Sevgilimi begenmiyorum...

esravn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
115
0
26
İstanbul
Buraya daha oncedende konu acmistim sevgilim bana bakimsiz dedi mini etek giy diye. Bu dediklerini unutamiyorum cok gururum kirildi. Defalarca konustuk bu konuyu defalarca kusup baristik once ikna oluyorum sonra yine ayni. 4 yildir birlikteyiz sever gibi gorunuyor ama simdiye kadar bikere bile kiskanmadi beni. Okadar sinir bozucu ki beni umursamiyor sanki. Bana mini etek giy diyor baskalari banabakinca hic mi rahatsiz olmicak ? Ayri sehirlerdeyiz bulustugumuzda etek giyip bitanede ona etek vermeyi bile dusundum. Bu ve bikac sorunumuz daha var (onun icin sorun degil) Onu cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama artik eskisi gibi degilim. Bu olaylardan sonra konusmak bile istemiyorum soguk davraniyorum. Soyle biseyde var sevgilim hic yakisikli degil hatta cok tipsiz ama ben ona guzel baktigim icin guzel goruyodum ve yakisikli olmamasi umrumda bile degildi. Giyimine falanda dikkat etmez hep ayni seyleri giyiyor biraz maddi kaynakli. Simdi ise guzel giyinsin kas yapsin vucudu bronz olsun istiyorum. Sigara iciyor ve disleri sari hatta kirmizimsi temizletmesini istiyorum. Nasil soyliyim bilmiyorum cirkinliginden rahatsiz olmaya basladim. Bunlari ona guzel bi sekilde soylemek istiyorum hep kirilmasin hemde intikam almak icin soyledigimi dusunmesin istiyorum. Sizce ne yapmaliyim lutfen yardimci olun

yanlış anlamayın lütfen ama bu ilişkinin sonunu hiç iyi görmüyorum
yani en başından siz onu öyle kabul ettiniz
yani bir erkeğe şunu şunu düzelt deyince söylediklerinizi umursayacağını da sanmıyorum erkek milleti işte :50::51:
tek diyebileceğim kolay gelsin :34::34::34:

yanlış anlamayın lütfen ama bu ilişkinin sonunu hiç iyi görmüyorum
yani en başından siz onu öyle kabul ettiniz
yani bir erkeğe şunu şunu düzelt deyince söylediklerinizi umursayacağını da sanmıyorum erkek milleti işte :50::51:
tek diyebileceğim kolay gelsin :34::34::34:

En azından farkına varsın ve benim sorun ettiğimi bilsin yapıp yapmaması kendisine kalmiş.
Tşkler

Bi iliskide su huyu degissin, söyle görünsün olaylari baslayinca sevgi bitmistir bana göre.
Sonucta ikinizde iliskiye baslarken görüntüleriniz böyleydi, ve ikinizinde su an bu konuda elestiride bulunmaya hakkiniz yok.
Sevgilini begenmiyorsan ayrilirsin, kimsenin kimseye dis görünüs konusunda müdahale etmememeli bence.

Baslarda bunlar seni rahatsiz etmiyorduysa demek ki seviyormusun,
simdi bunlar gözüne batiyorsa sevgini sorgulamasin bence, sevgilinin dis görünüsünü degil

Sen onu beğenmiyosun o seni birbirinizi değiştirmeye çalışıyosunuz. seviyomuşsunuz birbirinizi, anladığım kadarıyla başlarda iç güzelliğe önem verirken zamanla dış güzellik sorun olmuş. O size açık açık söylüyo sizde söyleyin kırmadan.

Son düzenleme:
Bi iliskide su huyu degissin, söyle görünsün olaylari baslayinca sevgi bitmistir bana göre.
Sonucta ikinizde iliskiye baslarken görüntüleriniz böyleydi, ve ikinizinde su an bu konuda elestiride bulunmaya hakkiniz yok.
Sevgilini begenmiyorsan ayrilirsin, kimsenin kimseye dis görünüs konusunda müdahale etmememeli bence.

Baslarda bunlar seni rahatsiz etmiyorduysa demek ki seviyormusun,
simdi bunlar gözüne batiyorsa sevgini sorgulamasin bence, sevgilinin dis görünüsünü degil

O başlattı desem çok çocukça olucak sanırım. O bana söylemesen önce hiç umrumda değildi her haliyse seviyodum ama o bana bakımlı ol mini giyin deyince başladı. Sevmesine seviyorum sanırım etkiye tepki benimki

bu kadar çok farkındayken hala neden devam ediyosun anlamıyorum.bu nasıl bişey ya bütün herşeyini döktün ortaya tuhaf oldum ben:41:

Sen onu beğenmiyosun o seni birbirinizi değiştirmeye çalışıyosunuz. seviyomuşsunuz birbirinizi, anladığım kadarıyla başlarda iç güzelliğe önem verirken zamanla dış güzellik sorun olmuş. O size açık açık söylüyo sizde söyleyin kırmadan.

Kırmadan nasıl söyleyeilirim bilmiyorum. İntikam aldığımı düşünsün istemiyorum.

