- Konu Sahibi EU2
-
hea, bilir ,bilir.
imza
diğer sarışın.:roflol:
ya aslında yazmak istediğim çok şey var da.böle basit bişi yüzünden ceza almak istemiyorum.çok temiz bi sicilim var kk da hiç ceza almadım dakaydirigubbakcemile3
aslında mevlananın mükemmel bir sözü var da buraya cuk die oturan yazmayım şimdia.s
Adam yalancı diyorsunuz, hala telefonlarına cevap veriyorsunuz.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Ben sizin yerinizde olsam çoktan hattımı değiştirmiş, onu hayatımdan tamamen çıkarmıştım. Tehdit ediyor diyorsunuz.. Burası dağ başı değil ki, verin savcılığa, bakın bakalım bir daha bir şey söylüyor mu..Kusura bakmayın ama ona bu ortamı biraz da siz hazırlamışsınız gibi geldi bana.. Msnde sizinle ağır konuştuğunu yazmışsınız bir yerde.. Buna rağmen hala bu ilişkiye devam ettiyseniz bunlar size müstehaktır.. Hiç bir erkek için gururunu ayaklar altına almaya değmez.. Siz bir de evlilik düşünüyorsunuz bu adamla.. Pes.
onunla evleme kararını ii düşün derim,,kendin diyosun zaten çok yalancı diye bunu bile bile öle bi insanla nasıl evlenmeyi düşünüyosun bilemiyorum yani...evlendikten sonra görürsün anyayı konyayı benden demesi....şimdi bile adam ne yalanlar sallıyor hele bide evlen tınlamicak bile seni...tecrübe konuşuyo....sonra çok ağlarsın
hala aramadı sormadı şöle oldu böle oldu demeye devam edebiliyor yahayret yalanlar bu kadar lezzetli gelebiliyo demek
kolonya bıkmadın mı bu ekşınlı yaşamdan
yalan söler cok,
ama aldatmıcagını bılıyorum aldatan bırı degıl hıc ama böle onu eve bıraksın bunla sohbet etsın böle bı tıp( arıyorum acmıyor kesın bıttı
ne zaman bız ayrılırız ozaman hep baskalarıyla gezer tpzar yıne pesımden koşar, ama bugun tum gun telefonda konustuk, aksam bulusmak ıster gıbı konustu ben de bulusmamak ıcın bahaneler bular gıbı konustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?