Sevgilimi söylememe sorunum??

Aman ... daha taze, 6 ay diyorsun ya. Ne kadar tanıdın kocaaaaaaaaaaa 6 ay'da?

Ben anneme eşimle birlikteliğimi 8 sene sonra söyledim. Şu an evliyiz. Falanlar filanlar :)

Önce okul
Sonra iş

En nihayetinde eş.

1 bucuk yil oldu yeni söyledim. Ancak taşlar yerine oturdu. Hem de ilk zamanlar kafasi yerinde olmuyo insanin ben uçuyorum falan zannediyordum 😁 daha soylersin☺

Valla ben saklamak istemedim ki, ben söylemeden yanaydım ama ne zaman niyetlendiysem hep araya birşeyler girdi ben de bir ara söylemekten vazgeçtim. Ben hep aktiftim. Yani sosyal aktivitelerim çoktu, arkadaşlarımı da tanıyordu, onu tabi bilmiyordu, sonra sonra söyledim

Ya mesela arada buluşmak istiyoruz ama yalan söyleyerek dışarı çıkmak istemiyorum çıksam bile ne zamana kadar yalan söle söle
Bilse mesela o yönden iyi olur ama zaten şuan söleyemem gitcek artık gittiği yere kadar

Valla ben saklamak istemedim ki, ben söylemeden yanaydım ama ne zaman niyetlendiysem hep araya birşeyler girdi ben de bir ara söylemekten vazgeçtim. Ben hep aktiftim. Yani sosyal aktivitelerim çoktu, arkadaşlarımı da tanıyordu, onu tabi bilmiyordu, sonra sonra söyledim
Sizin adınıza çok mutlu oldum valla ne gzel yaa 🤭♥️

Ya mesela arada buluşmak istiyoruz ama yalan söyleyerek dışarı çıkmak istemiyorum çıksam bile ne zamana kadar yalan söle söle
Bilse mesela o yönden iyi olur ama zaten şuan söleyemem gitcek artık gittiği yere kadar
Normalde yalniz dışarı cikan biri degilsen normaldir tabi. Ben her zaman yalniz çıkan biriydim ve cikmak icin bahaneye gerek yoktu. Zaten iliskimiz baslayinca her zaman şakıyan ben sessiz dalgın birine dönüştum. Annem anlamis da ne zaman diyecek diye beklemis 😊

Back
X