Sevgilimi eve nasıl alabilirim?

ailenizin haberi varsa komşuya ne ki?

annenız kendısı soylesın kızımın arkadası gelecek ders calısmaya dıye

o kendısı fark etmeden

komsu teyze de dedıkodu yapacak yer bulamasın

Şimdi erkek arkadaşıma annem varken gelmesini söyledim.Daha iyi olur şimdi sen çay demlerken evi yakardın x teyze iyi bakar bize dedi Resmen zorla gelicekmiş

Reactions: K_G
Aileniz nerede olacak acaba siz hayatta ders çalışamazsiniz soliyim

Ben de sandım ki annenin bu durumdan haberi var ama yorumlardan anladığım kadarıyla annenden gizliymiş. Bence komşuyu düşünmek yerine anneni düşün, ne kadar da iyi amaç olsa da annen bu durumu öğrendiğinde yanlış anlama olasılığı çok yüksek. Annene söyle, ders çalışacağız de izin al. Annen izin verdikten sonra da komşuya laf düşmez.

Arkadaşça ders çalışmak istiyorsanız bence sevgiliniz tek gelmesin. Başka arkadaş da gelebilir yanında. Böylece mahalle baskısına da boyun eğmek zorunda kalmazsınız. Başbaşa yapılacak en kötü aktivite evde birlikte ders çalışmak bence. Parka gidin, uzanın çimlere çalışın. Hangi il bilmiyorum. Akm ye giderim hala hep. Çook güzel, dışarıda banklar da var. Orada çalışabilirsiniz.

Annem varken gelecek gibi

madem konu integral eee napalım o zaman bildiğimiz bütün illegal yolları anlatalım :) Tatlım yürek mi yedin? Ailenle yaşadığın ve aile gibi yaşayan insanların yaşadığı apartmana erkek arkadaşını alacaksın, nereden tutsan herkes yanlış anlar maalesef.Gidin sessiz sakin bir cafeye doya doya integralleşin.

Baca yokmu baca.helikopter kiralayin.sevgilin helikopterle çatıya insin bacadanda eve girsin
Kafam gene zehir gibi çalıştı beaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…