Sevgilimi çok kıskanıyorum

Eyvah çok vahim bir durum. Gerçi ben de aynı tepkiyi gösterirdim, tepkinde kesinlikle haksız değilsin. Hatta ben olsam o bayanlarla beni tanıştırma sözü vermeden fikrimi değiştirmezdim.Yani sonuçta, 2 erkek iki bayan, ve seni götürdüğü yerde bayanlardan eser yok. Bir saat sonra hem de. Yani eğer yemeğe gittilerse, bayanlar niye o kadar çabuk kayboldu ortadan? Ben düşünüyorum da, o bayanlardan biri olsam yani iş arkadaşı olarak, bu durumdan çok rahatsız olurdum, benim yüzümden olduğunu düşünüp seninle iletişim kurmaya çalışırdım. Getir gel kızcağızı da içi rahatlasın falan derdim. E bunu da yapmamışlar.
Yangına körükle mi gidiyorum? Beki de duymak istediğin bunlar değilde tesellidir.Neyse canım,bence çözüm şu, kıskançlığından utanmış gibi yapıp kızlarla tanışmak istediğini söyle. Bakalım tanıştıracak mı? O zaman çıkar işin rengi ortaya. Sora ne yapacağına kendin karar verirsin artı, 4 sene az değil. Ama güven bir kere sarsıldığında, bir de kıskancım diyorsun, yer durursun kendini. Herşey gönlünce ols un.

aynen çok iyi anlamışın cnm beni ama gittiğimde tanıştırdı beni bitane kız vardı orda ve gayette iyi davrandılar yani şüpenlenceğim bi durum yoktu ama aklım diğer kızda kaldı:S

aynen çok iyi anlamışın cnm beni ama gittiğimde tanıştırdı beni bitane kız vardı orda ve gayette iyi davrandılar yani şüpenlenceğim bi durum yoktu ama aklım diğer kızda kaldı:S

Neyse, kızlardan birinin bile olması rahatlatmıştır içini. Ama o kız diğerinin kız arkadaşıysa, yani ne bileyim. İş yerine daha sık git. Ve böyle bir durumda seni kaybedeceğini bilmesini sağla. Belki de normal arkadaştır. Belki de daha ilk çıkışlarıdır. Bu olayın olması iyi olmuştur. Aklını başına toplar, Kim bilir. Ama gene de diğer kızla tanışmadıkça tedbiri elden bırakma. Ve gerekirse tanıştığın kızla arkadaşlık kur falan. Neyse canım, sen daha iyi bilirsin tabi. Bunlar sadece ikir. İyi akşamlar sana.

Canım bende cok kıskancım bende olsam aynı tepkıyı verırdım senı... Belkıde daha fazlası ... Şimdi diğer kız kaldıda o nıye gıttı o kız kımdı gercekten ıs yerınden mı dıye kendını yıyorsundur. Sakın olup arkadasların dedıgı gıbı yap tanısmak ıcın bahane yarat o zaman elbet acık verır eger dedıgı gıbıyse senınde ıcın rahatlamıs olur

saol canım teşşekkür ederim walla dedimki 1 2 aya kadar benide o işe aldırıyosun ne olursa yapıcam yani 12 ay müsade veriyorum sana dedim. en kökten çözüm bu sanırım

saol canım teşşekkür ederim walla dedimki 1 2 aya kadar benide o işe aldırıyosun ne olursa yapıcam yani 12 ay müsade veriyorum sana dedim. en kökten çözüm bu sanırım

Haahhaaaaaa süpersinnn kesinliklee kökten çözüümmmm............

sağolun kızlar ya birazda olsa kafamı rahatlattınız yani yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim ama ben yazcam bişey olursa size hepinize teşekkür ederim.

eee yanii merakta bırakma bizi yaz gelişmeleri canım...
Akıllıca davranacağından eminim...

evet canım gerçekten kafayı yiyorum:S

Ben bu kadarcık bir şeyde yüzüğü atmazdım... ama aynen çok kıskanırdım.. sinirimi çıkarırdım bi güzel !

Ben bu kadarcık bir şeyde yüzüğü atmazdım... ama aynen çok kıskanırdım.. sinirimi çıkarırdım bi güzel !

yüzüğü atmakla hata yaptığımı biliyorum ama o an ne yaptığımı hatırlamıyorum bile resmen kendimi kaybettim yani o anı anlatamam:S

yüzüğü atmakla hata yaptığımı biliyorum ama o an ne yaptığımı hatırlamıyorum bile resmen kendimi kaybettim yani o anı anlatamam:S

Anlıyorumm çünkü ben de çok kıskancımdır... Zamanla kendini firenlemeyi öğrenirsin canım...

bu artık kıskançlık değil paranoyaklık bence.
aynı sizin gibi bi sevgilim var ve bazen bıkıyorum.

Aferin, Biraz Daha Devam Et..
Terkedil Tamam mı ?

Kendini Üzmekten Zevk Alanlardansın Sanırım..
Bu Kıskançlık Neyin Nesi ?
Kaç Yaşındasın Yahu?
Ama 25-26 Yaşında Olan Kızların Sizden Büyük Olduğu Kesin..

Artık Silkelen ve Kendine Gel..
Çocuk Gibi Kıskançlıkları At Aklından..
Hem Kendini Hasta Edersin, Hem Adamı Çileden Çıkarırsın..
Bugün Peşinden Gelir, Yarın Gelir, Ertesi Gün Gelmez..

Hoşçakal..

arkadaşlar sevgiliniz varsa güveniyosanız ne bileyim aklınızdan geçmiyosa bazı şeyler kk da ki aşk konularına bakmamanızı tavsiye ederim.

anacım ben zaten şüphelenmişim hafiften bi bakıyorum buraya allaah allah başlıyorum paranoyaklığa =)

diceksiniz ki kardeşim sende bakma yada güvenmiyomuşsun zaten...yok şekerler güvenseniz bile hafiften başlıyosunuz paranoyaya

ha bazende halinize şükrediyosunuz yada kör gözünüz açılıyo tamam ama benim psikolojimi etkiliyor yani

bende coook kıskancım yazını tebessüm ederek okudum
bosver canım sahıplenıyoruz napalım yanı
tepkın bıraz fazla ama sevgılınde bılıyodur huyunu
sıkma canını sen

bende coook kıskancım yazını tebessüm ederek okudum
bosver canım sahıplenıyoruz napalım yanı
tepkın bıraz fazla ama sevgılınde bılıyodur huyunu
sıkma canını sen

sağol canım çok teşekkür ederim kendime hakim olamıyorum bianda aşırı kıskançlık işte:)

evet çok haklısın canım bigün okuyorum ben buraya böle bişey yazmam diyorum olmaz diyorum ertesi gün benzer bişey oluyo yani bende etkileniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…