Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunun açıklamasını yapmıştım zaten onuda araştırıp burdan paylaşabilirsiniz...17 yaşında olupta 4 yıllık birliktelik olmuyor galiba
o sizi sizde onu begenmiyor daha neden birliktesiniz bi anlasamo size bunlari demeseydi siz ondaki eksikleri görecekmiydiniz acaba ? o sizi begenmiyorsa neden birden onun cirkin oldugunu söylüyorsunuz Allah askina ayip degilmi o yanlis yapiyor neden sizde yapiyorsunuz böylemi insanlara ders verilir oldu hayat nereye gidiyor ..
Benim eski sevdiğim yakışıklıyydı ama dişlerine bakmaması hiç hoşuma gitmezdi,konuşmasını da bilerek şiveli yapıyordu;söyleyemezdim,ayıp bulurdum.Üzülür diye düşünürdüm.Yine de onu diğer güzel taraflarıyla severdim.Ama o bana giderken ;''güzelsin'' ama seni beğenmiyorum ,sevgilim gibi değil kardeşim gibi seviyorum'' diyerek gittiBen kıyamazken o bir güzel kıydı ve ozaman bile sen de şu dişlerine,konuşmana bak diyemedim,öyleyece kaldım.İntikam için söylüyor demesin diye.Keşke deseydim,kendini birşey sanmıştı..
Dedim ya seviyorum. Şu an gördüğüm kusurlar önceden benim için kusur değildi kimini önemsemedim kimide onu benim gözümde daha da şirinleştirdi. Ona çirkin olduğunu söylemedim hatta hiçbir şey demedim ama bazı söylemem gerekiyor. Bana bakımlı ol diyor oda bakımlı olsun. Bana neden tepki veriyorsunuz anlamadım aynı durumda olsanız ne yapardınız ? Ben gayet iyi niyetli davranıyorum bence.
''güzelsin'' ama seni beğenmiyorum
Bana da benzerini söyledi. Çok güzelsin seni çok beğeniyorum ama kendine bakmanı istiyorum. Çirkin diyemiyor da bakımsızsın diyor. Durumumuz birbirine çok yakın ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum ayrılmışsınız en azından buna sevinmelisiniz. Benimki de şiveli konuşuyor ama hiç sorun değil hatta tatlı geliyor. Nereliydi acaba merak ettim ?
malatya şivesiyle konuşuyordu..Bazıları tatlı geliyordu ,ama sürekli öyle konuştuğu için bazen de itici geliyordu.Düzgün konuşsun istiyordum ama söyleyemiyordum...istese normal konuşabiliyordu..Benim yanımda özensiz oluyordu..çok yüz vermişim ben ona ,kendini birşey sandı ve gitti...(şimdilerde öylesine görüşüyoruz ve ben eskisi gibi değilim) ..seninki nerenin şivesi?