Sevgilimi begenmiyorum...

1. mini etek gıymesı ıcın baskı yapan adam zaten adam deildir.

2. diş saglıktır ama bahsettıgım gıbı bı durumsa kendınıde parcalasa o dıs beyazlamaz temızletsede aynı sonuc olur cunku kemık rengıdır .

3. allahtan annen ve ablan cok baskı yapıomus 13 yasında sevgılı bulmussun (su an 17 yasındayım dıosun 4 senedır beraberız diosun)

4. parası olmayabılır alısverıs yapamayabılır bı tsrtu her bulusmada gıyebılır.. aynı tsortu gıymısmı dıye bakıcana elınde yok ama temız gıyınıo die dusun ha leke pıslık ıcınde gelıosa onada bısey demiorum.

5. ben senın assalamandan dolayı cok ıstıosan ver her ay 500 deısık deısık gıysın dedım :34:

6. 500 alsın benıde alısverıse gotursun ne demek ya bu adam senın babanmı abınmı kocanmı ? senın sadece sevgılın olan bı ınsandan nasıl sanada alısverıs yapmasını beklıosun boyle bıseyı kabul edebılır bı tavır ıcıne gırıosun. gercekten annen ve ablan allahtan sıkmıs baskı yapmıs . yapmaslar nolurdu kım bılır .
Şu en son yazdığınızla beni güldürdünüz :)) Cevap bile veremicem ama şunu söyliyim sizin 500 tl al alışverişe götür lafınız üzerine o beni götürsün sizin mantığınızla dedim. Ordaki ironiyi bile anyamıyosunuz ne diyim. 5. ve 6. maddeleri tekrar okuyun bence :)

Bence burda kendinizi yorum vermeklende yormayin sevgilinize kendinizi begendirmeklende, onu degistirip begenmeklende.. Böyle devam etmez. Aski sevgiyi hissedemedim heleki Mini etek giy diyiliyorsa..

Şu en son yazdığınızla beni güldürdünüz :)) Cevap bile veremicem ama şunu söyliyim sizin 500 tl al alışverişe götür lafınız üzerine o beni götürsün sizin mantığınızla dedim. Ordaki ironiyi bile anyamıyosunuz ne diyim. 5. ve 6. maddeleri tekrar okuyun bence :)
yazdıgım mesaja cevap verebılıcek bı durumda olmadıgın ıcın sadece gulmekle yetınmen cok normal . sen 13 yasında sevgılı ararken ben ıronının ne oldugunu anlıycak kapasıtedeydım bılmenı ısterım :34: 5. ve 6. maddeleri sen donup donup okumalısın cunku sende bu durumu kabul edebılıcek ısık var . hı bı arkadasın mesajınada 17 yasındayken 4 yıllık ılıskı olmuomu falan gıbı bısey demıssın , e yazdıgın dıer konuyu okuyunca senın yasadıgın sartlar altında 13 yasında sevgılı edınılmesı ımkansız ama soyle bı sey var yasaklar her zaman cekıcı gelmıstır bunun psklojısınıde yasamıs olabılırsın:34: uzun lafın kısası insanları giyimlerine bakarak aşşaglama , temızlıgını aksatıyorsa guzel bı dılle uyar , kımseden maddı yonden hıc bırsey kabul etme ve bana kalırsa berbat bı ılıskı bıtmesı en dogrusu . benden bu kadar ıyı gecelerrr :32:

Son düzenleme:
Saçma sapan bir ilişki haline dönmüş sizinki. Bana göre her ne kadar intikam için yaptığımı düşünmesin deseniz de besbelli intikam için düşünüyorsunuz bunları. Mini etek giy demeden önce aklınız nerdeydi de '' üzerinde katman olan fırçalanmamış kahverengi dişleriyle :27: '' sizi öpmesinden rahatsız olmuyordunuz. Bence şuanda önceki kızgınlığınızdan dolayı abartıyorsunuz, abartmıyorsanız da bitirin zaten o ilişkiyi, dişleri kahverengi olana kadar aklına fırçalamak gelmeyen bir adama diş fırçalamayı öğretmeyi kabullenmeyin yani, o ne öyle :20:

bence sen rahatsız oluyorsuun bu anlattığın şeylerden ki hak veriyorum kendine dikkat etmek zorunda sevgilin hele de sana bakımlı ol filan diyorsa. onun söyledikleri zoruna gidince sende içindekileri kendine itiraf etmeye başladın. bence sen onun kadar densizleşmeden söyle bunları. mesela de ki canım ben dişlerimi temizletmeyi beyazlatmayı düşünüyorum aslında senin de ihtiyacın var birlikte yaptıralım mı ne dersin filan de ama sevimli bir şekilde söyle bozulmayacağı şekilde. anlar zaten rahatsızlığını. dişler bakımlı olsun da kas bronz ten o kadar batmaz gözüne zannediyorum.

yazdıgım mesaja cevap verebılıcek bı durumda olmadıgın ıcın sadece gulmekle yetınmen cok normal . sen 13 yasında sevgılı ararken ben ıronının ne oldugunu anlıycak kapasıtedeydım bılmenı ısterım :34: 5. ve 6. maddeleri sen donup donup okumalısın cunku sende bu durumu kabul edebılıcek ısık var . hı bı arkadasın mesajınada 17 yasındayken 4 yıllık ılıskı olmuomu falan gıbı bısey demıssın , e yazdıgın dıer konuyu okuyunca senın yasadıgın sartlar altında 13 yasında sevgılı edınılmesı ımkansız ama soyle bı sey var yasaklar her zaman cekıcı gelmıstır bunun psklojısınıde yasamıs olabılırsın:34: uzun lafın kısası insanları giyimlerine bakarak aşşaglama , temızlıgını aksatıyorsa guzel bı dılle uyar , kımseden maddı yonden hıc bırsey kabul etme ve bana kalırsa berbat bı ılıskı bıtmesı en dogrusu . benden bu kadar ıyı gecelerrr :32:

Bu konuyla ilgili cevabim var onuda arastirip bulabilirsiniz . Soylicek biseyi olmayan bence sizsiniz ki konuyu alakasiz biryere cektiniz. Sevgilimle ayri sehirlerde oturuyoruz memlekette tanistik sevgilim ariyorum ilani vermedim yani. Ayrica bu imkanlarla nasil sevgiliniz oluyor demissiniz neden bahsettiniz anlamadim ben ablamin kiskancliklarindan herseye comak sokmasindan giyimime karismasindan ve disari cikma konusundaki asiri kisitlamalardan bahsettim. Beni eve kilitlemeleri gibi bir durm yok yani. Sen 13 yasindaykenanlayabilecek kapasiteseydim diyosunuz ben su anda bile bu kapasitede oldugunuzu dusunmuyorum. İroni yaptim diyorum hala kalkmis maddi beklenti diyorsunuz. Maddi bir beklentim olsa maddi durumu iyi olan biriyle birlikte olurdum en basta bunu dusunemeyecek kadar acizsiniz

bence sevgilinizin içgüdüsel fantazileri mevcut . zaten begenmiyormuşsunuz bence yol yakınken dönün beğendğınız biriyle mutlu olun

Saçma sapan bir ilişki haline dönmüş sizinki. Bana göre her ne kadar intikam için yaptığımı düşünmesin deseniz de besbelli intikam için düşünüyorsunuz bunları. Mini etek giy demeden önce aklınız nerdeydi de '' üzerinde katman olan fırçalanmamış kahverengi dişleriyle :27: '' sizi öpmesinden rahatsız olmuyordunuz. Bence şuanda önceki kızgınlığınızdan dolayı abartıyorsunuz, abartmıyorsanız da bitirin zaten o ilişkiyi, dişleri kahverengi olana kadar aklına fırçalamak gelmeyen bir adama diş fırçalamayı öğretmeyi kabullenmeyin yani, o ne öyle :20:

Daha oncede rahatsiz olmustum ama kirilir diye soylememistim. O patir patir soyleyince bende soyliyim diye dusundum. Goruntusu kotu ama simdi bile rahatsiz olmam. İntikam degil amacim ama madem benim dıs gorunusumu elestiriyor bende onun kusurlarini soylemeliyim en azindan degistirebiliceklerini...

