bence inadını kırmalısın çoçuk seni çok seviyo belli sevgilisine hiç güzel mesaj atmayanlarda var seninki yine atıyo su iki günde onsuzluğuda tattın ikinizinde üzümmesine gerek yok sen at mesaj o zaten yelkenleri indirir
Kır şeytanın bacağını bir kerede ilk adımı sen atmış ol (=
Barıştığınız da kendine dikkat et ama yani bu kadar fevri davranma derim. Tamam tatışabilirsiniz, beklentilerine tam karşılıkta vermeyebilir ama bunun içinde her zaman bitti diyip yüzük verilmez, bir zamandan sonra iş laçkalaşır. Bak kendinin farkındasın, inadından gururundan olduğunu biliyosun, şuan onsuzluğuda yaşadın bundan sonrası için aynı hataları yapmamaya bak.
Kaç gündür moralim çok bozuk. Erkek arkadaşımla 3.5 yıllık bi ilişkimiz var ve onu çok seviyorum. Ancak son zamanlarda biraz fazla tartışmaya başladık. Sorun onun ilgisizliği yada bana öyle geliyor.. Ben;benimle ilgilensin,güzel msjlar atsın birazda romantik olsun istiyorum. Msj falan atıyor ama bana biraz ilgisiz gibi geliyor. İnternetten de bir sürü forum okudum erkekler duygularını fazla belli etmez çok ilgi beklemeyin onlar içten yaşar diyorlar. Öyle yapıyor benimki de daha çok ama ben göstersin istiyorum. Böyle beni şaşırtsın hep güzel şeyler söylesin istiyorum yaa... Dünde tartıştık, ben biraz fazla inatçı ve gururluyum. İnadımdan hiçbir şey yapmıyorum hep ondan bir şeyler bekliyorum. Bu yaptığım doğru değil biliyorum ama inadımı yenemiyorum nasıl yenebilirim?? Dün çıkardım yüzüğü verdim hatta, oda tamam dedi ama gözünden yaş akıyodu. Ben yine inadımdan bir şey yapmadım çünkü ona sinirliydim. Arabadan iner inmez bende başladım ağlamaya. Böyleyim işte onun yanında ağlayamıyorum .. Dünden beri mesaj atmadı biliyorum benden bir şeyler bekliyor ama oda beni çok kırdı. Ablamla konuşuyor beni ona soruyor.. Bir taraftan msj atmak için sürekli kendimi suçluyorum, ardından ama oda beni üzdü atma diyorum. 2 gündür bu haldeyim. Sizce ne yapmalıyım...
bence mesaj atıp aranı düzeltmelisin . Benim sevgilim de aynı seninkisi gibi ben de bana güzel şeyler söylesin beni şaşırtsın hatta özlediği zaman duygularını söylesin bir kere olsun özledim desin görüşemediiğimiz zamanlarda duygularını söylesn beni düşündüğünde hemen mesj atsın düşündüklerini söylesin keşke yanımda olsan şuanda desin istiyorum amaa malesef beni çok çok sevdiğini bildiğim halde bunları bana asla söylemiyor özledim diyo canm bitanem aşkm da der ama genel olarak söylemez hiç duygularını hatta o kdr belli etmez ki sevdiğini bildiğim halde gerçekten artık sevmiyor dedirtiyo hiç mi hiç belli etmiyo acıdan bensizlikten ölse yine söylemez yine söylemez huy bu asla değişmez ki canım . 3 , 5 sene baya uzun bir süre sevmeeyn bir erkek hiç 3,5 sene çıkar mı yazık etme 3 senenize çöpe atma yaşanılan güzel günleri onun huyu da böyle sadece rica et ben sana duygularımı söylediğim zamanlarda sen de bana bir iki cümle söyle sen de beni anla de derdini anlat ona konuşun . Gurur da çok gereksiz birşey bazı yerlerde hele ki 3,5 seneyi çöpe attırıyorsa o kadar gurur olmaz olsun yani . bence ara konuş canım
Yorumun için sağol canım. Hakkını yemiyim şimdi özlediğinde,yanında olmamı istediğinde söyler ama her zaman değil. Benim istediğim günün bazı saatlerinde kendimi özel hissettirecek şeyler söylemesi,romantik olması yani. Benimki de fazla romantik değil olduğunda oluyor ama sürekli değil. Birde bazı şeyler rutin olmuş,telefonda konuşuyoruz sürekli konuştuğumuz için ayn şeyler oluyor genelde. Ben konuştuğumuz zaman beni bazı sözleriyle şaşırtsın istiyorum fazla yapmıyor onu.. Şimdi ararsam ne diyecm peki,genelde o aradığı için ben ne diyim diye düşünmüyordum şimdi benim bir şeyler söylemem lazım nasıl yapıcm bilmiyorum..
