Sevgilimi begenmiyorum...

Dış görünüş önemli değil desek de etkili oluyor işte. Seven insana karşısındaki güzel görünür. Siz zaten güzel göremiyor iseniz aranızda sevgi bağlılık olabilir ama deli gibi aşık değilsiniz bence. Şimdi devam etse bile ileride bir noktada kopar.

Bu ilişki nasıl bi hal almaya başlamış böyle...
Bi erkeğin sevdiği insana mini giy dekolte giy bakımlı ol demesi çok saçma geliyor bana...
Kadın o şekilde giyindiğinde bi başka erkeklerin dikkatini çekeceğini bile bile onu miniye dekolteye teşvik etmesi nasıl bi genişliktir ve nası bi midedir...
Bi başka erkeğin sana bakarak iç geçirmesi vauv demesi vs vs artık her ne halt geçiriyorsa akından erkek sevgilin bunları bile bile nasıl seni yanında taşıyacak böyle olunca kendimi tatmin edicek anlamadım bazı erkekler vardır öyle yanındaki güzel olunca kendini bi bok sanar kadının güzelliğinden dikkat çekiciliğinden onun çevresi tarafından beğenilmesinden tatmin olur. Bana göre bi erkeğin bi ağırlığı olmalıdır.
Bakım konusuna gelince sana bunu söylemesi bile saçma çünkü onu sen düşünebilirsin ve eminim ki kendine gereken bakımı yapıyorsundur.
Ama bunu söylemesine rağmen kendi pis kokulu ağızıyla etrafta dolaşıyorsa onu sert bi şekilde uyarmak lazım!
Kıyafet konusuna gelicek olursak insanın durumu iyi olmayabilir ama uygun fiyatlı mağazalar markalar var onlardan alabilir çapulcu gibi gezmesine gerek yok.
Sizin durumunuz aynen şu şekil"boklu sidikliye mana bulur."
Bi insan karşı tarafın söylemesine gerek duymadan kendine temizliğine önem vermelidir. Vermiyorsa bu onun pisliğindendir. Ama sizin ilişkiniz bana zaten laçkalaşmış arada sevgi ve saygının azalmış olduğu mesajını verdi...

Benim sevgilim mini etek giyip yanına gitsem beni anında eve geri gönderir git üstüne düzgün bir şeyler giy öyle gel der ve tabi bu konu burda kapanmaz tartışır da durur bende giymem zaten gerçi ama yine de kıskanmanın onu giyme bunu giyme demenin bir sahiplenmek sevgi ölçüsü olduğunu düşünmüyorum erkekler çok değişken ruh hallerine sahipler biri sevgilisinin yanından erkek geçmesine dayanamazken bir diğeri yanında havalı ve güzel bi kız dolaştırmayı sever bununla böbürlenir . Temizliğine gelince bu adam 4 yıldır mis gibiydi de son zamanlarda bir anda dişlerinde katman oluşmadı değil mi ? Demek ki daha önce de böyleydi fakat sen görmek istemiyordun. Ama şimdi seni fazlasıyla rahatsız ediyor. O zaman sen sevgilini değiştirmeye çalışmak yerine artık ona neden katlanamadığını ve neden daha yeni rahatsız olmaya başladığını düşünmelisin ve sevgini sorgulamalısın.

Ben bunun açıklamasını yapmıştım zaten onuda araştırıp burdan paylaşabilirsiniz...17 yaşında olupta 4 yıllık birliktelik olmuyor galiba

Yoo öyle birşey iddaa etmedim. Olur olmasınada işte böyle sakat bir ilişki olur :1: Yanlız yanlış anlamanı istemiyorum bir konu açmışsın görüş yorum bekliyorsun, dalga geçtiğimi felan düşünme ama o insan seni gerçekten sevseydi seni dış görünüşünden dolayı eleştirmezdi hani Mecnun Leylayı çirkin bulanlara siz onu benim gözümden görün demişti buda böyle bişey gerçekten seviyosa sen onun gözünde prensessin. Aynı şekilde oda, ikinizde bu şekilde düşündüğünüze göre aşk sevgi yok olmuş bitmiş. O yüzden ben görüşüm bitmesidir hayat sizin hayatınız umarım doğru bir karar alırsınız.

