sevgilimi çok üzdüm onu yeniden nasil kazanabilirim? :'(

gamzegge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
6
0
1
33
Kizlar biz soz nisan asamasindayiz sevgilimle her sey cok güzel gidiyordu şükür . Şükür sevdigimin isi var muhendis ama cok yoğun isi belki varsa cevrenizde anlarsiniz beni ben de şükür mülakat sonucu bekleyen biriyim. Stresliyim hem de çok o da beni ihmal ediyor bu ara bu konuyu konustuk tamam dedi ama yine ayni ben de başkası mi var acaba diye düşünmeye başladım. Tanımadığım birini gördüm facebook ta begenenler.kisminda delirdim yazdim yazdim sacma sapan seyler bana bilmiyorum sogutuyosun kendinden beni biraz rahat birak yazma arama dedi ne yapmaliyim kizlar kaybetmek asla istemiyorum. Beni sevmekten vazgecmemistir değil mi? Kizlar ne yapayim?

Kizlar biz soz nisan asamasindayiz sevgilimle her sey cok güzel gidiyordu şükür . Şükür sevdigimin isi var muhendis ama cok yoğun isi belki varsa cevrenizde anlarsiniz beni ben de şükür mülakat sonucu bekleyen biriyim. Stresliyim hem de çok o da beni ihmal ediyor bu ara bu konuyu konustuk tamam dedi ama yine ayni ben de başkası mi var acaba diye düşünmeye başladım. Tanımadığım birini gördüm facebook ta begenenler.kisminda delirdim yazdim yazdim sacma sapan seyler bana bilmiyorum sogutuyosun kendinden beni biraz rahat birak yazma arama dedi ne yapmaliyim kizlar kaybetmek asla istemiyorum. Beni sevmekten vazgecmemistir değil mi? Kizlar ne yapayim?
Biraz aramayın, kafasını dinlesin madem, allahtan tartışma hakaret boyutuna varmamış yoksa hiç düzelmezdi.

sevgiliniz in arkadaş listesindeki herkesi tanıyomusunuz???
yada tanımak zorundamisiniz ??
yahu ben kaç senelik kocamin arkadaş listesini kurcalamamisim...
bide begenenleri tek tek kontrol etmek falan, nedir bu paranoyaklik...
Az nefes aldır çocuğa , sonuna kadar haklı..

Tugra034 üzgünüm yeniyim alintilamak nasil yapılıyor bilemedim. Paranoya ile alakasi yok ki genelde arkadaşlarımız ortak ve ihmal ediyor beni ben de kaybetme korkusuyla tabi acaba beni sevmiyor mu baskasi mi var diye düşündüm. Ben de boyle biri kesinlikle değilim ki üzgünüm gerçekten belki de nazara geldik

Eses07 haklısınız sanırım yoğun stresli bir dönemden geçiyorum onun da etkisi var tabi sevdigime patladim en sonunda hic bu kadar tepki koymamisti. Ben de şoka girdim zaten bunlari ben mi söyledim diye ozur diledim defalarca yine de iste bilmiyorum

gördüğüm kadarıyla fazla takıntılısın cnm unutma ki sevgilinin senden farklı bir hayatıda var herkesi tanımak zorunda değilsin. kahvede oturup çay içtiği okey oynadığı kişiyi yda dıdısının dıdısını tanımak zorunda değilsn

sevgiliniz in arkadaş listesindeki herkesi tanıyomusunuz???
yada tanımak zorundamisiniz ??
yahu ben kaç senelik kocamin arkadaş listesini kurcalamamisim...
bide begenenleri tek tek kontrol etmek falan, nedir bu paranoyaklik...
Az nefes aldır çocuğa , sonuna kadar haklı..
sadece eş konusunda da değil cnm aile de bile anne baba ve kardeşin tanıdığı bazı kişileri tanımıyorz bile ki eş sevgili erkek arkadaştan dha yakın olduklarına rağmen

sadece eş konusunda da değil cnm aile de bile anne baba ve kardeşin tanıdığı bazı kişileri tanımıyorz bile ki eş sevgili erkek arkadaştan dha yakın olduklarına rağmen
Kizlar beni yanlis anlıyorsunuz ben takintili değilim sadece soz nişan donemi.ayrica mesleki sinava girdim kazandığım halde mülakat sinavi yuzunden sekiz aydır bekliyorum . Çalışan çalışmayı seven biri için yıpratıcı bir süreç geçiriyorum. Sevdiğim den sadece destek olmasini istedim. Yoğun biliyorum ama yine de bekliyor.insan ışte bir de bu durum iki aydır devam ediyor bana uzak eskisi gibi değil hisseder insan ben yazmadan yazmiyor aramazsam aramıyor cok yogunsun biliyorum dedim daha bugün ama keske sadece bir gunaydin yazsan ya da arasan bana yeter ki dedim. Ama butun çalışma saati boyunca yazmadi

Ben senin yerinda olsam yanina gitib fecebook ni silelim benimda olmasin seninda rahat yasayilim sen ben ne gerek var bize sanal alem derdim.eger sevse kabul eter ikimizda sileriz rahat rahat keyfimiza bakariz

Back
X