daha yeni geldim eve çok kötüyüm :S bugün sevgilimin doğum günü ve 4 senedir beraberiz. öğlen iş çıkışına süpriz yapmak istedim habersiz gittim kapıda beklemeye başladım işte msjlaştık falan. bi çıktı yanında 2 tane 25 26 yaşlarında kız bitane adam 4 lişiler. beni gördü çok oldu içeri girdi tekrar çıktı. kalakaldım öyleondan sonra senin ne işin var kız burda dedi güldü yanıma gelip sarılcaktı defol git dedim yüzüğü attım hediyeyi fırlattım çektim gidiyodum arkamdan geldi falan konuşmaya çalıştı nie içeri girdin dedim yengeme bişey verdim dedi ama yengesi ondan önce çıkmıştı yengeni gördüm dedim. sonra tamam anlatcam dedi yollarda rezil lduk bağırdım çağırdım tabi:S sonra sigara içmesini istemiyordum sigara paketini bırakıp çıktım onun için girdim dedi gittik baştık gerçektende sigara paketini koymuş oraya. ama ben hıncımıalamadım istersen gdelim onların yanınada tanıştırayım seni dedi gittik onların yanına bana iyi davranmaya çalıştılar ofisten arkadaşlarıymış acaip kötü oldum ya çok kıskancımdır ben hala ağlıyorum:S napmam lazım:S
arkadaşlarının yanında o şekilde davranman iyi olmamış
ama tabi şüphelenmekte haklı olabilirsin
dört yıllık ilişkinde erkek arkadaşın seni iş arkadaşlarıyla tanıştırmaması da tuhaf geldi bana
senin yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım canım ne yaptıysan çok haklısın
birde bana sorum ne ümitlerle gittim yıkıldım resmen:S
içinde en ufak bir şüpen varsa ona karsı tavrını koy şu anda ben evliyim ama eşimin böyle bir durumuyla karşılassam büyük konusmayım söz hakkı bile vermem sıkma canını hem ya herşey olacağına varır
ya kızlar teşekkür ederim yorumlarınız için ama ben okadar hazırlanmışın süpriz yapmışım acaip kötü oldum :S biz yanlarına 1 saat sonra falan gittik ve bitane kız yoktu:S yinede adam aklında soru işareti varsa bana sor dedi of bilmiyorum ya:S
Aynı tepkiyi gösterirdim hatta daha fazlasını yapardım...Yanında iki tane kız olacak ve beni görüp içeri girip çıkacak.. sonrada hiçbişey olmamış gibi aaa senmi geldin kızz diyecek... Ben onun varyaa... aaa.....mıçmayı bırak yerin dibine sokar yüzüğü de onunla birlikte yollardım yerin dibinee...
İsterse 10 sene geçsin....!!!
Kusura bakma canım ama görmüş olduğun manzara ve sevgilinin dumur olmuş hali çokk tehlikeli...
Ben senin kadar kolay ikna olmazdım herhalde büyük konuşmayayım da Allah korusun..
Bi şekilde seni ikna etmiş evine gelmişsin ama kontrolü elden bırakma ve bu sürprizlerden yapmaya devam et son olarak ta işyerindeki samimi olduğu arkadaşlarıyla tanışmanı öneririm sana... Bir organizasyon ayarla ve hepsini tek tek tanı... Diyebileceklerim bukadar..
Hoşçakal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?