- 19 Mayıs 2020
- 47.852
- 215.118
- 598
Valla taktik yapmıyoruz ya. Taktikle ömür mü geçer Allasen.Gören de Türkiye'de erkeklerin çoğu eşlerinin sevgililerinin peşinde deli divane oluyor da, biz özellikle gidip bu numunelik ilgisiz adamları buluyoruz sanır. Bırak, terket, kaçlar havada uçuşuyor.
Şimdi itiraz edip, benim kocam şöyle benim sevgilim böyle diyenler çıkar, yok kardeşim yok, siz istisnasınız ya da farklı bir taktik yapıyorsunuz ondan öyle. Erkeklerin geneli bu işte.
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Böyle daha mutluysanız, onun için harcadığınız emeklere üzülmek yerine, onsuz güzel günlerinizi yaşayın. Elinizden geleni yapmışsınız sonuçta. Benimde öyle. Olursa olur, olmazsa 5 aya toparlanırım. Evet aşk önemli ama canımdan değil. Herşeyi yaptığım için giderken vicdan azabı bile duymamSu bosanan kadinlara bir sorsana. Ben de dahil. Olmayacak adamlari omrumuz oldurmaya calisnakla gecti, sonra da bosandik.
Evet kendimi çok mutsuz ve değersiz hissettim bi an. Çevremdeki evliliklerde bile çok mutlu bi evlilik görmedim ben. Doktorundan, ev hanımına hepsinin derdi bir. Eşlerinin öküzlüğü.Gören de Türkiye'de erkeklerin çoğu eşlerinin sevgililerinin peşinde deli divane oluyor da, biz özellikle gidip bu numunelik ilgisiz adamları buluyoruz sanır. Bırak, terket, kaçlar havada uçuşuyor.
Şimdi itiraz edip, benim kocam şöyle benim sevgilim böyle diyenler çıkar, yok kardeşim yok, siz istisnasınız ya da farklı bir taktik yapıyorsunuz ondan öyle. Erkeklerin geneli bu işte.
Çalışıyoruz ikimizde. Bazen il dışına çıkıyo işi dolayısıyla. Merak ediyorum, saatlerce çekmiyo telefonu. Giderken haber etse aklım kalmaz. Bende işe gidiyorum, bazen arkadaşımda kalıyorum, haber vermemi istiyo eğer müsaitsemHaber vermek ne onu anlamadım
Zaten yasak var herkes evinde
Neyin haberini verecek sana
Yada sen ona
Kimsenin değişmeyeceğini tabi ki biliyorum. Bende değişemem mesela. Bunun farkındayım ama. O değişti mesela. Hemde çok.İlişkilerdeki en büyük yanılgımız karşı tarafı degistirme veya şekillendirme çabamız. Yok evlenince değişir, nikahta keramet vardır, çocuk olunca değişir vs . Yok öyle bir dünya.
Sana uygundur ya da değildir. Elbette bir potada eriyebilen veya orta yolu bulunan farklılıklar vardır. Ama üzülüyorum dediğiniz nokta bitmesi gereken noktadır ki daha başındasınız.
Evet şaka gibi ama gerçek. İçimizden geldiği gibi davranınca insan gibi olsalar çok zor sanki. İlla bende merak ettiriyim, kıskandırıyım sonra yola gelcek. Avcunda değilim yani ah bi anlasaKavgaya gerek yok o haber vermiyosa ben de haber vermem. Sonra bı bakmışım beni niye aramıyosun diye sitemler.. siz de edilgen olmaya son verirseniz saygı gorursunuz
Hesap vermek bana göre de değilBenim ilişkilerde kuralım vardır. “Ait değilsen, sahipte olamazsın.”
Bana hesap vermeyene ben bir dakikamı vermem. Beşeri ilişkilerde uzlaşarak ortak yol bulunur, ego savaşına girerek değil.
Sen bu adamı sal gitsin, 3 ayın yanmış daha fazla zamanını yakma, “ben hassasım beni bunaltma rahat olamazsam daralıyorum” kısmına delirdim, sonsuza kadar rahat olsun sal ipini gitsinMerhaba arkadaşlar. Bu sayfada yeniyim. Yanlış yazarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben bu şehirde ailemden uzakta çalışıyorum. İnternetten tanıştığım birisi de öyle. Görüştük vs. 3 aydır birlikteyiz. Aslan burcu kendisi. İlk başlarda o kadar nazikti ki. Dünyada böyle bi erkek olabileceğine inanmamıştım. Tabi beni bayağı etkiledi.
Ama şimdi avcundaymışım gibi rahat davranmaya başladı. Sürekli kendi istediği olsun istiyo. Haber vermesini istiyorum, (saatlerce geri dönmüyo çünkü) bunu bile yapmıyo. Kendisi benim haber vermemi istiyo üstelik... Ben merak etmiycekmişim. Sıkıya gelemiyomuş bunalıyomuş. Yani huyum bile değil. İlişkide erkeği daraltmak. Telefonunu kurcalayım. Yok kız arkadaşlarıyla bağını kesiyim gibi huylarım falan da yok. Bana sürekli beni merak etme. Beni bunaltma. Ben hassasım, rahat olamazsam bunalıyorum diyo. Bu aralar çok yoğun. Uyuyo mesela genelde. Bana vakit ayırabilir halbuki. Bunun bile lafını yapmıyorum. Hala hakkımı yiyo. Üzülüyorum.
Sonuç olarak ben bu burnu havada aslan erkeğini nasıl adam edebilirim? Kavga etmeden, alttan alttan yapmak istiyorumtaktiklerinizi bekliyorum kızlar, yardımcı olun lütfeeeen
Evet, yani ısrar edersem giderim evineBir de seni evine komşular yanlış anlar diye hiç mi davet etmedi yoksa sana mı gelmedi anladım orasını
Halbuki en hassas erkek bile bi kadın kadar hassas olamaz. Hassas olan bi insan bunu söylerken benim ne kadar kırılcağımı düşünürdü değil miSen bu adamı sal gitsin, 3 ayın yanmış daha fazla zamanını yakma, “ben hassasım beni bunaltma rahat olamazsam daralıyorum” kısmına delirdim, sonsuza kadar rahat olsun sal ipini gitsin
yola getirmenizi önermiyorum. sizi merak etmeyeni siz de merak etmeyin hem de bunu hesap vermek olarak gören ergenimize hesap vermeyin demek için yazdım onu. kendinize saygı duymazsanız saygı görmezsiniz. olmamışları adam etmeye çalışanların ortak sorunu ise ilişki b.k yoluna gidince "çok emek verdim" diyerek ayrılamamak oluyor.Evet şaka gibi ama gerçek. İçimizden geldiği gibi davranınca insan gibi olsalar çok zor sanki. İlla bende merak ettiriyim, kıskandırıyım sonra yola gelcek. Avcunda değilim yani ah bi anlasa
Ben size arkadaşlarımın zengin adamlarla evlenmek ve devamında evli kalmak için yaptığı taktikleri anlatsam yol olurValla taktik yapmıyoruz ya. Taktikle ömür mü geçer Allasen.
Allah'tan öyle bi insan değilim. Asıl ben o zaman öyle kolay gidiyorum ki. Herşeyi yapmışım, içim de vicdanım da rahat. Böyle gitmek bana çok zor oluyo. Acaba psikolojik durumunu anlamıyo muyum, hakkını mı yiyorum diye düşünüyorum sürekliyola getirmenizi önermiyorum. sizi merak etmeyeni siz de merak etmeyin hem de bunu hesap vermek olarak gören ergenimize hesap vermeyin demek için yazdım onu. kendinize saygı duymazsanız saygı görmezsiniz. olmamışları adam etmeye çalışanların ortak sorunu ise ilişki b.k yoluna gidince "çok emek verdim" diyerek ayrılamamak oluyor.
Bununla tuvalete gidilmez. Ne taktik yapılır buna ayol?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?