasına yapmıyoruz.
sevgilisiz kalmak dünyanın sonu değil.
hayatında biri olmadan da yaşayabilirsin.
bu seçeneği hiç düşündün mü?

kafan cok karismis. bi yanda uzun zamandir birlikte oldugun bi adam var iliskiniz monotonlasmis. sen de bu boslugu digeri ile dolduruyorsun
sunu dusun. simdi seninle olmak isteyen adamla da uzun sure iliski surdursen o da monotonlasir mi? o zaman ne yapacaksin? bence sadece kafa karisikligi bu durum. iliskinin renksizliginden skldgn icin bu renkli yani hosuna gitmistir ama gecicidir hevestir bence gorusmeyi kes cunku iki yil sonrasi ayni olmayacak ve sen ihanet etmis olacaksin. oluyorsun da su an. birak gitsin yoluna
sen hayatindaki insana bence bunu anlat neden yaptigini da anlat. o da bunu kaldirmayacak olursa o iliskiyi de sonlandir derim ben. Kendine yetebilirsin boyle bocalamana hic gerek yok.
bu arada kafan karismis olabilir bunu uasayan cok insan var. kendine hakaret etme sadece dogru olani yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…