- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
- Konu Sahibi meyveliturta
-
Hiç risk alma dışarıda çalışın. Eşim sevgiliyken geliyordu bize,bir kaç kez de gizli gelmişti. Mahalledeki kadınlardan gizli girebilmiştik ama az daha kalpten gidecektik çünkü akşamın 9undan önce eve gelmeyen babam pat diye anahtarıyla içeri girmişti. Vallahi de billahi de bir şey yapmıyorduk yani
Söylememin daha doğru olduğunu biliyorum.Hatta anneme söyleyebilirim bile ama mahalle baskısından da çekiniyorumNeden söylemiyorsun,başkasından duysa daha mı iyi sence..
Açıkça dürüstçe söyle..
Öyle mi olur diyosunuzannene söyle sorun ortadan kalksın,
bu arada biz aynı evde yaşadığımız halde dışarda ders çalışırdık evde yan gelip yatıyorsun yok acıktık yemek yapalım yok kahve içelim derken bakıyorsun hiçbir sey çalışmamışsın, biz burger king in kapalı katına giderdik çalışmaya
Annen bi şey demeyecekse mahalleyi ne takıyosun ki?Söylememin daha doğru olduğunu biliyorum.Hatta anneme söyleyebilirim bile ama mahalle baskısından da çekiniyorum
Kabul etmediKadın kılığına girsin şabaniye gibi
Kabul etmedi
Söylememin daha doğru olduğunu biliyorum.Hatta anneme söyleyebilirim bile ama mahalle baskısından da çekiniyorum
Bunu bende bilmiyorum işte beynime işlenmiş resmenAnnen bi şey demeyecekse mahalleyi ne takıyosun ki?
Babam şehir dışında neysekiHiç risk alma dışarıda çalışın. Eşim sevgiliyken geliyordu bize,bir kaç kez de gizli gelmişti. Mahalledeki kadınlardan gizli girebilmiştik ama az daha kalpten gidecektik çünkü akşamın 9undan önce eve gelmeyen babam pat diye anahtarıyla içeri girmişti. Vallahi de billahi de bir şey yapmıyorduk yaniHastaydı,annesi de köye gitmişti, babam zaten görünce o da çok üzülmüştü :))
Sanırım annem evdeyken çağırsam daha iyiBak evladım annen bilirse sorun değil zaten,mahalle baskısını bastıramazsın zaten ağzı olan gene konuşur.
Annende rahatsız oluyorsa bu durumda gidin bir kütüphaneye sessiz sakin çalışın..
En mantıklısıda bu bana göre..
Sanırım annem evdeyken çağırsam daha iyi
Ozaman sizin ders çalışma işi yatar canımKabul etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?