Sevgilimi Aldatiyorum evet igrencim ama çözüm yolu nolur

Ayril digerinden, kadinlar kulaktan asik olur derler. Eskisiyle demek ki aslinda bitmis bir iliskin var, son olan olay nokta olmus. Sen de uc noktaya cevirme isi, ayril.
Ayrilicam.. ama knjnla oluyom mi sizce? Bu kadarini yapamam ya atkadasim yikilir duyarsa

Ayril digerinden, kadinlar kulaktan asik olur derler. Eskisiyle demek ki aslinda bitmis bir iliskin var, son olan olay nokta olmus. Sen de uc noktaya cevirme isi, ayril.
Ayrilicam.. ama onunla oluyim mi sizce? Bu kadarini yapamam ya atkadasim yikilir duyarsa

Ayrilicam.. ama knjnla oluyom mi sizce? Bu kadarini yapamam ya atkadasim yikilir duyarsa

Bugun bitmese yarin bitecek, aslinda bitmis de farketmemissiniz. O yuzden uzatma bence ayril, basta aci verir ama gecer, aliskanlik hali.

Şu anki sevgilinden kesinlikle ayrilmalisin. Ona bu iyiliği yap bari.
Sonra diğer çocukla olur musun olmaz misin zaman gösterir. Ama sevgilinden ayrıl hem de hemen

Gel de oldugun durumu gor. Komikmis. Yahu benim anlatmak istedigim sevgilimden ayrilsam bile onunla olamam ki tamam her halti yedim ama sevgililik baska bisey bh kadarini yapamam arkadasima
Madem yapamazsin neden opustun?buyuk bir tutkumu var ne var?egonuz oksanmis belli de..neden onunla olamazsin onuda anlamadim..?
Komik evet..hala komik..

Vallahi beni boynuzlayan daha dogrusu beni sevdigine aglaya sizlaya ikna eden adam, ayni zamanda cepte baskasini da tutuyormus, ben uzakta o yanindaydi, gec farkettim tabi. Ben ikna olunca, beyefendi beni terk etti:), sonucta diger kizla evlendi. Cok da mutlu gozukuyor , yapacak bir sey yok. Hayat bu, insan yasaya yasaya ogreniyor. Bilmeiyorum iliski yasayin demem, kendi karariniz ama ayrilin digerinden.

Yazdığını ve tüm yorumları okudum fakat bizden ne istediğini anlamadım? Sevgilinden ayrılamıyosan niye o zaman hala bu çocuklasın? Sevgilin varken onca şey yaşadın sevgilinin yüzüne bakabildin ama bu çocukla çıkarsan arkaaşının yüzüne bakamazsın öyle mi? Biraz vicdan sahibi ol bence o çocukla çıksan da çıkmasan da sevgilinden ayrıl.Aldatmak senin tercihin ama birini aptal yerine koymak tercih olamaz olmamalı.

Gel de oldugun durumu gor. Komikmis. Yahu benim anlatmak istedigim sevgilimden ayrilsam bile onunla olamam ki tamam her halti yedim ama sevgililik baska bisey bh kadarini yapamam arkadasima
Ee komik işte
Adamla her şeyi yap sonra sevgili olamayız arkadaşım var !!!
Adamla herşeyi yaparken arkadaşın aklına gelmiyor ama

Yanlış anlamayın ama iki senedir beraber olduğunuz sevgilinize yapıyorsunuz bu kötülüğü ama senede bir görüştüğünuz arkadaşınız için ona bunu yapamam diyorsunuz. Kusura bakmayin ama hiç inandırıcı değil. Siz daha en başta ortada bişey yokken sevgilim yok dememissiniz
Yani bunu buralara getirip vay ama arkadaşım demek de komik. Vay sevgilim deseydiniz keşke madem bu kadar düşünceliydiniz.

Olaya senin gözünden bakarsak, arkadaşını aldatmak istemiyorsun.
Sevgilin gözünden bakarsak, onu aldatıyorsun.
Aldattığın kişinin gözünden bakarsak, onu da aldatıyorsun.
En önemlisi kendini aldatıyorsun.
Sevgilinle bir geleceğin olacağını düşünsen bunu yapmazdın, bence daha fazla ona ihanet etme, ilişkiniz yürümeyecekse boşuna zamanınızı harcamayın, ha bir yıl ayrılmışsın ha şimdi, senin için farkedecek mi ? Daha okuyor diyorsun.. onun için bu çok farkettirebilir yani. Önüne biri çıkabilir onun ona uygun..
Arkadaşıma yapamam diyip düşünmen iyi, arkadaşının tepkisi ne olabilir bunu tartmak lazım, belki umrunda bile olmaz, belkide çok tepki verebilir, risk sana ait.
Bu çocuk seni bu kadar çok etkiliyorsa, sana ilgisi varsa, sevgilini aldattığın kadar onuda aldatıyorsun, bazı mutluluklar geçicidir, göz boyar, kimiside kendini belli etmez sonradan farkedebilirsin, sen biraz herkesden uzaklaşıp kalbinin sesini dinle bence, ama dürüst ol, kendine arkadaşına sevgiline herkese karşı, insanları aldatırsan en çok zararı sen görürsün... :/

Ee komik işte
Adamla her şeyi yap sonra sevgili olamayız arkadaşım var !!!
Adamla herşeyi yaparken arkadaşın aklına gelmiyor ama
Bundan arkadasimin haberi yok ama beraber olursak duyucak elbet. Cekincem bu anasini satiyim ya evet hoslaniyorum ama ona bunu belli etmiyorum hep asla diyorum. Bazen diyorum o kizda hayatini yasiyo git duygularinin pesinden be. Cok da umrunda sanki onunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…