Çok iyi, kibar, düşünceli. Eve ailem olmadığı halde erken geliyorum. Geç gitme yine de der. Ben toksam o açsa bile yemek yemez, yemiyorum diye. Videolar açarız, eğleniriz, sürekli espriler yapar, anıra anıra gülüyorum resmen yanındaAmin canim
Peki yuz yüze geldiginizde nasıl?
Amaan ne güzel. Siz milleti çekeceğinize herkes sizi çeksinE ne yapacağımız kafamızda belli zaten işin kötü yani koç kızımın yukselenide kova
Haklısınız. Bizimde bi hayatımız var sonuçtaAdam etmeyin şunları yahu, etmeyin abi. Sorunu olan yallah uzmana. Olmuşunu alın, ömrünüzü yedirmeyin. Vallahi madalya takanını görmedim.
Amanınnn egosunu zehirlemişsinizHayır Aslan burcu komşum vardı, çocuk benden bir şey istemişti bende yok markete de gidemiyorum demiştim. Üç gün sonra engel yemiştim, meğerse o benden markete girmemi istememiş ki, benim konuşma tarzım yanlışmış bilmem ne ;D
Çünkü önce prenses gibi hissettiriyolar. İnsan o prensesliği arıyoBizim bu turk kizlarinin erkekleri degistirme huyuna deli oluyorum.elin delisiyle niye ugrasiyosun birak nasil biriyse oyle kalsin
O geçti artık, bi daha yapmayacak. Unut.Çünkü önce prenses gibi hissettiriyolar. İnsan o prensesliği arıyo
Bir kişi bile önemli MuhittinimTosunum öyle olmaz füze at
Evet öyle görünüyo. Hayırlısı olsun. Olmazsa da olmaz, yapacak bişey yok kiO geçti artık, bi daha yapmayacak. Unut.
Bu arada bende aşırı feministtim. Ama öyle bi yıktı ki. Vallahi kendimi tanıyamıyorum ya. O yüzden fikir almak istedim. Yani şekillendi bişeyler. Olmazsa da olmaz, yapabilecek bişeyim yokBir kişi bile önemli Muhittinimne kurtarirsak kârdır. Erkek egemenliğine sonn
Evlilikte daha zor olur bu durum. Şöyle düşün eğer kaderindeki bu değil ve bir başkasıysa, onu tanıyınca Sana gerçekten değer veren biriyse neden onunla vakit kaybetmişim diyeceksin. Yazdıklarında elle tutulur bir şey yok. 3 aylık ilişki daha ve sen o dediğin prenses durumunu yaşamamışsin bile bence. Hakkında hayırlısı olsun. Biz görebildiğimiz kadar yorum yapıyoruz sonuçta. Kendini düşün once. Kimse vazgeçilmez değil daha 3 aylık ilişki, yolun basindasin. Denemek istersen taktikleri uygula baktın olmuyor sal gitsinBu arada bende aşırı feministtim. Ama öyle bi yıktı ki. Vallahi kendimi tanıyamıyorum ya. O yüzden fikir almak istedim. Yani şekillendi bişeyler. Olmazsa da olmaz, yapabilecek bişeyim yok
Evet cuk diye oturdu bu tanımınız. Çok aynıyız, bişey çekiyo beni ona
Evet aynen öyle yapıcam. Durumu değerlendirince, işinin yoğunluğunu vs haksızlık mı yapıyorum diye düşünüyorum. En son aa ben sahur yapmayı unuttum bile dedi. Kendini bile unutuyo 2 haftadırEvlilikte daha zor olur bu durum. Şöyle düşün eğer kaderindeki bu değil ve bir başkasıysa, onu tanıyınca Sana gerçekten değer veren biriyse neden onunla vakit kaybetmişim diyeceksin. Yazdıklarında elle tutulur bir şey yok. 3 aylık daha ilişki daha ve sen o dediğin prenses durumunu yaşamamışsin bile bence. Hakkında hayırlısı olsun. Biz görebildiğimiz kadar yorum yapıyoruz sonuçta. Kendini düşün once. Kimse vazgeçilmez değil daha 3 aylık ilişki, yolun basindasin. Denemek istersen taktikleri uygula baktın olmuyor sal gitsin
Yok valla kendimi de seviyorum. Dirseklekim için bile ayrı kremim var. Saatlerce saçlarımı tarar, yaparım. Öyle bi durumumda yok yani. Sadece kaçan kovalanıyo girdabına girdim benceİlgisiz odun oluşumu çekiyor siz aynı değilsiniz size karşı kötü davranan insanlara meyilliniz var çünkü kendinizi sevmiyorsunuz
Yok valla kendimi de seviyorum. Dirseklekim için bile ayrı kremim var. Saatlerce saçlarımı tarar, yaparım. Öyle bi durumumda yok yani. Sadece kaçan kovalanıyo girdabına girdim bence
Evet öyle yapıcam. Gelirse gelir, gelmezse de hayırlısı artık. Daha ne yapıyım benO zaman geri çekilin
Ayrılmaya çalışmıyor ilgisi azalmış. Sen ilgiyi çekersen üstünden, bu sefer o üstüne gelecek. Dayanamayıp yine ilgili olacaksın, o yine kendini geri çekecek. Böyle bi sen bi o. İlgiyi üstünden çekme taktiği kısa vadede sonuç verir etkisi de çabuk kaybolur, bununla ömür geçmez.Ayrılmaya mı çalışıyor ki acaba
Canım, biz kocasının donuna kadar haberi olurken bile aldatılıp ruhu duymayan kadınlar gördük. 3 aylık sevgiliden bu kadar emin olma.İnternette konuşuyosa onu bilemem amaarabasını kontrol ederim devamlı, hiç temizlik yapmaz, koyduğum herşeyi hep yerinde buluyorum. Burdan emin olabiliyorum biraz. Ovvv bunu ona söylemem egosunu yıkmak olur, eleştiriye asla gelemez
Sapık değil diye mi ahahhahahah. E bu zaten olması gereken.Tanıdığım bütün erkekler sapıktıciddi anlamda bu yüzden olmadı. Benim için sapıklık büyük önem arz ediyo ne güzel yaa, ben vursam ego sarsılması yaşar
Naif miyiz biraz? Gözünden anlamıştır sen olduğunu. Ya da sanaldan tanışmayı doğru bulmuyordur, e sapığı var hırsızı var çivici katili var.İnternette konuşuyosa başka kızlarla 4 tane hesap açtım ya, bana niye cevap vermedi hiçbirisi 700 takipçili falan oldu, hesap yolundan çıktı, erkekler yazdı da yazdı bi o yazmadı. Başka kızlar olduğunu düşünmek istemiyorum o yüzden
Bunun adam olacağı yok.Gercekten böyle bir ilişkinin içindemı olucaksıj.Bırak ipini def olup gitsınMerhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorumtaktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Belki bi umut diye işte :/Bunun adam olacağı yok.Gercekten böyle bir ilişkinin içindemı olucaksıj.Bırak ipini def olup gitsın
Hmmm bilemedim simdi ama bu huyunu yipratici.. ömür boyu bu konudan cekebilirsiniz. Hskkinizda hayirlisiÇok iyi, kibar, düşünceli. Eve ailem olmadığı halde erken geliyorum. Geç gitme yine de der. Ben toksam o açsa bile yemek yemez, yemiyorum diye. Videolar açarız, eğleniriz, sürekli espriler yapar, anıra anıra gülüyorum resmen yanındahatta evine davet etmedi bilerek, evime komşular yanlış anlamasın diye gelmez. Ama mesaja gelince bu hale dönüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?