- 5 Şubat 2015
- 2
- 1
- 6
- Konu Sahibi meyveliturta
-
Ders bahane, sevgiliyi eve atmak şahaneLYS'nin yaklaştığı şu günlerde sevgilimle ikimizin içine bir ders çalışma aşkı geldiE bari beraber çalışalım diye düşündük ama nerede çalışacağımıza bir türlü karar veremedik.Birbirimize konu anlatacağımız için kütüphaneyi seçemedik ve bende bize gelmesini söyledim.
Ama bir sorun var.Oturduğum apartman beş dairelik bir aile apartmanı.Bizim diğerleriyle bir kan bağımız yok ama yıllar geçtikçe aile gibi olduk.Giriş katında oturan teyzemiz birazcık meraklıdırKim nerede, kim kaçta geldi, kim gelmedi her şeyi bilir.Benim eve giriş çıkış saatlerimi aile üyelerimden daha iyi biliyor Apartmana giren çıkan herkesi de biliyor tabiki.Tanımadığı birisi gelince hemen kime bakmıştınız diye sorar.
Başta söylediğim gibi sevgilim yarın bize gelecek ve ders çalışacağız.Ama annemlere laf gitmesini istemiyorum açıkçası.Komşu teyzemizin haberi olmadan sevgilimi içeri nasıl alacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum
Asıl başbaşa kalırsanız konsantre olamazsınız! Şeytan dürterDışarıda seslerden konsantre olamayız diye evi seçtik
Anneden gizli sevgiliyi eve atma çabanı hâlâ masumane bir ders çalışma olarak algılayalım mı yoksa inanmış gibi yapmaya devam mi edelim? Annen evdeyken başka odada çalışın diyecem ona da bahanen vardır, ah bu bahar ayları... hormonlar horon tepiyordur sizin şimdi :)Annem sevgilimi biliyor.Tanışıyorlar ama eve geleceğini bilmiyor
LYS'nin yaklaştığı şu günlerde sevgilimle ikimizin içine bir ders çalışma aşkı geldiE bari beraber çalışalım diye düşündük ama nerede çalışacağımıza bir türlü karar veremedik.Birbirimize konu anlatacağımız için kütüphaneyi seçemedik ve bende bize gelmesini söyledim.
Ama bir sorun var.Oturduğum apartman beş dairelik bir aile apartmanı.Bizim diğerleriyle bir kan bağımız yok ama yıllar geçtikçe aile gibi olduk.Giriş katında oturan teyzemiz birazcık meraklıdırKim nerede, kim kaçta geldi, kim gelmedi her şeyi bilir.Benim eve giriş çıkış saatlerimi aile üyelerimden daha iyi biliyor Apartmana giren çıkan herkesi de biliyor tabiki.Tanımadığı birisi gelince hemen kime bakmıştınız diye sorar.
Başta söylediğim gibi sevgilim yarın bize gelecek ve ders çalışacağız.Ama annemlere laf gitmesini istemiyorum açıkçası.Komşu teyzemizin haberi olmadan sevgilimi içeri nasıl alacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum
harikasın ya :))Şimdiden söyleyeyim hayır sürtünme yoluyla hamile kalmazsin. Ertesi gün hapı seni oldurmez ama adet döngüsü etkilenebilir. Kızlık zarı girisin yaklaşık 1.5-3 cm içindedir.
Yanlış anlama lys'de çıkarsa diye cevaplari verdim . Ders calisma maksatlı.
Dışarıda seslerden konsantre olamayız diye evi seçtik
bu süperdi ya :)Şimdiden söyleyeyim hayır sürtünme yoluyla hamile kalmazsin. Ertesi gün hapı seni oldurmez ama adet döngüsü etkilenebilir. Kızlık zarı girisin yaklaşık 1.5-3 cm içindedir.
Yanlış anlama lys'de çıkarsa diye cevaplari verdim . Ders calisma maksatlı.
O saatte annem evde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?