Sevgilimi arabasnda bir kzla grdm ve telefonunu amyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet suçlu olduğu halde ters psikolojiyle kendini aklamaya çalışacak bence, bir daha aramaymış, pehhh :mymeka:

allahım ya yaşadıklarını duyunca eskileri hatırlıorum :1shok:benimde böyle bir ilişkim olmuştu 2 lafından biri yalan çalıştıı yere yalan ailesine yalan bana yalan bende ayrıldık bitti dedğimde evinizi ararım anneni ararım fln diiiip durdu bende ısıracak köpek havlamaz elinden geleni ardına koyma dedim:jeyyar: o gunden sonra ses seda yok korktuuunu anlarsa tabi tehdite basvurur asla inanma zaten kendini çok yıpratmışsınlmaz: yazık bırak ne hali varsa görsün sporamı gidio dispansere kuzeninimi götürüo kötükedihüso

yalanalrı saydı ayrılamazsın dedı ayrılma nolur der gıbı bırakmadı konustu
hıc durmadan beynını yedım son 3 aydır kotu gıden ılıskımız var bıtsın bıttı bu dıyorum yarın caldır musaıt olunca dedı evet hayır dememı bıle bekleyemedı garantıledı göya kapadı

hı durmadan konustum anlattım dedım ılıskı bu degıl bunu bunu yapıoon
dıo kı işte o halasının kızı cıdden de sonra evlenmıs soyadını bılmıomus hastanede doktor,
aksam spora gıtmıs cumartesı oglen yazılmıs mıs mıs mıs

lanet olsun ya kandırdı sankı
bugun olmıcak yarın tatlı dil le kandırcak

10 gun bekle dıo bıze gelcen tanıscam
bır de arkasından tehdıt msjı

beni arama diyen de kendisi sen bitti deyince tehtit savuran da. Kapat telefonunu kudursun bence.

çok ilginç :bbo: kafam karıştı..kandırcak dion kanma sende elindenmi alıo kanmamanı kafamçokkarıştı

Anammmmm bu işin sonu ne olucak çok merak ediyorummmm.....

Tatlım kapa telini yada yarın konuşalım de........ Bak ne coraplar örcez o herifinn başına guven bızeee...

hadi ör
ne yapayım ? smdıden basla yarın işte bakamıom nete çiz bıseyler

sewılcek yanı kalmadı kı serefsızın
yazdım bı tomar daha yazı gonderdım
yerde
defol dedım yaaa mıdemı bulandırıo pıslık

ben şunu anladım herşeyin farkındasın sevgilinin ne oldunu çok ii biliosun bile bilede ateşe gidiosun,şaşırıosun ve de şikayetçi oluosun lmaz: ya bu deveyi bile bile güdecen ya da bu diyardan gidecen ayrılacan yani bilmem anlatabildimmi :uhm:

guzellıkle evlencez bıtanem yazmıs yollamıs
((((
uyucam ben mıdem bulanıo ( aglıcam

Hazmedemiyordur terkedilmeyi belki de ondandır tehditleri. Kendisi zaten göze almış ayrılmayı yalan söyleyerek iş çevirerek. Evlilik lafı ha...:)

ya öle deıl
ınandırıo
ınanmadım tehdt basıo
çok da delıbıse
mıdem bulanıo

canım yemin ederimki sana ben daha bu olayı haziranda yaşadım ev arkadaşımın sevgilisi aynen bu kıza tehditler savurdu giderim anana babana senle bilmemem naptık derim mahvederim seni die ama noldu fosssss yani bişi yapcakları yok korkma sen ondan ne deliler gördük onlar kendine deli ateş olsalar cürmüleri kadar yer yakarlar:1closedeyes:

guzellıkle evlencez bıtanem yazmıs yollamıs
((((
uyucam ben mıdem bulanıo ( aglıcam

bilmediğimiz bişi var sanırsam? neden korkuyosun ondan bu kadar?

sevgilinize şerefsiz diyebiliyorsunuz ve de yalancı ..bunlara rağmen yarın tatlı dille kandırcak diyosunuz..sevgilizi bu kadar tanımlayabilirken yaptıklarına nasıl şaşırıyorsunuz doğrusu bende bunu anlamadım fisfisfis

hem şerefsiz diyorsun hem yalancı diyorsun hem kandıracak diyorsun, kusura bakma ama bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, ben anlayamadım.

valla ters yuz oldum konuuyu okurken
sevgilinin aldattiginden suphelenip sonra evlencez sozune nasil inanabiliyosun
bana bak sen bu adama mecbur musun?
ne demek guzellikle evlencez?

aradıgında gelen ses araba ya da trafık sesı degıldı ılk sessızdı ortalık sonra da spor yerı sesı makıne sesı gelıyodu
demek once kızı evden aldı sonra gıdıp takıldılar belkı 50 d k kadar sonra spora gıttılar
way be
bana hala yazıyo guzellıkle evlencez bıanem dıo

ben bundan tatlılıkla ayrılmalıyım bı tanıdıgımızın kocası pıslıgın tekıydı kadın ayrılamıodu
bı puntuna getırdı sılkeledı attı
adam nası bosanmayı kabul etttıggı yıllarca anlayamadı

benı arasın arasın acar kısa kısa konusur kaparım
arasın arıcagı zaman konusurum hep işim var derım vs drım
böle böle kurtulcam benbundan ıstemıorum artık aldatıo gos gre gore basımı agrıttı da

ısırcak kpk havlamaz demı

ben eşiyle çıkarken eşinin onu aldattığı birini tanıyorum. kızın aşktan öyle gözü kördü ki, çocuk eski sevgilisiyle defalarca birlikte oldu (yatak odası anlamında) ve bunu da kıza söyledi. yok efendim eski kız arkadaşını buna söyleyemezmiş daha ayrılmamışmış vs vs . sonuçta kız o iğrenç adamla evlendi, evlenmek zorunda kaldı çünkü artık istese de vazgeçebilecek bir durumda değildi. çocuğun evinde kendi isteğiyle bulunduğu halde isteği olmayan şeyler yapmıştı çocuk ona. toplumumuzu biliyorsunuz kız bekaretini kaybettimi kimseyle evlenemez. mecburen evlendi kız o çocukla. berbat durumdalar. kız mutsuz, dertli bir deri bir kemik. çünkü adam sevmiyor. zamanında kandırıp istediği şeyleri yaptıktan sonra aldatıp aldatıp duruyorlar erkekler. hepsinden tiksiniyorum. babam hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…