İkiniz de birbirinizde kusur aramaya başlamışsınız, artık sonu gelmez.:100:

bu kadar çok farkındayken hala neden devam ediyosun anlamıyorum.bu nasıl bişey ya bütün herşeyini döktün ortaya tuhaf oldum ben:41:

Anlaşılmicak bişey yok onu seviyorum onun seni seviyorum demesine inanıyorum. Bu konuyu burda paylaşmamın nesi tuhaf anlamadım yeni üye oldunuz galiba ilk defa benim konumu okuyorsunuz.

Kişisel bakım çok önemlidir..

Bunu onun düşünmesi lazım başta..Senin rahatsız olacağını hiç düşünmüyor mu? Dişleri sigaradan tütün rengi olmuş baksana..
Kusurabakma da iğrenç bir görüntüdür o bilirim, rastlıyoruz arada böyle insanlara..zaten o dişlerin kokusundan ..ayyy neyse..

bazı insanları uyarmak lazım canım, sevgilin kocan arkadaşın neyse ne..

----canım dişlerini temizletsene birara bir diş hekiminde..hem diş sağlığı hem de görüntü açısından..zamanı gelmiş...vs demelisin bence..
bunda kırılacak birşey yok
kırılırsa da kırılsın, dikkat etsin o zaman..
ben olsam söylemekten çekinmem............

sana bakımlı ol deyip kendisinin oyle gezmeside ayrı bir tuhaf..bunların hepsini ona soyleyince bu iliki iyice bozulur gibime geliyor

O başlattı desem çok çocukça olucak sanırım. O bana söylemesen önce hiç umrumda değildi her haliyse seviyodum ama o bana bakımlı ol mini giyin deyince başladı. Sevmesine seviyorum sanırım etkiye tepki benimki

etkiye tepki mi?

sanmıyorum..yani tütün rengi olmuş dişlerden mutlaka rahatsız oluyorsundur yaa...ama belki çekingenliğinden bugüne kadar es geçtin..(bence es geçilemez ya neyse)

ama o sana çok rahat eleştiri yapınca , sen de ..ben neden söyleyemiyorum bazı şeyleri..diye düşündün?

Ama hala söyleyip söylememe konusunda çekingensin.

etkiye tepki mi?

sanmıyorum..yani tütün rengi olmuş dişlerden mutlaka rahatsız oluyorsundur yaa...ama belki çekingenliğinden bugüne kadar es geçtin..(bence es geçilemez ya neyse)

ama o sana çok rahat eleştiri yapınca , sen de ..ben neden söyleyemiyorum bazı şeyleri..diye düşündün?

Ama hala söyleyip söylememe konusunda çekingensin.

Ağız kokusu yok ama yinede dişlerinden rahatsız olmuştum itiraf etmek gerekirse. Aynen öyle içimi okudunuz sanki.

diş bakımı yaptırması gerektiğini söyleyebilirsin bence, kıralacağını sanmıyorum, ağız sağlığı sonuçta, hem de kötü gözüküyor. doktoru falan sen araştır bul, tut elinden götür direk bence. "ben de kontrole gideceğim, seninkileri de bi beyazlatalım aşkım aradan çıksın" dersin.

kıyafet konusu da en kolay aslında, sizin beğendiğiniz kıyafetlerden ona bir kaç hediye alın, o da giymek zorunda kalır. böyle böyle alışır. dikkat etmesini sağlarsınız en azından.

Anlaşılmicak bişey yok onu seviyorum onun seni seviyorum demesine inanıyorum. Bu konuyu burda paylaşmamın nesi tuhaf anlamadım yeni üye oldunuz galiba ilk defa benim konumu okuyorsunuz.

ya ne yeni üyesi uzun zamandır burdayım tuhaf olan sevgilinin dişinin sararmasını hatta kızarmasını bile söylemen bence bu aşağılayıcı bişey.ve bunu bu kadar rahatlıkla başkalarına anlatıp anlattıklarınla aşağılayıp sonra sevgilinin koluna girebiliyosan işte bu tuıhaf ...burda herkes herşeyi anlatır anlatıyosan yorumada açık olacaksın ...

o sana rahatça biraz bakımlı ol diyebiliyorsa sen neden kırmadan nasıl söylüysem diye dert ediyorsunki.sen de direk söyle.erkekler de kendilerini görmez de böyle sevgilisini eşini beğenmez ya nasıl sinir oluyorum

Kırmadan nasıl söyleyeilirim bilmiyorum. İntikam aldığızmı düşünsün istemiyorum.

Ne şekilde söylersen söyle o zaten öyle düşünecek kısas mı yapıyosun diyebilir. Ama mutlu bir anınızda bu olanlar unutulunca spor yapsan biraz kaslansan sana çok yakışır diye dile getirebilirsin. Daha sonra diğerlerini bu şekilde söyleyebilirsin.

Ama çok sevmiyosan eğer ilişkini gözden geçir istersen seni beğenmeyen ve senin beğenmediğin biriyle neden birlikteliğe devam ediyosun ?

Back
X