Sevgilimi anlayamıyorum, yardımcı olur musunuz 🥺

Valla taktik yapmıyoruz ya. Taktikle ömür mü geçer Allasen.

Bir de seni evine komşular yanlış anlar diye hiç mi davet etmedi yoksa sana mı gelmedi anladım orasını

Benim ilişkilerde kuralım vardır. “Ait değilsen, sahipte olamazsın.”
Bana hesap vermeyene ben bir dakikamı vermem. Beşeri ilişkilerde uzlaşarak ortak yol bulunur, ego savaşına girerek değil.

İlişkilerdeki en büyük yanılgımız karşı tarafı degistirme veya şekillendirme çabamız. Yok evlenince değişir, nikahta keramet vardır, çocuk olunca değişir vs . Yok öyle bir dünya.
Sana uygundur ya da değildir. Elbette bir potada eriyebilen veya orta yolu bulunan farklılıklar vardır. Ama üzülüyorum dediğiniz nokta bitmesi gereken noktadır ki daha başındasınız.

Kavgaya gerek yok o haber vermiyosa ben de haber vermem. Sonra bı bakmışım beni niye aramıyosun diye sitemler.. siz de edilgen olmaya son verirseniz saygı gorursunuz

Haber vermek ne onu anlamadım
Zaten yasak var herkes evinde
Neyin haberini verecek sana
Yada sen ona

Su bosanan kadinlara bir sorsana. Ben de dahil. Olmayacak adamlari omrumuz oldurmaya calisnakla gecti, sonra da bosandik.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Böyle daha mutluysanız, onun için harcadığınız emeklere üzülmek yerine, onsuz güzel günlerinizi yaşayın. Elinizden geleni yapmışsınız sonuçta. Benimde öyle. Olursa olur, olmazsa 5 aya toparlanırım. Evet aşk önemli ama canımdan değil. Herşeyi yaptığım için giderken vicdan azabı bile duymam

Evet kendimi çok mutsuz ve değersiz hissettim bi an. Çevremdeki evliliklerde bile çok mutlu bi evlilik görmedim ben. Doktorundan, ev hanımına hepsinin derdi bir. Eşlerinin öküzlüğü.

Haber vermek ne onu anlamadım
Zaten yasak var herkes evinde
Neyin haberini verecek sana
Yada sen ona
Çalışıyoruz ikimizde. Bazen il dışına çıkıyo işi dolayısıyla. Merak ediyorum, saatlerce çekmiyo telefonu. Giderken haber etse aklım kalmaz. Bende işe gidiyorum, bazen arkadaşımda kalıyorum, haber vermemi istiyo eğer müsaitsem

Kimsenin değişmeyeceğini tabi ki biliyorum. Bende değişemem mesela. Bunun farkındayım ama. O değişti mesela. Hemde çok.

Kavgaya gerek yok o haber vermiyosa ben de haber vermem. Sonra bı bakmışım beni niye aramıyosun diye sitemler.. siz de edilgen olmaya son verirseniz saygı gorursunuz
Evet şaka gibi ama gerçek. İçimizden geldiği gibi davranınca insan gibi olsalar çok zor sanki. İlla bende merak ettiriyim, kıskandırıyım sonra yola gelcek. Avcunda değilim yani ah bi anlasa

Benim ilişkilerde kuralım vardır. “Ait değilsen, sahipte olamazsın.”
Bana hesap vermeyene ben bir dakikamı vermem. Beşeri ilişkilerde uzlaşarak ortak yol bulunur, ego savaşına girerek değil.
Hesap vermek bana göre de değil o benim annem değil babam değil, karışamaz asla. Birbirimizden haberimiz olsun istiyorum ben. Mesela işi bitince 4 saat sonra değil de, o 4 saatte işi olduğu için dönemiceğini bana haber versin

Sen bu adamı sal gitsin, 3 ayın yanmış daha fazla zamanını yakma, “ben hassasım beni bunaltma rahat olamazsam daralıyorum” kısmına delirdim, sonsuza kadar rahat olsun sal ipini gitsin

Bir de seni evine komşular yanlış anlar diye hiç mi davet etmedi yoksa sana mı gelmedi anladım orasını
Evet, yani ısrar edersem giderim evine ama o toplara girmek istemiyorum. O da davet etmiyo. Evimede gelmiyo komşular falan görürse yanlış anlamasın diye

Sen bu adamı sal gitsin, 3 ayın yanmış daha fazla zamanını yakma, “ben hassasım beni bunaltma rahat olamazsam daralıyorum” kısmına delirdim, sonsuza kadar rahat olsun sal ipini gitsin
Halbuki en hassas erkek bile bi kadın kadar hassas olamaz. Hassas olan bi insan bunu söylerken benim ne kadar kırılcağımı düşünürdü değil mi haklısınız o yüzden

Evet şaka gibi ama gerçek. İçimizden geldiği gibi davranınca insan gibi olsalar çok zor sanki. İlla bende merak ettiriyim, kıskandırıyım sonra yola gelcek. Avcunda değilim yani ah bi anlasa
yola getirmenizi önermiyorum. sizi merak etmeyeni siz de merak etmeyin hem de bunu hesap vermek olarak gören ergenimize hesap vermeyin demek için yazdım onu. kendinize saygı duymazsanız saygı görmezsiniz. olmamışları adam etmeye çalışanların ortak sorunu ise ilişki b.k yoluna gidince "çok emek verdim" diyerek ayrılamamak oluyor.

Allah'tan öyle bi insan değilim. Asıl ben o zaman öyle kolay gidiyorum ki. Herşeyi yapmışım, içim de vicdanım da rahat. Böyle gitmek bana çok zor oluyo. Acaba psikolojik durumunu anlamıyo muyum, hakkını mı yiyorum diye düşünüyorum sürekli

ugrasma derim aslan burcu erkegi 3 ay once terkettim kurtuldum.bir yilimi verdim degismiyolar kiymetli vaktini bosa harcama derim,üzülürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…