Sevgilimi Aldatiyorum evet igrencim ama çözüm yolu nolur

Ayrilicam.. ama onunla oluyim mi sizce? Bu kadarini yapamam ya atkadasim yikilir duyarsa
Bu kadarını yapamam arkadaşıma derken? daha ne yapacaktınız ki? Arkadaşınızın eski sevgilisiyle görüşüp, birkaç kez öpüşmüşsünüz. Arkadaşınız duyunca ya sadece öpüştük ama için rahat olsun. Sevgili olmadık mi diyeceksiniz?

Öncelikle kendine hakaret etme, kendine saygı duy.
Kendine saygı duymak için sevgilinden ayrıl sevmiyorsun demekki sevsen zaten başkasından etkilenmezdin.
Öbür çocuk senin sevgilin olduğunu bile bilmiyor onunla birlikte olursan ileride onu öperken aynı zamanda başka sevgilinin de olduğunu öğrenecek ve bunu sorun yapıp senden ayrılır bile.

O adam içinizde kalmış sizin. İnsanın bu dünyada hiçbir şey içinde kalmamalı. Bence sevgilinizi bırakıp onunla olmalısınız. Bu şekildesi sevgilinize haksızlık siz o adamı seviyorsunuz. Ayrıca arkadaşıma bunu yapamam neden diyorsunuz, o sizin sevdiğinizi bile bile nispet yaparken yapamam dememiş? Dünyada en çok kendinizi sevmenizi öneririm.

Şİmdi hatanızın farkına varmak ta bir ilerleme dir bana göre.
Mantıksız olan şu erkek arkadaşına neden dürüst olmadığın.
En azından olmuyor yapamıyorum seninle diyebilmesin neden duruyorsun ?
Bu şekilde yapman aslında normal değil !
Ayrıca o tabiri kendinize yakıştırmanızı da hoş bulmadım.
Hatalar insanı O...... yapmıyor.

Şuanda her iki erkek arkadaşınada dürüst olman lazım.Ayıp ve ÇİRKİN....

Arkadasin da arkadas degilmis ki sana nispet yapmis. Bu cocugun ve kendi sevginden eminsen diger iliskini bitir ve bununla basla. Kadin kadini asla sevmez, istedigin kadar arkadasim dostum de araya mutlaka kiskanclik giriyor. O yuzden o kiza o kadar deger verme.

Sanki sevgilinle evliymiş sin gibi bi mod sergilemişsin ne zorunluluğun var ayrılda ne yapıyorsan yap? Vakayaa bakk sen yaaaaa. İlgisiz bir insanı aldatmak yerine ondan ayrılsaydın da kendinden iğrendiğin kadar iğrendirtmeseydin burada insanları.

Ayrıca 1.si hata dır olayına katılmıyorum sen en baştan meyilliymişsin belli. Kuyruk sallamasaydın dolanmazdı peşinde.

Son düzenleme:
Ayrilsam da onunla olamicam ki.. arkadasim var birlikte olamayiz.
arkadaşın siizn durmunuzu bile bile birlikte olurken sizi düşünmüş mü hayır! eee senede bir kez görüştüğüm kişiye ben arkadaşımda demem açıkcası arada bir samimiyette yokmuş ...
tek sıkıntı sevgilizle olan ilişkiye devam etmeniz ki bence zaten o ilişki bitiş çanlarını çoktan çalmışki sizde bu delikanlıya kaymışınız.
yapacağınız şey çok basit..
sevgilizden ayrılın ve bu çocuğa şans verin ama kendinizi fazla kaptırmayın..

sevgilinden ayrılmak çok mu zor neden sevgilinden ayrılmayı denemiyorsun madem ilgisiz bi gn bu çocuk iki kişiyi aynı anda idare ettiğini öğrenirse çok başın ağrır benden demesi

Kendine bukadar hakaret etmek yerine sevgilinden ayrılsan diyorum ? Ama yok o cepte dursun,bununla az heyecan yaşayayım zaten olmaz mı diyorsun ?

Ahlak terbiye zeka bunlar bambaşka şeyler bu üçü aynı anda bazı insanlar da olmuyor demek ki ...
Yazık.

Kendine bukadar hakaret etmek yerine sevgilinden ayrılsan diyorum ? Ama yok o cepte dursun,bununla az heyecan yaşayayım zaten olmaz mı diyorsun ?

Bence kendine hakaret etmesinin sebebi burdan gelecek tepkileri azaltmak.
Kendisine o hakaretleri eden ozelestiri yapabilmis demektir. Sevgilim kalsin o da heves zaten diyerek ozelestiri yapabilmis gibi gorunmuyor. O hakaretleri eden yanlisini anlamistir ayni cirkinlige ayni sekilde devam etmez.

Ne güzel kafa ya öpüşmüş, gezmiş tozmuşsun. Olay yatağa taşınınca mı bunu arkadaşına yapmış olacaksın yoksa duyunca mı? Şimdi yapmıyorsun yani ilginç. Heves mi yok bilmem ne diyorsun hevesse de değilse de sen okulda okuyan çocuğu gerçekten seviyor olsaydın bunu ona yapıyor olmazdın değil mi bırak gitsin çocuk naparsan yap sonra.

Evet zaten bende bunun bir heves oldugunu dusundugun icin 2 yillik sevgilimi birakmak istemiyorum..
Sevgilin niye sevgilin ki sevsen aldatmazsin? Çokmu yakisikli cokmu zengin,is adaminin oğlu felanmi?
Diğerinide seviyorsan arkadasinla yilda bir görüşüyormussun samimi değilsin birşey olmaz.bacın değil ya
He bide arkadasa ihanet dersen zaten yapıyorsun,farki ne?

Sizin derdiniz arkadaşınız mı kendi sevgiliniz mi onu çözün önce. Resmen sevgilinizi cepte tutmaya çalışıyorsunuz. Aldatmaktan daha beter bir hareket bu. Erkekler yapar derlerdi hep ama kadınlarda gayet yapıyormuş. Daha da arada arkadaşımvar diyorsunuz. Yaptığınız herşey doğruymuş gibi takıldığınız şeye bakın. Ayrılın. Kimse aklında başkası olan birisi tarafından kandırılmayı haketmez.

İçinizde ukde kalmış, resmen hevesinizi alıyor gibisiniz.
Bir taraftan da nasıl olsa sonu yok sevgilimden olmayım.
Yani şimdi siz arkadaşınızı düşünseniz zaten bunları yapmazdınız.
Umarım sevgiliniz yaptıklarınızı anlar ve sizi terk eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…