bu istediklerini nasıl bana söylüyorsan aynılarını da ona söyle bence
Söylüyorum canım ama bir gün uyguluyor iki gün uyguluyor üçüncü günde unutuyor.. Olmadı tekrar konuşurum,bir şeyler yapmam lazım sanırım. Yine elimden geleni yaparım ben..
O zaman yapacak bir şey yokhuyu öyle kabul etmekten başka çaren yok ki . Benimki de aynı seninkisi giibi
kendine haksızlık etme ilgi görmek seninde hakkkın tatlım ama barışm ayoluna git seviyo çocuk seni bence tatlı dille herşey halour benim kide odun askerlite
Yüzük verme olayı olmuş anladığım kadarıyla. Belki bu yüzden kararlı davranıyor olabilir. Sürekli herşeyde ayrılık olayını öne sürmüşseniz bu durumdan sıkılmışta olabilir.
canım bu durumda ne dusuneceksın bılıyormusun? ya basına kotu bısey gelırse ya kaybedersen ne yapacaksın o zaman.. o mesajı belkı son measajı olursa Allah korusunnn dıyorum ama ınadını kırmak ıstıyorsan bunları dusunup ufak seylere takılmayıp hem kendın mutlu ol hemde o olsun anın tadını cıkarın.. mıllet neler yapıo her gun baskasıyla aldatıyor dovuyor kufurler edıyor ne bılım neler var neler.. bende ınatcı bır ınsan olarak bu sekılde dusunuyorm ve sukurler olsun dıyorum yınede benı seven kotu huyları olmayan bır sevglm var dıyorum ve o zmn ınadımı krıyorum ben donuyorum ona.. tabı nazlanarak donuyorum orası ayrıve bır yere gıdın basbasa olacagınız kımsenın olmayacagı ve karsına al konus ben bunu ıstıyorum senden bana msjlar atmanı ufak surprızler yapmanı ılıskımızde heyecn olsun ıdtıyorum dersen ve bunları yapmadıgı ıcn cok uzuldugunu onu kaybetmekten korkugunu guzel bı sekılde ona sarılarak gozlerıne bakarak soyle ınan erir bıter ve cok daha dıkkatlı davranmaya baslıcaktır ama sende ona suprızler yap mutlu et fılan ınatcılık yapma.. bende senın ıcn de ınadımı kırcam ama sende bana yardım et fılan de yanı o zamn cok rahatlıcaksın ve sorun cozulecek canımmm ben ole yaptıım sımdı daha cok mutluyum :)))
Benim de böyle bi mesaja ihtiyacım vardı canım birinin beni gaza getirmesi gerekiyordu :) Bende bu şekilde düşünüyorum ama ondan sonra yine inat yapıyorum ve o atsın banane diyorum.. Haklısın aslında Allah korusun yani kötü alışkanlığı olan bir çok erkek var ben yine sevgilime şükrediyorum bunu ona da söylüyorum fakat erkek kadar bir çokta kötü kız var sende benim değerimi bil diyorum hemen kendimi haklı çıkarıyorum :) O zaman ben şimdi mesaj atıyorumm sonunda gaza geldimm teşekkür ederimm :)) Konuşmayı da dediğin gibi yapıcm tatlım sana haber veririm sonra ne olduğunu, dua et bize lütfenn :)
Bu arada uzun yazdığın için ayrıca teşekkür ederimm bi nevi içimdeki duyguları açığa çıkardım kendime geldim.. =))
İlk defa verdim ama artık tak etmişti yani. Ben ona sürekli diyordum biraz değiş diye yapamadı oda.. Aslında ona da hak veriyorum ben hep fazla ilgilensin istiyorum sıkıyorum bazen. Barışınca aynı şeyler olsun istemiyorum fazla ilgilenmeyince o şikayet ediyor bu sefer. Nasıl davranacağımı nerede duracağımı şaşırdım artkk.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?