Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde finans uzmanıymış yalana bak böyle insanların ''a'' dediğine inanılmaz.

aynen arkadaşım.zaten yüz de yüz finans uzmanı falan olamaz.öyle düşük anlamsız sokak ağzı argo kelimeleri var ki mümkünatı yok.3-4 gündür burayı meşgul eden saçma sapan bir senaryo ve oyuncu karşımızda.daha önce de tepkimi vermiştim tabi benle birlikte daha birçok arkadaş.Allah böylelerine akıl fikir versin.

böylelikle neyi öğrenmiş oluoruz sanal alem yalan alem kaydirigubbakcemile3laelaelaelaelaedelikafadulden:roflol:

kaldı ki ben arkadaşa tepki verdim diye yazdıklarının gerçek olmadığını bunu uydurduğunu kendisininde normal olmadığını yazdım diye tepki gördüm.ne oldu sitedekiler sözlerime geldiniz.bu kadfar yıl bu bölümü boşa okumadık.günde bunun gibi kaçtanesiyle uğraşıyorum ben.o kadar kolay ki gerçekle senaryoyu ayırt etmek.bu filimde burda biterrrrrrrr :)))

o kadar laf söleniyo hiç umrunda bile değil.pesss doğrusu..!

zaten bu kadar yerinde tesbit olmasa, üstüne alınırdı merak ederdi, ne diyorsunuz derdi...

hey allahım...

yeter ama artık bu kadarı...

bu konunun ne olduğunu anlamak için psikoloji okumaya gerek yok ki, birçok insan neyin ne olduğunu anladı zaten, siz bu üyeye 1-2 dakika içinde teşhis koyduğunuz için tepki aldınız diğer konuda, çok iyi anımsıyorum. konuyla ilgili yorumlarınıza katılıyorum bu arada :1closedeyes:

Son düzenleme:
demek ki arkadaşının miladı dolmuş...kapıyı göstermedinmi daha...

Okudum okudum ..
Sıkıldım ama yılmadım hep okudum ..
Sonuçta " be ne lan " demekle yetindir
Ben diyorum ki sen bunları bir kağıda geçir bana gönder ..
Ben de buu film yapayım da belki ödül alırız he ne dersin ?
Bu arada hayali erkeğin tam bir nuri alço olmuş ..
Bu sektörde herkesin bir junioru olmuş
Adamı iyi oynatmışsın ..

Şaka bir yana böyle saçma konularla milleti kandırmayalım.Sonra aynen bu arkadaş gibi "fos" olursunuz.

arkadasım cok yalan soyler dıyorsun,ve sureklı yalan attıgını dusunuyorsun.Bence ya once tum onyargılarını ortadan kaldırıp onunla konusacaksın ya da hıcbırsey sormayıp bunları kabullenıp uzuleceksın

durmadan yalan atıyor kı bır de aldatıyor ama bugun aradı zorla konustu, dıyor kı kabullenıcen susup sabredıp beklıyceksın dıyor
durmadan bıdı dbı ettım cunku damarıma basıyor hadı sus dıyorum kendı kendıme yok konusuyorum zaten cunku o da damarıma basıyor
dıyorum senı kızla gordum öle böle benı el altında mı tutmak ıstıosun, dıyo kı suscan sabretce n aılemle tanıstırcam senı... yani tam bır manyak... :sinifsinif:
o kadar gergınım kı anlatamam kızlar sıze.
bana ınananlara tesekkur ederım ama hayatım bu benım boyle dallas gıbı ne yapayım.

normal değilsin kıızm sen.allah sonunu hayır etsin

bu nasıl bir ifade şekli,nasıl bi yaşam biçimi anlayamadım.durmadan yalan atıyor aldatıyor diyorsun hala üzülüyorsun :bbo:,sonra bir yazında o kadar çelişkiliydi ki;'yalan atar ama aldatmaz'demişsin,zaten yalan söyleyen adam aldatır.

seni gerçekolarak kabul edelim konu sahibi.neden bu tarz şeylere cvp vermiyosun peki.o kadar anlamsız,mantık dışı cümleler kuruyosun ki.nedne diye sorulduğunda ise hiç bi tepki bile vermiyosun bu nası iş anlamadım...

ya sorma, normalde aldatmazdı yalan soylerdı sureklı yalan soyleyen bırı ama aldatmazdı benı, sımdı aldatıyor ayan beyan bır de dıyor kı sabretcen neden dıyorum kenarda mı tutuyorsun gülüyor, sonra kapadım telı yuzune kapayınca bagarıyor her yerden arıyor evıne gıdıcem dıyor kı yapar yapmadıgı sey degıl. evıme gelıp kapıda beklemıslıgı var cok, takıp neyım eden bır tıp.
:bbo:

yalan soyleyen adam aldatır da dogru demıssın yalan soyler ama aldatmaz derken düşünmedım ıstemedım sanırım düşünmek, yapmaz dıye dşünmustum

Son düzenleyen: Moderatör:

neye cevap verıcem kı, konuma mı yazmıssınız
yazın konumla ılgılı, ben de cevap vereyım sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…