Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anammm bende saf gibim gttim diğer konusuna yorum yazdım:):):) kullanılmış hissetim şimcik kendimi yha... kolonya olan nickiyle yazdığı birbirinden saçma konuları hatırladımdaklava:

bende diyorum bu pis kokulu kolonya nerde
buralardaymış meger
bence bir sonraki nicki
BULAŞIK olsun yakışııııır

canım ya bu çocuk yalancıysa niye onla berabarsin.ilk başta almışsın tiyoyu.demek yakalamışsın yalanlarını şimdiden önlemini al derim.ilerde daha fazla üzülebilirsin.kafamçokkarıştı

bu konu yalan değil.ama konu sahibi arkadaş çok akıllı,konusu kapanmasın diye çeşitli manevralar yapıyor.kimseyide kafasına takmıyor mübarek.
o kadar zeki ki hemen hemen herkezin yalan dediği konusunu hala kitleyip kapatamıyor kimse.

saol zekı demıssın

eksıkolma o senın gorebılen guzel gozlerının guzellıgı

oskarlık bir senaryo değildi..

bir daha ki sefere daha sürükleyici bir hikaye bekliyoruz..

lütfen dikkate alın önerimizi..

konu yalan demek :)) uykum yoktu okudum vakit geçti anca kaydirigubbakcemile2

tütün kolonyası insanlarla ugraşman hoş degil canm lmaz:

allahım gecenin 4 buçuğuna kadarbu 32 sayfayı okuduğuma inanamıyorum ya malesef yeni olduğm genelde dekorasyon bölümüne takıldığım için kolonya dan filan haberdar olamadım ve enayi gibi ne olacak diye bu kadar sayfayı bi hız okudum ..
netice : hakkaten kolonya abdest bozuyomuş kaydirigubbakcemile3

millet konumu çar çur ettınız resmen,

ama son haberlerı vereyım ;

sevgılım mevgılım kalmadı ortada

artık görüşüp konusup telefon bekledıgım ya da arayan ama acmadıgım veya aradıgım ama açmayan ya da sevgılısıyle gördüğüm bırı değil artık eski erkek arkadasım modeline oturdu.

aılem soruyor hani kzım neden cıkmıyorsun dışarı dıyorlar senın sevgılın sanırım işlerı yogun degıl ayrıldınız mı dıyorlar ki evet ne dıyebılırım kı baska...

boyle işte... sanırım konu sonu kızlar ... hoscakalın.
desteğini esirgemeyen arkadaslarımıza tesekkur edııyorum

sen korkmuyormuydun ailem duyar kızar diye evimizi arar mahvolurum die e zaten ailen biliyormuş ilişkini patiska ay kolonya ay losap kaydirigubbakcemile3

sen korkmuyormuydun ailem duyar kızar diye evimizi arar mahvolurum die e zaten ailen biliyormuş ilişkini patiska ay kolonya ay losap kaydirigubbakcemile3

kız patiskalığını kabul etti sonunda bu günleri de mi görecektik cevap yazmış sana patiska olarakkaydirigubbakcemile3

bide canım yazmış samimiyete bakkaydirigubbakcemile3 ailen biliodu madem neden korkuodun bu hayali sevgiliden evinizi aramasından gelmesinden fln bunlarada cvp alim lütfen

lepi çaktırma patiska kendi aramızda bir şifre kaydirigubbakcemile3

evı bılıyordu eve gelıp benı sorıp cıngar cıkarmasndan cekınıyordum
sız hıc okumadınız sanırım. konu bıttı gercı gerı dönup okumanıza gerek yok ama tekrar sorulara da cevap vermenın bır faydası olacagını sanmıyorum

sewgili losap weya kolonya
olmayan şapkalı sewgilin adına çok ama çok sewindim, yaşasın özgürlük diorum:lepi:

sende artık kolonyalıktan çıktın hacı yağı oldun buaralara kadar geldi kokunkaydirigubbakcemile3
yani maceralarda görüşmek üzere, coming soon...şakkıdı

fazla sürmez 2 güne orjinal yeni bir soruyla başlık açar
eeeee kolonya bu dünyası geniş mi geniş
bitmez onda fantaziler bitmez

evet haklısın bu senin hikayen olduğu için istediğin zaman bitirebiliyorsun eee ne zaman beyaz perdede izlicez bunu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…