Sevgilimi Aldatiyorum evet igrencim ama çözüm yolu nolur

Gel de oldugun durumu gor. Komikmis. Yahu benim anlatmak istedigim sevgilimden ayrilsam bile onunla olamam ki tamam her halti yedim ama sevgililik baska bisey bh kadarini yapamam arkadasima
Bu kadarını yapan o kadarını da yapar amacım sizi kırmak degil ama emin olun aldatmak yerine yani hem yeni erkek arkadaşınıza hem eskisine hemde kiz arkadasiniza gizli gizli ihanet etmektense eskisinden ayrıl da bari yenisine yalan söyleyerek ihanet etmiş olma

Allah başka dert vermesin.

Bu nasıl saçma sapan bir yazıdır !

Çok saygısızca hayatınızdaki herşey, kaldı ki en başta kendinize saygı duymuyorsunuz şaşmamak lazım..

Şuanki aldattığınız sevgilinizden neden ayrılmadığınızı bi ben mi anlamadım? Açıklar mısınız madem?

sevgilimden ayrilsam bile onunla olamam ki tamam her halti yedim ama sevgililik baska bisey bh kadarini yapamam arkadasima
Kişilik bozukluğu var sanırım sende?
Bununla olamayacağını düşündüğün için evdeki bulgurdan da olmayayım diyorsun iyiymiş
Sevgilini aldatınca sorun yok ama arkadaşına bunu yapamazsın öyle mi? Ah ne vicdanlı kız

Muhtemelen sevgilin çok iyi düzgün evlenilcek karakterde bir insan ve onu yedekte tutmayı kaybetmemeyi falan planlıyorsun. Çünkü diğer arkadaş bu kaar düzgün karakterde biri değil biraz daha serseri, aşk yaşamak tamam ama evlenmek olmaz onunla. Eminim ki sevgilisini aldatabilecek karakterde bi insan arkadaşımın eski sevgilisi diye biriyle beraber olmaktan çekinmez.

Ayrıca eski ilişkini bile bitirebileceksen arada arkadaşım var da hikaye yani o arkadaşı da silersin olur biter. Olması gereken de bu, sevgilinden ayrıl, o arkadaşınla da bi daha görüşmezsin yaşamak istediğin neyse yaşarsın bununla.

Sevgilim dediğin kişi ile artık sevgili değilsen ayrılıp bu gençle gittiği yere kadar ( çok gideceğini sanmıyorum) devam edebilirsin. Evli değilsin, söz vermedin ama kandırma, bırak.

Ben zamanında bir tane bile bulamıyodum hakkımı kim yiyosa haram olsun diyodum o hak yiyenlerden biri bulundu Haram olsun kızzzz

Herkese aynı anda yalan söylüyorsun. Yaptığın baştan sona yanlış.

Şu an görüştüğün çocuk sadece gönül eğlendiriyor bunu bil. Yoksa seni zorla öpmesi bilmem ne olmaz böyle şeyler. Zaten sen de o ortamı sağlamışsın..

İki şu anki sevgilinden ayrılman gerekir zaten birbirinizi anlamamaya başlamışsınız. Zorlamaya gerek var mı?

Kız arkadaşın bu konuda en alakasız ayrıntı onu da belirtmeden geçemeyeceğim.

Şu an çıktığın kişiye aldattığını söylemiyorsun, aldattığın kişiye sevgilini söylemiyorsun yani onu da aldatıyorsun, ee aynı anda kız arkadaşını da kandırıyorsun. Tüm bunlar olurken de helal olsun yani bu çocuk benim sevgilim olduğunu duyar diye hiç mi korkmuyorsun.

Bu çocuk senin sevgilin olduğunu biliyorsa o zaman ne gülerim yalnız sana

Ayrilicam.. ama onunla oluyim mi sizce? Bu kadarini yapamam ya atkadasim yikilir duyarsa

hangi arkadaş? senin ondan hoşlandığını bile bile onunla çıkıp sana nispet yapan arkadaş mı???
1 yılda bir görüştüğün arkadaş mı???
bizi mi kandırmaya çalışıyorsun, kendini mi?

yeni sevgili adayıyle ne yaparsın bilemem ama şu ankinden kesin ayrıl
hem onun sana ilgisi yok
hem de sen onu sevmiyorsun
sen çalışma hayatındasın, o daha öğrenci, bu gidişle sen onu okulu bitsin, iş bulsun vs bekleyemezsin

İradenle ve vicdanınla hareket etmeyi öğrenmeden sakın kimseyle evlenip hayatlarını mahvette
Zira ne köy ne kasaba olur

Ya abartma bence sevgilinden ayrıl.
Ayrıl diyenlere heves mi bilmiyorum falan diyorsun da zaten aldatmışsın. Bundam sonra onunla her şey eskisi gibi olmaz ki..