Son düzenleme:
önceden görmezden geldiğin hatta belkide sevdiğin detayları zamanla beğenmemeye başlamışsan üzgünüm ama soğumuşsun.. İlerde bu sorunların kendi içinde daha da artıcak ve iyice batmaya başlıcak gözüne. Çünkü insan bi kere soğumaya başladımı gerisi geliyor malesef ama senin bu tutumunda erkek arkadaşının çok büyük payı var. Kıskançlık konusuna girmiyorum bile benim en hassas olduğum konudur, dozuna göre kıskanılmak, ilgi görmek isterim her kadın gibi. Bence önce sevgilini karşına alıp neden kıskanmadığını, senin soğuma sebeplerini vs herşeyi konuş. Kırılcak diye düşünme o sana etek giy derken kırılıp kırılmayacağını pek umursamamış.

bu senin için iyi bir haber.

aşk acısı çekmek zorunda kalmayacaksın
şans ayağına kadar gelmiş
bas tekmeyii:118:

ben sunu anlamadım ya dıslerını fırcaladıgı temız tututugu halde sarımsı bi renk mı yoksa dısını fırcalamıo bakmıo o yuzden kir sarısı gibimi yanı bazı kemıgın rengıde sarımsı bı renk oluo bana macun dayanmıo dıs fırcalamaktan ama gene bembeyaz deıl sarımsı bı renk bu sekıldemı yoksa fırcalamamaktan kırden olusmus bı sarımı ?

:1::1: bence pislikten sararmistir kendiliginden olsa soylerdi okadar batmazdi bu kadar sanirim:1: esra simdiden birbirinizin kusurlarini goruyorsaniz yol yakinken bitirin derim cunki erkekler degismiyorlar kendi bildiklerine gidiolar ne dersen de, ne yaparsan yap olmuyo !!!

Son düzenleme:
Iliskiniz sakat gibi geliyor bana. Artik batmaya baslamis bazi seyler. Disini fircalayip temiz tutunca tum mesele hallolacaksa, bence de guzelce uyar. Ama yok, baska seyler de var diyorsan yol ver gitsin.
Bu arada, fircalanmamis, uzerinde katman olusmus artik kirmizilasmis dise kemik rengi de diyen olmus ya, artik hicbirseye sasirmayacagim. :37:

Bir insanı değiştirmek bir başkasını sevmek demektir,seven olduğu gibi kabullenip sever.Bence ikiniz de birbirinizi sevmiyorsunuz 4 yıl boyunca yazık etmişsiniz kendinize bence bitirin de kurtulun.

Ayrıca mini etek giy diyen erkek arkadaş nedir ya,nasıl bir erkektir o?Tamam çok kıskançlık da iyi değildir ama hiç kıskanmayan erkek sevmeyen,umursamayan erkektir.

Son düzenleme:
o seni bakimisz buluyor sen onu , ne o seni begeniyor ne sen onu .....ama seviyorsunuz :27::27:

ayyy icimden geldiiii :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: herkese nasip olmaz böyle iliski:9::9::9::9::9::9:

buarada sari dis kemik rengi mi oluyor :1::1: birsey daha ögrendim kk :))) buarada lafi bile cok igrenc firca dis macunu al hediye et:31:

