Sevgilimi Çok Seviyorum, değişmesi için yaptıklarım doğru mu sizce :/ :(

Bende öyle yapmaya karar verdim canım öyle kabul edecm yani.. Diğer türlü ikimizde üzülüyoruz yoksa. Kötü bir huy değil ama değişse fena olmazdı :) buluştuğumuz zaman tek tek ne istediğimi sakin bir şekilde söylerim ikimizin de hoşgörüsüyle olur sanırımm..

Aynen çoğu böyle malesef .

cok mutlu oldum cnm benım gaza getırebldıysem ne mutlu bana:)) tabıkı dua ederım sıze :))) haberlerını beklıorummm muckss :):):)

Dün gece konuştukk dediğin gibi oldu :) ben mesaj atınca yelkenleri suya indirdi sakin bi şekilde konuştuk iyiydi düzeldi gibi ama bu sefer de iş meselesi çıktı. Biz atamaları bekliyorduk atama olana kadar gidiyim ankarada çalışayım diyor beraber gidelim diyor ama benim ailem izin vermiyor. Onunda ailesi git çalış diyomuş bende tek başına gitmesini istemiyorum zaten üniversite okurken ayrı kaldık bide bu araya girmesin istiyorum.. Bakalım tatlım ne yapıcz bilmiyorum ama mutluyum en azındann :))

ayy supermıss yaa cok sevındım senın adına canım benım :))) yaa sormaa benımkınınde atama durumu var bılmemne bızde sıkıntıdayız ama ben bıraktım sonucta calısacak kısı olan kendısı nerde calısmak ıstıosa calıssın dıe dusunup hıc ustune gıtmıorum artık sende ole yap kendısı ve aılesı calıssın ıstıosa senınkıde eger bos oturmak ıstemıosa sen dekı tamam hayatım iş senın işşn nerde rht edıosan calısmak ıstıosan calıs ben arkandayım de. bılıorm ayrı kalmak cok zor ama ben yurt dısında yasıorum ve aylarca ayrı kalıyoruzz bıtek ben turkıyeye geldıgımde gorusebılıoruz dusun yanı o yzden cok ııı anlıorm senı ayrı kalmak cok zor ama dayanmalısın sevgın ıcın :)

Teşekkür ederim tatlımm :)) Ya öyle diyosun da atamaları beklesin istiyorum canım yada en azından kendi memleketimizde çalışsın istiyorum fakat burda fazla özel hastane olmadığı için iş imkanı çok yok. Bi yandan gitsin istiyorum ama tekrar ayrı kalacağımız aklıma geldikçe vazgeçiyorum.. Yanında olmam lazım biliyorum.. bilmek farklı uygulamak farklı ama.. Neyse canımm çok teşekkür ederim çok yardımcı oluyosun gerçektenn :))

ne demek canım benim yaaa yardımcı olabılıosam ne mutlu ınsallah orta yolu bulursunuz bır an once de halledersınız bu sorunu :)))

Ya cocuk erkeklerin hic yapamayacağı seyi yapmıs gözünden yas akıtmıs sen hala ilgi bekliyorsun, erkekler hicbir zaman kızlar gibi ilgi vermez! Sen onun yanındaki varlığına sükretmiyorsun da ilgi göstermiyor diye üstüne yüzüğü cıkartıyorsun bence cok hata yapmıssın.

Deme öyle canım ya insan ilgi bekliyor tamam sevebilir ama sevmek farklı göstermek farklı.. Hem bunu bana göstermedikten sonra ne önemi olabilir ki o sevginin ? ama bende anladım erkekler kızlar kadar ilgilerini göstermiyorlar,aslında bende çok beklemiyorum ama ilk zamanlar daha çok ilgiliydi öyle olsun istiyorum. Allah' şükür düzeldi şimdi aramız daha çok üzerime düşüyor bende geri plana çekildim biraz o bana diyor biraz ilgilen diye :)

Canım benim bir erkek vardır sevgisini gösterir ama asla hissedemezsin o zaman baslarsın seviyor mu acaba? diye sorular sormaya,ama bir erkek vardır sevgisini göstermez ama sevgisini hissedersin o zaman sevgiden hicbir sekilde süphe duymazsın yani demek istediğim hissetmek daha önemli :) Allah mutluluğunuzu bozmasın

Doğru diyosun canım ama biz kızlar doymuyoruz işte :)) Bu arada teşekkür ederimmm

bizde yaklaşık 3.5yıldır beraberiz. ilk ayrılık konusunu ben açmıştım 2yıl önce, o ayrılmamak için elinden geleni yapmıştı. Onun ağzından ayrılmak lafını hiç duymadım Allah'a şükür.. Ama ilk zamanlarda daha çok sevgi dolu mesajlar atardı, erkeklerin hamurunda var anacım yıllar geçtikçe değişiyorlar... Ama yine de yakınmıyorum Allah onu başımdan eksik etmesin. AMİN

Sana gelince bence şuanlık oluruna bırakmalısın canım. Üstüne üstüne gidersen olayın olmaz. Bazen aşk yerine ayrılığa bırakabiliyor işte bu sayede birbirinizin değerini daha çok anlarsınız.. Geri döneceğini unutma tabi ki en fazla 2hafta, Sonra mutlaka mesaj atacaktır

Yorumun için teşekkür ederim tatlım. Çok üzerine gitmiyorum artık ve aramız daha da iyi :)) Kaç gündür aramız o kadar iyi ki maşallah diyorum ve ikimizde bunu farkındayız her şeye dikkat ediyoruz artık.. O bana mesaj atmadan duramıyor fakat bu tartışmamızda ben attım çünkü hep ilk adımı o atıyordu,haksızlık etmiyim dedim. Bende biraz inatçıyım inadımı yenmeye karar verdim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…