Sevgilimi aldattim. Boguluyorum.

Aldatmanizin kötülüğü üzerinde durmak dahi istemiyorum hiç tasvip ettiğim bir şey değil. Keşke en başından o görmeden ayrilsaydiniz. Göz bir kere başkasına kaydı mi o iş biter. Ne derse desin ayrılın bitsin. Onun da neden devam ettiğini anlayamadım. Çok saçma yani. Sizi ezip ezip egosunu mu tatmin ediyor nedir. Uzun lafin kısası ayrılın gitsin. Tabi ki laf isiteceksiniz ona yapacak bir şey yok ama bir ömür böyle geçmez.

Haklisiniz. Ben cok buyuk bi hata yaptim. Kendimden nefret ediyorum. Simdiye kadar ne dediyse yaptigim seyden hak ettigimi dusundugum icin sustum. Dayanamiyorum artik onun ofkesi gecmiyor. Gecmesini de beklemiyorum. Sadece kendimle kalmak istiyorum. Ona da musade etmiyor.

Sevgiliniz manyak mı?
Siz ayrılmak istediğiniz halde sizi bırakmıyor.
Ben olsam ürkerdim.
Bırakın,ayrılın,güzelce konuşup bitirin.aonra da tüm hesaplardan filan engelleyin.
Böyle ilişki mi olur?
İşte bu yüzden aldatanlar affedilmemeli.
Çünkü sonra ilişki bu hale geliyor.

Ama bu affetmek değil ki adam baya intikam alıyo gibi sessizce gitsem yanına kâr kalacak affetmiş gibi yapayım hayatını kaydırayım demiş bu işin sonu herhangi bir konuda sen haklı bile olsan sen beni aldattın ne konuşuyorsuna kadar gider, ayrıl

Haklisiniz. Ben cok buyuk bi hata yaptim. Kendimden nefret ediyorum. Simdiye kadar ne dediyse yaptigim seyden hak ettigimi dusundugum icin sustum. Dayanamiyorum artik onun ofkesi gecmiyor. Gecmesini de beklemiyorum. Sadece kendimle kalmak istiyorum. Ona da musade etmiyor.
Bütün gemileri yakın madem. Ayrılın ne yaparsa yapsın donmeyin. Numaranızı değiştirin vs. Ben size istemediğiniz şeyleri yaptırıp şantaj yapmasından korktum bir an. Etrafta çok duyuyoruz. Ah keşke hiç yapmasaydiniz. Kimse aldatilmayi haketmez.

Sevgiliniz manyak mı?
Siz ayrılmak istediğiniz halde sizi bırakmıyor.
Ben olsam ürkerdim.
Bırakın,ayrılın,güzelce konuşup bitirin.aonra da tüm hesaplardan filan engelleyin.
Böyle ilişki mi olur?
İşte bu yüzden aldatanlar affedilmemeli.
Çünkü sonra ilişki bu hale geliyor.

Birakmiyor surekli susturuyor.
Kaderime razi olup ne yaparsa tamam demeliyim. Evet affetmemeli.
Ben cok uzgunum yaptigim sey icin ama artik olmuyor.

Neden nankorum?
Benle ayrilmadi ama hayati cehenneme cevirdi. Bunu yapma ayrilalim dedim diye mi nankorum ?
Hayır aldattığın için.
E o ayrılmıyorsa sen ayrıl.
Bırakmıyor demek tamamen bahane.
Ben devam edemycem bitti diyip yazmaz sormaz engellersen ilişki bitmiş olur. Zor değil.

Aldatan insanın ilişkideki cezası bellidir; ayrılmak. Böyle hem karnım doysun hem pastam dursun oluyor. Siz ayrılın neden söz hakkı tanıyorsunuz ki? Evet çok yanlış yaptığınız. Ama o bunu kullanarak sizi köle yapamaz.

Bütün gemileri yakın madem. Ayrılın ne yaparsa yapsın donmeyin. Numaranızı değiştirin vs. Ben size istemediğiniz şeyleri yaptırıp şantaj yapmasından korktum bir an. Etrafta çok duyuyoruz. Ah keşke hiç yapmasaydiniz. Kimse aldatilmayi haketmez.

Evet cok haklisiniz. Gercekten pismanlik yasamadigim tek bir gunum yok. Cok uzgunum artik normal tartismalarda ben hakliysam bile susuyorum cunku aldsttim ve konusmaya hakkim yok. Ayrilmaya hakkim yok. Ben hep susmali ve katlanmaliyim. Evet cok buyuk bi yanlis yaptim ama artik dayanamiyorum.
Ayrilamiyorum izin vermiyor. Her seyimi degistirip yalniz kalmak istiyorum kapima gelmesinden korkuyorum.

Hayır aldattığın için.
E o ayrılmıyorsa sen ayrıl.
Bırakmıyor demek tamamen bahane.
Ben devam edemycem bitti diyip yazmaz sormaz engellersen ilişki bitmiş olur. Zor değil.

Hayir oyle degil.haklisiniz ama izin vermiyor. Ayrilamazsin benden bu yaptiklarindan sonra seni affedicem sen de susup hayatina devam ediceksin. Surekli boyle. Korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum. Bi gun cok agir seyler duydum telefonu acmadim. Cikista is yerime gelmisti konusmadim. Aksam evime gelecegini soyleyince konusmak zorunda kaldim

Birakmiyor surekli susturuyor.
Kaderime razi olup ne yaparsa tamam demeliyim. Evet affetmemeli.
Ben cok uzgunum yaptigim sey icin ama artik olmuyor.
Size karşı zararı olmayacaksa ayrılın gitsin yahu.
Bu bir ilişkiye benzemiyorki.
Size zulmediyor.
Siz büyük bir hata yapmışsınız.affetmemeliydi.
Böyle yaparak sizden daha da iğrenç birşey yapıyor.
Ayrılın silin engelleyin.
Ne düşünürse düşünsün.
Çünkü gün gelecek,o sizi bırakacak canı isteyince.
Adı da " sen beni aldattın" olacak.