Aslinda seviyorum ama biraz hatta cok sogudum. Eskiden yanindayken herseyi unuturdum kendimi cok iyi cok mutlu hissederdim ama artik cok gergin oluyorum. İnsaniz hepimiz ne kadar dikkat etsemde acaba terledim mi aciktimda agzim kokuyor olabilir mi vs dusunceler geciyor kafamdan. Onunla ilgili hicbirseye hevesim kalmadi ne konusmak istiyorum ne gorusmek. Ondanda rahatsiz olmaya basladim herseyi yazamadim bazilari soylenemicek kadar kotu... Burun yapisindan dolayi belkide killar disariya cikmis gelde soyle bunu iste... Biliyorum bazi arkadaslar tepki vericek ama yuruyusune sinir olmaya basladim. Ayril diyenlr oluyor okadar zor ki ayrilmak 4 yilimi verdim okadar emek verdim sevdim sevildigim keske bunlar yasanmasaydi. Su an oyle bir durumdayim ki iki ucu b.klu degnek.

o sizi sizde onu begenmiyor daha neden birliktesiniz bi anlasam :34: o size bunlari demeseydi siz ondaki eksikleri görecekmiydiniz acaba ? o sizi begenmiyorsa neden birden onun cirkin oldugunu söylüyorsunuz Allah askina ayip degilmi o yanlis yapiyor neden sizde yapiyorsunuz böylemi insanlara ders verilir oldu hayat nereye gidiyor ..

o sizi sizde onu begenmiyor daha neden birliktesiniz bi anlasam :34: o size bunlari demeseydi siz ondaki eksikleri görecekmiydiniz acaba ? o sizi begenmiyorsa neden birden onun cirkin oldugunu söylüyorsunuz Allah askina ayip degilmi o yanlis yapiyor neden sizde yapiyorsunuz böylemi insanlara ders verilir oldu hayat nereye gidiyor ..

Dedim ya seviyorum. Şu an gördüğüm kusurlar önceden benim için kusur değildi kimini önemsemedim kimide onu benim gözümde daha da şirinleştirdi. Ona çirkin olduğunu söylemedim hatta hiçbir şey demedim ama bazı söylemem gerekiyor. Bana bakımlı ol diyor oda bakımlı olsun. Bana neden tepki veriyorsunuz anlamadım aynı durumda olsanız ne yapardınız ? Ben gayet iyi niyetli davranıyorum bence.

Benim eski sevdiğim yakışıklıyydı ama dişlerine bakmaması hiç hoşuma gitmezdi,konuşmasını da bilerek şiveli yapıyordu;söyleyemezdim,ayıp bulurdum.Üzülür diye düşünürdüm.Yine de onu diğer güzel taraflarıyla severdim.Ama o bana giderken ;''güzelsin'' ama seni beğenmiyorum ,sevgilim gibi değil kardeşim gibi seviyorum'' diyerek gitti:(Ben kıyamazken o bir güzel kıydı ve ozaman bile sen de şu dişlerine,konuşmana bak diyemedim,öyleyece kaldım.İntikam için söylüyor demesin diye.Keşke deseydim,kendini birşey sanmıştı..

Son düzenleme:
Benim eski sevdiğim yakışıklıyydı ama dişlerine bakmaması hiç hoşuma gitmezdi,konuşmasını da bilerek şiveli yapıyordu;söyleyemezdim,ayıp bulurdum.Üzülür diye düşünürdüm.Yine de onu diğer güzel taraflarıyla severdim.Ama o bana giderken ;''güzelsin'' ama seni beğenmiyorum ,sevgilim gibi değil kardeşim gibi seviyorum'' diyerek gitti:(Ben kıyamazken o bir güzel kıydı ve ozaman bile sen de şu dişlerine,konuşmana bak diyemedim,öyleyece kaldım.İntikam için söylüyor demesin diye.Keşke deseydim,kendini birşey sanmıştı..

