- 26 Ekim 2014
- 60
- 24
- 88
- Konu Sahibi meyveliturta
-
Niye kimse inanmadıYahu on numara sessiz sakin kafeler var. Hem içiniz rahat olur hem ders çalışırsınız. Tabii amaç ders çalışmak ise
Sıkıysa dokunsun banaÇay kahvede içersiniz annen hazırlar nasılsa,velhasıl yaklaşıp öpmeye filan kalkarsa kır ağzını burnunu tamammı..
Hiç çekinme vur gitsin..
Ozaman sizin ders çalışma işi yatar canımmaddi durumunuz iyiyse otele gidin
Şimdi erkek arkadaşıma annem varken gelmesini söyledim.Daha iyi olur şimdi sen çay demlerken evi yakardın x teyze iyi bakar bize dediResmen zorla gelicekmiş
Yok zaten birazcık ikilemde kalmıştım.Burada da yorumların çoğunluğu benimle aynı düşünmeyince yanlışı kendimde aradım :)Bana öyle geliyor ki konu burada kapansın diye bize böyle diyorsunuz. :)
Aileniz nerede olacak acaba siz hayatta ders çalışamazsiniz soliyimLYS'nin yaklaştığı şu günlerde sevgilimle ikimizin içine bir ders çalışma aşkı geldiE bari beraber çalışalım diye düşündük ama nerede çalışacağımıza bir türlü karar veremedik.Birbirimize konu anlatacağımız için kütüphaneyi seçemedik ve bende bize gelmesini söyledim.
Ama bir sorun var.Oturduğum apartman beş dairelik bir aile apartmanı.Bizim diğerleriyle bir kan bağımız yok ama yıllar geçtikçe aile gibi olduk.Giriş katında oturan teyzemiz birazcık meraklıdırKim nerede, kim kaçta geldi, kim gelmedi her şeyi bilir.Benim eve giriş çıkış saatlerimi aile üyelerimden daha iyi biliyor Apartmana giren çıkan herkesi de biliyor tabiki.Tanımadığı birisi gelince hemen kime bakmıştınız diye sorar.
Başta söylediğim gibi sevgilim yarın bize gelecek ve ders çalışacağız.Ama annemlere laf gitmesini istemiyorum açıkçası.Komşu teyzemizin haberi olmadan sevgilimi içeri nasıl alacağım konusunda fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaşça ders çalışmak istiyorsanız bence sevgiliniz tek gelmesin. Başka arkadaş da gelebilir yanında. Böylece mahalle baskısına da boyun eğmek zorunda kalmazsınız. Başbaşa yapılacak en kötü aktivite evde birlikte ders çalışmak bence. Parka gidin, uzanın çimlere çalışın. Hangi il bilmiyorum. Akm ye giderim hala hep. Çook güzel, dışarıda banklar da var. Orada çalışabilirsiniz.
Annem varken gelecek gibiBen de sandım ki annenin bu durumdan haberi var ama yorumlardan anladığım kadarıyla annenden gizliymiş. Bence komşuyu düşünmek yerine anneni düşün, ne kadar da iyi amaç olsa da annen bu durumu öğrendiğinde yanlış anlama olasılığı çok yüksek. Annene söyle, ders çalışacağız de izin al. Annen izin verdikten sonra da komşuya laf düşmez.
Bence de çok mantıklıkomşu riski anne riskinden neden daha önemli? madem çok masum bir amaç var,annene söyle o varken gelsin eve rahatça çalışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?