Aldatandan çok aldatılandan nefret ettiğim ilk konu oldu bu
:KK9:

Hayir oyle degil.haklisiniz ama izin vermiyor. Ayrilamazsin benden bu yaptiklarindan sonra seni affedicem sen de susup hayatina devam ediceksin. Surekli boyle. Korkuyorum ne yapacagimi bilmiyorum. Bi gun cok agir seyler duydum telefonu acmadim. Cikista is yerime gelmisti konusmadim. Aksam evime gelecegini soyleyince konusmak zorunda kaldim
İstemiyorum sevmiyorum de zorba ayol gidip şikayet edersin karakola olmazsa.
Adam gün gelecek seni dövecek belki? Aldatacak kes sesini sende aldattın zamanında diyecek? Hiçbir şey yapmazsan daha bunlar iyi günlerin. Zaten seni bu kadar tehdit eden zorlayan birine nasıl aşkım diyorsun oda ayrı mesele.

İşi gücü yok mu bu adamın.Bu yazdıklarını yapması onun için daha eziyet. İkinizinde ruh sağlığı için ayrılmalısınız.

Aldatan insanın ilişkideki cezası bellidir; ayrılmak. Böyle hem karnım doysun hem pastam dursun oluyor. Siz ayrılın neden söz hakkı tanıyorsunuz ki? Evet çok yanlış yaptığınız. Ama o bunu kullanarak sizi köle yapamaz.

Simdiye kadar hataliyim yapilanlari hak ediyorum diye sustum ama dayanamayinca soyledim. Bu sefer buna hakkim olmadigini soyluyor .
Size karşı zararı olmayacaksa ayrılın gitsin yahu.
Bu bir ilişkiye benzemiyorki.
Size zulmediyor.
Siz büyük bir hata yapmışsınız.affetmemeliydi.
Böyle yaparak sizden daha da iğrenç birşey yapıyor.
Ayrılın silin engelleyin.
Ne düşünürse düşünsün.
Çünkü gün gelecek,o sizi bırakacak canı isteyince.
Adı da " sen beni aldattın" olacak.

Aldatandan çok aldatılandan nefret ettiğim ilk konu oldu bu
:KK9:

Ben de kendimden nefret ediyorum.
Gercekten ediyorum.
Ayrilmayi denedim deniyorum. Ya is yerimde ya kapimda. Bunu duyunca o kadar ofkeleniyor ki bi gun gercekten dayak yiyecegim sandim.
Korkuyorum kapima gelmesinden.
Nasil bitecek bu iskence.
Her seyi degistirsem isime gelecek.
Evime gelecek. :(

İstemiyorum sevmiyorum de zorba ayol gidip şikayet edersin karakola olmazsa.
Adam gün gelecek seni dövecek belki? Aldatacak kes sesini sende aldattın zamanında diyecek? Hiçbir şey yapmazsan daha bunlar iyi günlerin. Zaten seni bu kadar tehdit eden zorlayan birine nasıl aşkım diyorsun oda ayrı mesele.

Evet bu zorbaliga ben haksiz oldugum ve hak ettigimi dusundugum icin katlandim.
Sustum. Aldattim ve simdi butun yaptiklarini hak ediyorum dedim.
Artik ben bittim tukendim. Bombos bi hale geldim. Sadece yalniz kalmak istiyorum.
Birakmiyor daha bu eziyet devam etmeli ona gore.

Simdiye kadar hataliyim yapilanlari hak ediyorum diye sustum ama dayanamayinca soyledim. Bu sefer buna hakkim olmadigini soyluyor .

Ben de kendimden nefret ediyorum.
Gercekten ediyorum.
Ayrilmayi denedim deniyorum. Ya is yerimde ya kapimda. Bunu duyunca o kadar ofkeleniyor ki bi gun gercekten dayak yiyecegim sandim.
Korkuyorum kapima gelmesinden.
Nasil bitecek bu iskence.
Her seyi degistirsem isime gelecek.
Evime gelecek. :KK43:
Potansiyel var bu adamda,korkun bence de.
Ne yapsanız bilemedim.
Tehlikeli olacaksa farklı yollar izlemek lazım.
Burda tıkandım ben.

o_O

Ne demel bu ya, kim soruyor ona ayrılmaya hakkım var mı diye? Bu kadar da aşağılatmayın kendinizi. Suçluluk duygusuyla ömür boyu sömürecek mi sizi yani?

Hak ettim ama dayanamiyorum. Unutamiyor unutulmaz hakli. Ben dayanamiyorum her gun agliyorum artik.
Yasadigim muddetce o hatamin golgesinde mi kalacagim.
birini aldatmak hata değildir bir şeyi düşürür kırarsın hata olur sınavda kaydırırsın hata olur birini üzersin hata olur yanlış meslek seçersin hata olur ama bu karaktersizlik kız erkek fark etmez hepsiniz karaktersizsiniz çok zor değil ya başkasını beğendiyseniz sevgilinizden ayrılmak ama yok illa cepte durması lazım çünkü o leş karaktere katlanan biri var çünkü

Back
X