''güzelsin'' ama seni beğenmiyorum
Bana da benzerini söyledi. Çok güzelsin seni çok beğeniyorum ama kendine bakmanı istiyorum. Çirkin diyemiyor da bakımsızsın diyor. Durumumuz birbirine çok yakın ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum ayrılmışsınız en azından buna sevinmelisiniz. Benimki de şiveli konuşuyor ama hiç sorun değil hatta tatlı geliyor. Nereliydi acaba merak ettim ?

Dedim ya seviyorum. Şu an gördüğüm kusurlar önceden benim için kusur değildi kimini önemsemedim kimide onu benim gözümde daha da şirinleştirdi. Ona çirkin olduğunu söylemedim hatta hiçbir şey demedim ama bazı söylemem gerekiyor. Bana bakımlı ol diyor oda bakımlı olsun. Bana neden tepki veriyorsunuz anlamadım aynı durumda olsanız ne yapardınız ? Ben gayet iyi niyetli davranıyorum bence.

ok haklisiniz aslinda ozaman ona ben sendeki kusurlari görmüyorum seni sevdigim icin, sen nasil oluyorda bendeki kusurlari görüyorsun beni sevmiyorsan insan severse gözleri kör olur ne kusur görür ne baska bisey, kiskanmamakta neymis kiskanmayan erkekten hayir gelmez bosuna dememisler :34:

''güzelsin'' ama seni beğenmiyorum
Bana da benzerini söyledi. Çok güzelsin seni çok beğeniyorum ama kendine bakmanı istiyorum. Çirkin diyemiyor da bakımsızsın diyor. Durumumuz birbirine çok yakın ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum ayrılmışsınız en azından buna sevinmelisiniz. Benimki de şiveli konuşuyor ama hiç sorun değil hatta tatlı geliyor. Nereliydi acaba merak ettim ?

malatya şivesiyle konuşuyordu..Bazıları tatlı geliyordu ,ama sürekli öyle konuştuğu için bazen de itici geliyordu.Düzgün konuşsun istiyordum ama söyleyemiyordum...istese normal konuşabiliyordu..Benim yanımda özensiz oluyordu..çok yüz vermişim ben ona ,kendini birşey sandı ve gitti...(şimdilerde öylesine görüşüyoruz ve ben eskisi gibi değilim) ..seninki nerenin şivesi?

Son düzenleme:
malatya şivesiyle konuşuyordu..Bazıları tatlı geliyordu ,ama sürekli öyle konuştuğu için bazen de itici geliyordu.Düzgün konuşsun istiyordum ama söyleyemiyordum...istese normal konuşabiliyordu..Benim yanımda özensiz oluyordu..çok yüz vermişim ben ona ,kendini birşey sandı ve gitti...(şimdilerde öylesine görüşüyoruz ve ben eskisi gibi değilim) ..seninki nerenin şivesi?

Oda öyle istese normal konuşabiliyor ama bilerek öyle yapıyor. Onlar fütursuzca eleştiriyorlar rahatsız olsam bende söylerdim fırsatını bulsam. Aynen yüz verince böyle oluyorlar. Böyle erkeklere söyliceksin kusurlarını. Sevgili olarak mı görüşüyorsunuz ? Eskisi gibi olmak çok zor. Güneydoğu ağızı

Belli değil,ben şans verecektim ama çok sevmediğini anladım,mantık için evlenmek istiyor.O aramazsa aramıyorum artık..Daha fazla düşer oldu üstüme...Bakalım ne olacak..

Back
X