- 3 Nisan 2014
- 36.498
- 149.300
- 798
- Konu Sahibi nebiliyiimya
-
Anlatamiyorum ki.. tamam ayrildim diyelim ama bu cocukla da olamam ki.. tamam evet yapicagimi yapiyorum yicegim halti yiyorum ama sevgili olabilir miyiz ki..
Ayrilicam.. ama knjnla oluyom mi sizce? Bu kadarini yapamam ya atkadasim yikilir duyarsaAyril digerinden, kadinlar kulaktan asik olur derler. Eskisiyle demek ki aslinda bitmis bir iliskin var, son olan olay nokta olmus. Sen de uc noktaya cevirme isi, ayril.
Ayrilicam.. ama onunla oluyim mi sizce? Bu kadarini yapamam ya atkadasim yikilir duyarsaAyril digerinden, kadinlar kulaktan asik olur derler. Eskisiyle demek ki aslinda bitmis bir iliskin var, son olan olay nokta olmus. Sen de uc noktaya cevirme isi, ayril.
Cunku bu aramizda. Ama sevgili olursak elbet bi yerdeb duyucakniye olamıyosunuz?
öpüşmek oluyorda sevgili olmak mı olmuyor.
Olursunuz tabiAnlatamiyorum ki.. tamam ayrildim diyelim ama bu cocukla da olamam ki.. tamam evet yapicagimi yapiyorum yicegim halti yiyorum ama sevgili olabilir miyiz ki..
Ayrilicam.. ama knjnla oluyom mi sizce? Bu kadarini yapamam ya atkadasim yikilir duyarsa
Cok sagolun allah razi olsun yaBugun bitmese yarin bitecek, aslinda bitmis de farketmemissiniz. O yuzden uzatma bence ayril, basta aci verir ama gecer, aliskanlik hali.
Madem yapamazsin neden opustun?buyuk bir tutkumu var ne var?egonuz oksanmis belli de..neden onunla olamazsin onuda anlamadim..?Gel de oldugun durumu gor. Komikmis. Yahu benim anlatmak istedigim sevgilimden ayrilsam bile onunla olamam ki tamam her halti yedim ama sevgililik baska bisey bh kadarini yapamam arkadasima
Ayrilip da onunla olamam ki arada arkadasimda varIkisinide dene tarafini sec olmus
Sevgilinden uzaklasmasan zaten digerine gonlunu kaptirmazdin
Bence sevgilinle lafta sevgilisin artik
He oyuzden digeride cepde olsun kaybetmeyim diyorsun.sonr burdada gunah cikartiyorsunAyrilsam da onunla olamicam ki.. arkadasim var birlikte olamayiz.
Ee komik işteGel de oldugun durumu gor. Komikmis. Yahu benim anlatmak istedigim sevgilimden ayrilsam bile onunla olamam ki tamam her halti yedim ama sevgililik baska bisey bh kadarini yapamam arkadasima
Bundan arkadasimin haberi yok ama beraber olursak duyucak elbet. Cekincem bu anasini satiyim ya evet hoslaniyorum ama ona bunu belli etmiyorum hep asla diyorum. Bazen diyorum o kizda hayatini yasiyo git duygularinin pesinden be. Cok da umrunda sanki onunnEe komik işte
Adamla her şeyi yap sonra sevgili olamayız arkadaşım var !!!
Adamla herşeyi yaparken arkadaşın aklına gelmiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?