Sevgilimi eve nasıl alabilirim?

estağfirullah ders anlatacak başka biri mi yok yani ona,açıkça macera arıyorum de. Annene söylemek istemiyorsan kendini annenin yerine koy senin çocuğun senin gibi yapsa ne düşünürsün,ne hissedersin.

Ders bahane, sevgiliyi eve atmak şahane

2 gün önce sevglilimi eve attım aynı bağsettiğin gibi giriş katta meraklı bir komşumuz var
Ben gidip apartmanın kapısını açtım oda karşı caddede bakıyordu önden gittim kapıyıda aralık bıraktım mesafe vererek çıktık

Annem sevgilimi biliyor.Tanışıyorlar ama eve geleceğini bilmiyor
Anneden gizli sevgiliyi eve atma çabanı hâlâ masumane bir ders çalışma olarak algılayalım mı yoksa inanmış gibi yapmaya devam mi edelim? Annen evdeyken başka odada çalışın diyecem ona da bahanen vardır, ah bu bahar ayları... hormonlar horon tepiyordur sizin şimdi :)

Ben ders çalışılacağından şüpheliyim

Madem ders caliscaksiniz ailenizede haber verin yada ailenizin evde oldugu saatte gelsin. Bu kadar sikintiya gerek yok. Ha gerçekten amaciniz ders ise ben hep parklarda sakin kafelerde ders calişan gruplar goruyorum illa ev sart degil yani bu kadar dertse

Ankara da oturuyorsaniz gayette ders calismak icin uygun cafeler var. Sizin icin Swarm gecmisime baktim ve hemen bir oneri sunabiliyorum. Kitabi books & cooks (bahceli de) oldukca elverisli calismak icin, yeterki icinizde calisma aski olsun.
Ama yok illa eve gelsin diyorsaniz ve niyetiniz ders calismaksa ailenizinde izni, bilgisi varsa komsularin ne dedigiyle aileniz ilgilensin.

Ahh gençlik...özledim valla.adrenalin tavan yapardı...ya ne ders çalışması Allah aşkına, öpüşüp koklaşmak varken ama tabi dikkat et aman diyim sora buraya 'nasıl oldu anlamadımmmm' diye cırlama :)

Dışarıda seslerden konsantre olamayız diye evi seçtik

Kütüphanelerde sesli ders çalışma bölümleri ayrıca oluyor. Biz öğrenciyken hep beraber oralarda çalışırdik.

Ama ev senin kirayı sen veriyorsun. O yüzden hiç bir şekilde çekinmeden eve arkadaşların gelip gidebilmeli. Benim kızım olsan asagidaki meraklı teyze bana laf ucurmaya kalksa ağzını yirtarim o kadının. Annenin tavrı burada önemli. Neyse görmeden sokman pek mümkün olmayabilir. O sebeple takma milleti. Sevgilini tak koluna al içeriye.

walla, o cocuk o eve girer de, siz de ders calisirsaniz, o cocugu terk et derim. libido terk biriyle berabersin demektir

Onun disinda, once annenlere haber versen iyi olur madem bu teyze bu kadar merakli ve herseyi goren bilen biri.

Gercekten ders calismaksa niyet, bi kafede falan olabilir bu.

Walla sevgilimi eve atip, basbasayken bisi yapabilmisligim henuz olmadi hele ders calismakk... ha hayyy

bu süperdi ya :)

Sevgili hanım kardeşim,

Dışarıda ders çalışmanın zorluğunu bilirim.
3 saat oturdun mu bir yerde, garsonlar dik dik bakmaya başlar.
Hadi başka yer bulalım derken, yolda zaman harcarsın.
Yan masaya gürültülü bir grup gelir.
Hunharca kahkaha atan bir teyze gelir.
Hiç biri olmasa, sürekli menüden bir şey sipariş etmen gerekiyormuş gibi bir zorunluluk hissedersin.

Kısaca, ders mers kalmaz.

Okulda çalışsanız? Bir derse girmeyip kantinde çalışın. Sessiz olur hem.

İlla eve çağıracaksanız, ki bence de birlikte ders çalışmak için en iyi yer evdir, annenize söylemelisiniz. Annenizin başka birinden duyması, sizin ve ilişkiniz açısından kötü olur.
Madem anneniz biliyor, onun güvenini yitirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…