Kız arkadaşınla da ilişkileri biteli 1 sene olmuş. Lu durumda en son düşünülecek kişi bence. Ona gelene kadar....

Burada kim ne söylerse söylesin, bahsettiğiniz kişi sizi aradığında yine yanına gitmeyecek misiniz, mesaj attığında cevap vermeyecek misiniz? Kız arkadaşınızla bu çocuğun karşınızda nasıl samimi olduklarını görmenize rağmen size sarılıp, sizi öpmesine nasıl izin verebiliyorsunuz? Ayrıca erkek arkadaşınızdan ayrılmanız gerektiği konusunda şüphe duymamalısınız. İlgisiz dahi olsa bunu hak etmez hiçbir insan. Kendi gururunuza yediriyorsanız bu şekilde devam edersiniz ama inanın sonunda pişman olan da yine siz olursunuz.

Sevgilinden ayrılınca aday olan da terk eder diye öngörüyorum,genelde böyle oluyor,keşke teker teker gitseydin..
Bu arada bir değil iki kişiyi aldatıyorsun hatta belki de üç ..

Sen ikinciye hayır dedigin için kosuyor pesinden yarın elde etsin ne sihrin kalıcak ne buyun. Balon gibi sınıcak o sana olan askı. Akıllı ol sen varken arkadasına yürüyüp 1 yıl cıkıp sonrada arkadaslarım dedi diyip kendini aklıyo sende bunu yiyosun. Gecicen bu hikayeyi. Birinci cocuga acıyom sadece İlgisizmi olmuyomu ayrıl. Cıkar elbet gonlune gore biri. Unutma birgün yasattıgını yasarsın. Sırtından vurulmak nedir anlarsın. İkisinide cıkar hayatından bu kadar basit. Yok illa harcayacam kendimi diyosan ikisi bir arada devam et. Öpüsüp olmaz diyon arkadasım diyon nediye surekli gorusuyon. Unutma cekirge bir sıcrar iki sıcrar üçüncüde belki camura belki b..k cukuruna ...

Kendinize kullandığınız tabirler hoş değil.Kendinize saygı duyun ki başkalarından da beklemeye hakkınız olsun.Yine de öz eleştiride bulunup burda yazdığınıza göre sorunun farkindasiniz.Bence ikisiyle de görüşmeyin.Arkdsinizla gözünüzün önünde öpüsen sonrada size bu kurları yapan şahıs hiç güven uyandırmiyor.Her an her şeyi bekleyin ondan.Digerini de belliki sevmiyorsunuz.Bence siz bir sure yalnız kalın.Once kendinize değer verin.Size yapılmasını istemediğiniz davranışları kimseye yapmayın.Sonra kendi ruh sağlığınız bozulur ve en kötüsü de insanın kendine olan saygısını kaybetmesi.

Yok olmaz diyerek kendini ağırdan satmaya falan mı çalışıyorsun? Eğer gerçekten istemeseydin en başında bir sevgilin olduğunu söylerdin. Çok çirkin hareketlerde bulunuyorsun erkek arkadaşına yok ama kendine biraz saygın olsun. Güzel bir davranışta bulunmak istiyorsan erkek arkadaşını kendinden kurtar.
Yazıklar olsun

Arkadaslar hepinizin yorumlarini okudum. İyi kotu yorum yapan herkese cok tesekkur ediyorum. Sevgilimle yarin bulusup ayrilicam. Zaten dun belli ettim. Bu cocugu da hayatimdan cikarticam. Söz!
Ama yalvaririm bana bu cocuktan nasil kurtulucagim icinde yardim edin.

Hadi sevgilimden bi bahaneyle ayrildim..
Ama bu cocuk oyle degil, opustuk ettik benim simdi nasil bir konusma yapmam lazim. Yani ne demeliyim. Artik arkadasim yuzunden olmaz asla vs. Demicem, işlemiyor cunku. Daha da üsteliyor. Oyle baska bisey demeliyim ki tamam desin vazgecsin oda. İs yerime gelemesin, evime gelmesin, sen benle sunu bunu yaptin noldu simdi demesin.. tek bir yardim, son..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…