- Konu Sahibi Bilinmeyen Biri
SİLİNDİ
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha 8 yıl mı nasıl sakladınAman ... daha taze, 6 ay diyorsun ya. Ne kadar tanıdın kocaaaaaaaaaaa 6 ay'da?
Ben anneme eşimle birlikteliğimi 8 sene sonra söyledim. Şu an evliyiz. Falanlar filanlar :)
Önce okul
Sonra iş
En nihayetinde eş.
1 bucuk yil oldu yeni söyledim. