- Konu Sahibi EU2
-
birde finans uzmanıymış yalana bak böyle insanların ''a'' dediğine inanılmaz.
Kamera şakası bu ben diyim size :1closedeyes:
Arkadaşlar karşılıklı tartışmayın lütfen...
eğer inanmıyorsanız yorum yapmazsınız olur biter,
ama imalı laflar kullanmak yasak biliyorsunuz...
bu uyarıdan sonra da, aynen devam eden kim olursa ceza alacak...
kaldı ki ben arkadaşa tepki verdim diye yazdıklarının gerçek olmadığını bunu uydurduğunu kendisininde normal olmadığını yazdım diye tepki gördüm.ne oldu sitedekiler sözlerime geldiniz.bu kadfar yıl bu bölümü boşa okumadık.günde bunun gibi kaçtanesiyle uğraşıyorum ben.o kadar kolay ki gerçekle senaryoyu ayırt etmek.bu filimde burda biterrrrrrrr :)))
arkadasım cok yalan soyler dıyorsun,ve sureklı yalan attıgını dusunuyorsun.Bence ya once tum onyargılarını ortadan kaldırıp onunla konusacaksın ya da hıcbırsey sormayıp bunları kabullenıp uzuleceksın
bu nasıl bir ifade şekli,nasıl bi yaşam biçimi anlayamadım.durmadan yalan atıyor aldatıyor diyorsun hala üzülüyorsun :bbo:,sonra bir yazında o kadar çelişkiliydi ki;'yalan atar ama aldatmaz'demişsin,zaten yalan söyleyen adam aldatır.durmadan yalan atıyor kı bır de aldatıyor ama bugun aradı zorla konustu, dıyor kı kabullenıcen susup sabredıp beklıyceksın dıyor
durmadan bıdı dbı ettım cunku damarıma basıyor hadı sus dıyorum kendı kendıme yok konusuyorum zaten cunku o da damarıma basıyor
dıyorum senı kızla gordum öle böle benı el altında mı tutmak ıstıosun, dıyo kı suscan sabretce n aılemle tanıstırcam senı... yani tam bır manyak... :sinifsinif:
o kadar gergınım kı anlatamam kızlar sıze.
bana ınananlara tesekkur ederım ama hayatım bu benım boyle dallas gıbı ne yapayım.
bu nasıl bir ifade şekli,nasıl bi yaşam biçimi anlayamadım.durmadan yalan atıyor aldatıyor diyorsun hala üzülüyorsun :bbo:,sonra bir yazında o kadar çelişkiliydi ki;'yalan atar ama aldatmaz'demişsin,zaten yalan söyleyen adam aldatır.
bu nasıl bir ifade şekli,nasıl bi yaşam biçimi anlayamadım.durmadan yalan atıyor aldatıyor diyorsun hala üzülüyorsun :bbo:,sonra bir yazında o kadar çelişkiliydi ki;'yalan atar ama aldatmaz'demişsin,zaten yalan söyleyen adam aldatır.
seni gerçekolarak kabul edelim konu sahibi.neden bu tarz şeylere cvp vermiyosun peki.o kadar anlamsız,mantık dışı cümleler kuruyosun ki.nedne diye sorulduğunda ise hiç bi tepki bile vermiyosun bu nası iş anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?