Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
losap kaç yaşındasınız?evlendinizmi artık bahsettiğiniz sevgilinizle?

şehir dışına çıkmak zorunda kaldım...biri bana özet geçse ya neler oldu bitti diye...şimdi anlamadığım sen bu adamı çekmek zorunda mısın?napıyo silah mı dayıyo başına kabulleneceksin?

allahım geçmiş sayfaları okuyorum şimdi...kızım patiska bu ne hırs..sen nasıl birşeysin ya?27 yaşında koca kadın 100küsürbin insana nasıl kendini zevkle rezil ediyorsun ya?daha evvel de demiştim şimdi de diyorum..sen ibretlik birşeysin..yine dikkat çektin yine güldürdün..allah aşkına şimdi atıl bir daha gel..dön dolaş yine bize gel...

şehir dışına çıkmak zorunda kaldım...biri bana özet geçse ya neler oldu bitti diye...şimdi anlamadığım sen bu adamı çekmek zorunda mısın?napıyo silah mı dayıyo başına kabulleneceksin?
losap,kolonya,şapka bide yalancı ama aldatmayan sevgilisi.
kimse birşey anlamadı
bende sayfaları okurken daraldım çıkıyorum bu konudan fisfisfis

neye cevap verıcem kı, konuma mı yazmıssınız
yazın konumla ılgılı, ben de cevap vereyım sositososito

konuna değil bizzat sana yazdık.kurduğun cümlelere anlattıklarında ki tutarsızlıklara.daha neye yazalım cvp vermen için

ayrılaamazsın benden cekcen benı beklıcen sabretcen dıo
bıdı bı dı ettım o kızın yanında benı aramıyorsun ama o daha degerlı benı ne yapıcaksın kenarda mı tutuyorsun dedım gülüyor boyle. yok dıyor ayrılamazsın benden. kapamıyor datelefonu kapatınca gerı arıyor ordan burdan delı edıyor yani kendıyle bır edıyor.

losap,kolonya,şapka bide yalancı ama aldatmayan sevgilisi.
kimse birşey anlamadı
bende sayfaları okurken daraldım çıkıyorum bu konudan fisfisfis

şapkaya taktın ama sapka takınca da bır ayrı tatlı oluyor yaa.... pis adam ben yokken yanında sapka takıp gezıyor klava:

Açma arkadaşım telefonunu.. Bence sen bu durumdan rahatsız olmuyorsun.. Kapat telefonunu, hattını değiştir.. Bu kadar mı zor?

Açma arkadaşım telefonunu.. Bence sen bu durumdan rahatsız olmuyorsun.. Kapat telefonunu, hattını değiştir.. Bu kadar mı zor?

ohoo sen hıc konuyu okumuyorsun anlasılan. lmaz:
sonra bır de cevap ver dıyorsunuz... ıyıce bı konuyu oku önce bakalım sonra yorum yaz cevap bekle

EĞER BURDA YAZDIKLARIN YALANSA SEN MıLLETLE OYNUYORSAN SANA BANU ALKANDAN Bı ŞARKI ARMAGAN ETCEM..
ANNENı BıZıM EVE GÖNDERR ..SENıı BıZıM EVE ALDIRR :)))))......... :roflol:

buakdar insanı aldatıyorsan sen ;
evliysen inşallah kocan tarafından aldatılırsın...
sevgilin varsa inşallah boynuzların sayısını sen bile sayamazsın...
sevgilin yoksaaaa inşallah bir ömürr koca bulamaz kocaaaaaaaaaaaaaa kocaaaaaaaaa diye aranır durursun ...............

şimdi hikayeye devam et kuzum....
mucuk öpüldünnn :roflol:

Son düzenleme:
Maceraya bak, maceraya !..
Sizin maceralardan 4-5 cilt roman çıkar doğrusu. :roflol:

losap çitlio muhabbete kitliooo, eeee sonraa??:roflol::roflol:

Kolonya getirin fena oluyorum..
Hasta ve yaşlı bir kadınım beynim almıyor entrikaları falan

ay bide kızmış ya okuda öle yorum yap die kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…