valla anlamadım desembilmiyorumkismilelise öğrenci arkadaş.. akannehir
yok karar verdim soracam, bugün mügede dedi .bu dimyat nerdebilmiyorumkismile:kedi:boshayallersmile cinde bi sehirmi yoksafisfisfis
allah iyiliğini versin senin emi :lepi::lepi: buna da bayılıyorum :lepi::lepi:
Dimyat Mısır'da, Süveyş Kanalı ağzında ve Portsait yakınlarında bir iskeledir. Eskiden Mısır'ın meşhur pirinçleri, ince hasırdan örülmüş torbalar içinde buradan Türkiye gelirdi.
Dimyat'a pirinç almak için giden bir Türk tüccarının bindiği gemi Akdenizde Arap Korsanları tarafından soyulmuş ve adamcağızın kemerindeki bütün altınlarını almışlar.
Binbir müşkilat içinde Türkiye'ye dönen pirinç tüccarı o yıl iflas etmek durumuna düşmüş. İstanbul'dan kalkmış, memleketi olan Karaman'a gitmiş. O sene tarlasından kalkan buğdayları da bulgur tüccarlarına sattığından, kendi ev halkı kışın bulgursuz kalmışlar. "Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" sözünün aslı buradan kalmıştır
Sorunları olabilir tmmda direk başkasıyla bişeyler yaşamak zorunda değil ki.
Yani bana çok ters geliyo birini severken kalbin başka birisi için atarken başka bir insanla yakınlaşmayı çok yanlış buluyorum.
Kendisini düşünmüyosa hiç yoktan sevgilisini düşünebilirdi.. uzak durabilirdi.
İnsan birazda yaşadıklarından kendisi sorumlu bence.
allah iyiliğini versin senin emi :lepi::lepi: buna da bayılıyorum :lepi::lepi:
Dimyat Mısır'da, Süveyş Kanalı ağzında ve Portsait yakınlarında bir iskeledir. Eskiden Mısır'ın meşhur pirinçleri, ince hasırdan örülmüş torbalar içinde buradan Türkiye gelirdi.
Dimyat'a pirinç almak için giden bir Türk tüccarının bindiği gemi Akdenizde Arap Korsanları tarafından soyulmuş ve adamcağızın kemerindeki bütün altınlarını almışlar.
Binbir müşkilat içinde Türkiye'ye dönen pirinç tüccarı o yıl iflas etmek durumuna düşmüş. İstanbul'dan kalkmış, memleketi olan Karaman'a gitmiş. O sene tarlasından kalkan buğdayları da bulgur tüccarlarına sattığından, kendi ev halkı kışın bulgursuz kalmışlar. "Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak" sözünün aslı buradan kalmıştır
valla anlamadım desembilmiyorumkismile
hıh öğrendin işte nooldu donunun paçalarımı uzadıohaoldumsmile
sende sağol eti negromkaydirigubbakcemile5
tabiki arkadaşın yaptığı doğru değilll.. diyorum ki ablası hoş gör opuyorumnanaktan lise öğrencisi daha. çok şey görecek. hem şimdiden böyle yanlş kararlarla başlarsa olmaz demi akannehirakannehir
tabiki arkadaşın yaptığı doğru değilll.. diyorum ki ablası hoş gör opuyorumnanaktan lise öğrencisi daha. çok şey görecek. hem şimdiden böyle yanlş kararlarla başlarsa olmaz demi akannehirakannehir
çok ayıp etmiş
hepimizin kafası karışabilir hemen terketmek mi lazım
anlayışlı olur biraz insan :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?