Sevgilimi anlayamıyorum, yardımcı olur musunuz 🥺

Evet sanırım,
Hmmm bilemedim simdi ama bu huyunu yipratici.. ömür boyu bu konudan cekebilirsiniz. Hskkinizda hayirlisi
Evet çok yıpratıcı hemde. Amiiin inşallah hayırlısı olsun

Evet evliliği düşünüyoruz. Evet biraz maço
Ben de diyorum ki bu ruh hastası erkeklerle kim evleniyor.

Siz evleniyormussunuz demek ki.

Sonra konu açıp "evlenmeden önce böyle değildi" diyorsunuz.

Evlenmeden önce bir münir özkul gibi müşfik olan sakin adam, imza ile birlikte aniden gür kahkahalar atarak işkenceye meyilli bir erol taşa dönüşüyor öyle mi?

Öyle değil. Adam dün neyse bugün de o. Yarın ise kendiyle 2 kere çarpılmış haline dönüşecek.

Siz bu yorumdan bi şey anlayacak mısınız? Hayır.

Çünkü siz belanızı "adam" etmekle meşgulsunuz.

Beladan adam olmaz. Olsaydi boşanma olmazdı.

Mesajlarınıza göz gezdirdim bir mesajınızda ben ona mesaj atsaydım olmazmış o atmalıymış demişsiniz. Kilit nokta burası. Adam istediğini elde edince hevesi kaçıyor atıyor kenara. Onun olayı o. Narsist biri. Gençlik rüyasına aldanıp kendinizi yakmayın. Evlilik dediğiniz şeyin sevgilikle alakası yok. Oturup iki sohbet edemeyeceğin sana kendini iyi hissettirmeyen biriyle neden? Bir bizim ülkemizde var bu yeterli ilgiyi göremeyince kafayı takıp kendini harap etme olayı. Adına da beni çeken bişey var diyorsunuz

3 aylık bir ilişkide üzerime gelme, bunalıyorum havalarına girip, sizi arayıp sormuyor ihmal ediyorsa o ilişkiden hayır gelmez. Bence sizin yapacağınız en mantıklı şey size nasıl davranıyorsa sizde ona aynı şekilde davranın, üzerine düşmeyin, aramayın, bir yere giderken tıpkı size yaptığı gibi haber vermeyin.

Tanıdığım diğer erkeklerden farklı çünkü. Yani sapık değil, kullanma amacı yok. İyi birisi aslında, sadece ilişki yaşamayı bilmiyo bence
İlişki yaşamayı bilmiyor değil, sana senin ona olan duyguların gibi yoğun hisleri yok sadece. Ben olsam bu kişiyle uğraşmazdım.

Ayrilmak yerine hala nasil adam edebilirim diye mi dusunuyorsun. Bu kumastan cikacak elbise bu, adamin mayasi bu cunku.
Sevmiyor bu adam. Sadece bosluk dolduruyor. Uzgunum. Seven sevdigine her zaman vakit bulur. Istemeyen de hep yogun olur. Ugrasmaya degmez, sadece seni yipratir, vakit kaybi. Olmuyorsa oldurmaya ugrasma. Deger veren adam boyle yapmaz. Sal evrene gitsin.

Evet öyle yapıcam. Gelirse gelir, gelmezse de hayırlısı artık. Daha ne yapıyım ben
Taktikle iliski yurumez. Kendini geri cekerek adamin ilgisini bir kac gun kazanirsin, sonra yine ayni olur. Ne zamana kadar taktik uygulayacaksin. Gecinmeye gonlu olan zaten geciniyor.

Su bosanan kadinlara bir sorsana. Ben de dahil. Olmayacak adamlari omrumuz oldurmaya calisnakla gecti, sonra da bosandik.

Ah kardeşim ah çok safsın. Biz sana ne desek dinlemezsin şimdi kafanda kavak yelleri esiyor. Bu adamdan sağlam bir kazık yiyince gözün açılır, çünkü beni kurcalama diyen adam senin gibi kaç kişiyle konuşuyordur Allah bilir.

Aslan Burcu biri ile olarak baştan hatayı yapmışsınız

Gören de Türkiye'de erkeklerin çoğu eşlerinin sevgililerinin peşinde deli divane oluyor da, biz özellikle gidip bu numunelik ilgisiz adamları buluyoruz sanır. Bırak, terket, kaçlar havada uçuşuyor.

Şimdi itiraz edip, benim kocam şöyle benim sevgilim böyle diyenler çıkar, yok kardeşim yok, siz istisnasınız ya da farklı bir taktik yapıyorsunuz ondan öyle. Erkeklerin geneli bu işte.

Hoşunuza gitmiyorsa terkedebilirsiniz. Siz ona hakettiğinden daha fazla değer veriyorsunuz. Karşılığı ne? Koca bir "BENİ BUNALTMA". Tabi ki kitaplardaki gibi bir aşk olmuyor ama ilişkiye başlayan bir insan artık iki kişilik yaşanan bir oluşumun içinde olduğunun farkında olmalı. İlişkinin hava,su gibi ihtiyacı da sevgi,saygı ve sadakat. Bunun alt başlıkları da birşeyleri paylaşmak,haber vermek olur. Yeni gireceğin bir işi yoldan geçene anlatmazsın,veya bir yere giderken yoldan geçene söylemezsin. Yakın gördüğüne anlatırsın. Bu normal şeyleri lütuf gibi görmek biraz tuhaf olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…