çıkmaya başladığınızda 13 yaşındaymışsınız. sanırım ozamanlar çocukluk duygusuyla bir şeyler hissetmişsiniz ve bir şekilde bu yaşa kadar sürdürmüşsünüz.şuan 17 yaşındasın sanırım erkek arkadşında bu yaşlarda ve ergenlik dönemlerinizi gözönünde bullundurduğumuzda ruhsal değişimleriniz çok normal birbirinizi beğenmeyişleriniz kısa etek giy demesi de şuan ki lisedeki kızlarımızın biraz olayı abarttıklarını düşünüyorum hepsi bir karış etekle geziyorlar ( yanlış anlaşılmasın gayet normal ama bazıları abartıyor ) erkek arkadşında yaşının itibariyle onları gözlemlediğinde senin de giymeni istiyor. yani yaşı biraz daha büyük olsaydı 20 üstü ve seni evlenceği kız olarak görseydi asla böyle bir şey istemezdi. hatta sen giymek istesen karşı çıkardı:20:
ben ilişkinizin geleceği olduğunu düşünmüyorum:51: daha üniversite falan ohoo şimdiden 4 sene olmuş zaten yani bukadar sene sonra karşılıklı olarak birbirnizden bıkma durumu olmuş zaten. şimdi için bir şey diyemem ama ilerde bi yerden patlak verecek bir ilişki gibi geldi bana. umarım her şey istediğin gibi olur yaşın daha küçük duyguların daha çok değişecek bunu unutma :34:

Buraya daha oncedende konu acmistim sevgilim bana bakimsiz dedi mini etek giy diye. Bu dediklerini unutamiyorum cok gururum kirildi. Defalarca konustuk bu konuyu defalarca kusup baristik once ikna oluyorum sonra yine ayni. 4 yildir birlikteyiz sever gibi gorunuyor ama simdiye kadar bikere bile kiskanmadi beni. Okadar sinir bozucu ki beni umursamiyor sanki. Bana mini etek giy diyor baskalari banabakinca hic mi rahatsiz olmicak ? Ayri sehirlerdeyiz bulustugumuzda etek giyip bitanede ona etek vermeyi bile dusundum. Bu ve bikac sorunumuz daha var (onun icin sorun degil) Onu cok seviyorum ayrilmak istemiyorum ama artik eskisi gibi degilim. Bu olaylardan sonra konusmak bile istemiyorum soguk davraniyorum. Soyle biseyde var sevgilim hic yakisikli degil hatta cok tipsiz ama ben ona guzel baktigim icin guzel goruyodum ve yakisikli olmamasi umrumda bile degildi. Giyimine falanda dikkat etmez hep ayni seyleri giyiyor biraz maddi kaynakli. Simdi ise guzel giyinsin kas yapsin vucudu bronz olsun istiyorum. Sigara iciyor ve disleri sari hatta kirmizimsi temizletmesini istiyorum. Nasil soyliyim bilmiyorum cirkinliginden rahatsiz olmaya basladim. Bunlari ona guzel bi sekilde soylemek istiyorum hep kirilmasin hemde intikam almak icin soyledigimi dusunmesin istiyorum. Sizce ne yapmaliyim lutfen yardimci olun

bence kesinlikle bi etekde ona vermelisin. yeterince haketmiş giymeyi :ssz:

1.si ikinizde birbirinizi beğenmiyorsanız niye hala birliktesiniz? ikincisi de tamam insanın kötü tarafları olabilir ve bunu düzeltmesine yardım etmeye çalışman çok normal ama anlamadığım şu.sevgilimi seviyorum ayrılmak istemiyorum demişsin ama diğer taraftan da çirkin bakımsız dişleri sarı hep aynı giyiyo falan filan.... bunlar biraz tezat değil mi?

Bence siz ayrılın, ikinizde birbirinizi sevmiyorsunuz

Mini etek giyme diyeni çok duydukta giy diye ısrar edeni yeni duydum..

Sende boşver dişten ayağa bi değişim bekleyeceğine ayrıl gitsin..

Back
X