Evet sanırım,Ayrılmaya çalışmıyor ilgisi azalmış. Sen ilgiyi çekersen üstünden, bu sefer o üstüne gelecek. Dayanamayıp yine ilgili olacaksın, o yine kendini geri çekecek. Böyle bi sen bi o. İlgiyi üstünden çekme taktiği kısa vadede sonuç verir etkisi de çabuk kaybolur, bununla ömür geçmez.
Canım, biz kocasının donuna kadar haberi olurken bile aldatılıp ruhu duymayan kadınlar gördük. 3 aylık sevgiliden bu kadar emin olma.
Sapık değil diye mi ahahhahahah. E bu zaten olması gereken.Olması gereken şey var diye de öpüp başına koyma be, bu kadar beklentisiz olma. Hayat hep bi tık daha azını veriyor çünkü. Şimdi gitsen desen ben seni hiç aldatmıyorum, beni başının üstüne koy diye, adam sana güler. Kimse değilse de bu adam güler bak. Çünkü kendisinin hep daha iyisini hak ettiğini düşünüyor. Örnek al onu.
Naif miyiz biraz? Gözünden anlamıştır sen olduğunu. Ya da sanaldan tanışmayı doğru bulmuyordur, e sapığı var hırsızı var çivici katili var.
Evet çok yıpratıcı hemde. Amiiin inşallah hayırlısı olsunHmmm bilemedim simdi ama bu huyunu yipratici.. ömür boyu bu konudan cekebilirsiniz. Hskkinizda hayirlisi
Ben de diyorum ki bu ruh hastası erkeklerle kim evleniyor.Evet evliliği düşünüyoruz. Evet biraz maço
Bu tarz meselesi alişma degil ki.İlişkiye alışmaz mı yani zamanla sizce? Alışma döneminden sonra değişebilir diye düşünüyodum
İlişki yaşamayı bilmiyor değil, sana senin ona olan duyguların gibi yoğun hisleri yok sadece. Ben olsam bu kişiyle uğraşmazdım.Tanıdığım diğer erkeklerden farklı çünkü. Yani sapık değil, kullanma amacı yok. İyi birisi aslında, sadece ilişki yaşamayı bilmiyo bence
Umutsuz vaka senın sınırını bozar .Sen bılırsınBelki bi umut diye işte :/
Taktikle iliski yurumez. Kendini geri cekerek adamin ilgisini bir kac gun kazanirsin, sonra yine ayni olur. Ne zamana kadar taktik uygulayacaksin. Gecinmeye gonlu olan zaten geciniyor.Evet öyle yapıcam. Gelirse gelir, gelmezse de hayırlısı artık. Daha ne yapıyım ben
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim?
DEğişmez boşa uğraşmayınKesinlikle bu bana saçma geliyo zaten. Yönlendirmek gerekiyo gibi geldi bana :/
Hoşunuza gitmiyorsa terkedebilirsiniz. Siz ona hakettiğinden daha fazla değer veriyorsunuz. Karşılığı ne? Koca bir "BENİ BUNALTMA". Tabi ki kitaplardaki gibi bir aşk olmuyor ama ilişkiye başlayan bir insan artık iki kişilik yaşanan bir oluşumun içinde olduğunun farkında olmalı. İlişkinin hava,su gibi ihtiyacı da sevgi,saygı ve sadakat. Bunun alt başlıkları da birşeyleri paylaşmak,haber vermek olur. Yeni gireceğin bir işi yoldan geçene anlatmazsın,veya bir yere giderken yoldan geçene söylemezsin. Yakın gördüğüne anlatırsın. Bu normal şeyleri lütuf gibi görmek biraz tuhaf olurNeden? Uyumlanmak, alışmak, ne istediğine önem vermek. Bunların hepsi ilişkilerin aşamaları. Tutup yeni tanıdığınız birisiyle herşey mükemmel olmuyo. Önce tanıyosunuz, sonra alışıyosunuz, seviyosunuz falan falan. Ben elimin altında olsun, köpeğim olsun demiyorum ki. Sadece bunaltma problemimizi anlayamıyorum. Sorun bu. Herkesin ilişkisi müthiş süper değil ki. Var yani problemler
Düzelmez.Evet sorunumuz tam da bu. Sanki sadece kendisi var gibi hissediyorum. Ayrılmak istemiyorum, düzelebilir mi onu merek ediyorum
Bununla tuvalete gidilmez. Ne taktik yapılır buna ayol?Ayyyy aslan burcu erkeği koşarak kaçın
Tamam şaka bir yana geri çekilin, hiçbir şey yapmayın, zaten kendi gelirse gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?