Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım ben onuuuuuuuyerimseniben

Kızlar selam, ne oldu yazılardan tek bunu cıkarabıldım

oglenden sonra aramadı sormadı, oglen oncesıyse aradı ama ben hep tersledım,
aylardır benı aramıyıp sormuyorıdu ona vakıt ayırıyordu ne acıydı tu m gun bunu düşündum

neyse önemsememelıyım sonucta

sız neler yaptınız ıyı mısınız tgec yazabıldım neler yazmıssınız cok karısık seyler demıssınız.

özetle boyle oldu bugun de ne fena. hayat işte dedıgınız gıbı o lafları duydugum anda bırakmalıydım ama ask işte..

Son düzenleyen: Moderatör:
onunla evleme kararını ii düşün derim,,kendin diyosun zaten çok yalancı diye bunu bile bile öle bi insanla nasıl evlenmeyi düşünüyosun bilemiyorum yani...evlendikten sonra görürsün anyayı konyayı benden demesi....şimdi bile adam ne yalanlar sallıyor hele bide evlen tınlamicak bile seni...tecrübe konuşuyo....sonra çok ağlarsın

şimdi okudum tüm sayfaları bu iş çığırından çıkmışş

hala aramadı sormadı şöle oldu böle oldu demeye devam edebiliyor ya hayret yalanlar bu kadar lezzetli gelebiliyo demek

senın de mı öyle kı?
ayrılamıyor musun

hala aramadı sormadı şöle oldu böle oldu demeye devam edebiliyor ya hayret yalanlar bu kadar lezzetli gelebiliyo demek

kızlar ayrıldım zaten, ancak arıyordu halen.
bu saatten sonra baglı kalacak bır durum yok.

sanırım yazılanları okumadın sen :umursamaz:

kolonya bıkmadın mı bu ekşınlı yaşamdan

kaydirigubbakcemile3
bu mesajını kaale bile almamaış ve evet kesinlikle onun yazım tarzı bunlar.
Kişilere tek tek cevap vermesi soru sorarak cevap vermsi bazen bozuk ağızla konuşması
ve darmadağınık ilişkisi.
Ya kolonya bu yada kolonlonmışı
koyun doli gitti ekşın losap geldi

ya wala kızlar üşenmedim okudum bütün sayfalarııı, inanın yzdıklarından hiçbişe anlamadım yaa o nası değişik cümleler anlatım tarzııı, zaten bi şapkadır almış başını gitmişkaydirigubbakcemile3

ne diiym cnm Allah şifa wersin, bu filmin dewamı tutaz bence yazma artık :roflol:

o bunları okumuoki arkadaşlar sadece ilişkisi hakkında yazılanları okuo kaydirigubbakcemile3

ya gerçekten öle yaa..bide demiş ya kolonya ne aranızda bişemi die koptum wala:roflol:

saf kız ayakları kaydirigubbakcemile3
diyorum ya yetkililere sesleniorum nerde bu millet konuyu taşıyın geyiğekaydirigubbakcemile3delikafadulden:sm_cool:

gerçekten öle yaaa çok saf çoookkk :roflol: insanın şöle bi elini beline koyup kızası söylenesi gelio ama ozamanda ceza alıcaz yaniikaydirigubbakcemile3

yok bu dalga geciyo resmen ...okuyup okuyup gülüyodur...yazmayin arkadaslar artik ...benceee

birde finans uzmanıymış yalana bak böyle insanların ''a'' dediğine inanılmaz.

lmaz:

Ne desem ki daha.

Son düzenleme:

hem evlenıcem dıyorsun yanı dusunuyorsun hemde bole yazıyorsun gercekten zor durumm umarım hatalı cıkarsın akrabası flndır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…