sevgilimi aldattım çok pişmanım onu nasıl geri kazanabilirm :((

lise öğrenci arkadaş.. akannehir
valla anlamadım desembilmiyorumkismile
yok karar verdim soracam, bugün mügede dedi .bu dimyat nerdebilmiyorumkismile:kedi:boshayallersmile cinde bi sehirmi yoksafisfisfis

hıh öğrendin işte nooldu donunun paçalarımı uzadıohaoldumsmile
sende sağol eti negromkaydirigubbakcemile5

tabiki arkadaşın yaptığı doğru değilll.. diyorum ki ablası hoş gör opuyorumnanaktan lise öğrencisi daha. çok şey görecek. hem şimdiden böyle yanlş kararlarla başlarsa olmaz demi akannehirakannehir

delikafaduldendelikafadulden
süper aciklamissin canim, yine bise ögrendim demkki neymis cinde degil misirdaymis dimyatboshayallersmile
zavalli tüccar:a015:kaydirigubbakcemile3

bize bravoo naniknaniknaniknanikalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi::lepi: bi konu heralde bu kadar katledilebirdi delikafaduldendelikafadulden

Son pişmanlık fayda etmiyo işte :1closedeyes:
Bence yoluna devam et birdaha da sevgilin olursa şayet aldatma!!!

olmaz canım olmaz.. lisede bunu yapanın ileri ki hayatında daha büyüğünü yapmayacağını bilemezsin.. Eee ne yapacaksın o zaman, kulağını kuvvetle çekeceksin ki, bir daha böyle birşey yapmaya kalkışırsa kulağının acısı aklına gelsin...

artııııııııııı bu "aldatma"olayının 15 yaşı 35 yaşı olmaaaz...

konu sahibi de açmış konuyu gitmiş, daha da yazmam ben :))

aaa ama ablalar doğru yolu gösterir biliyosun naniknanik
Biz uyaralım da hakkında hayırlısı olsun yerimseniben

arkadaş açmış gitmiş tek konuluk üye demişti bi yorum gerçek galiba zemuszemus bakalım belki arkadaş yarın gelir aydınlatır bize he akannehir:dance::teytey:

gerçekten seviyoo olsaydın aldatmazdıın
sevmiyosun herhalde

of yaa.. bu kızlar her imalı bakana, iki çift güzel laf edene gönlü kayarsa biz napiciiizzz yaaa...

O cocuk sana geri dönse bile, sende ona bakacak yüz olur mu hala bunu cok merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…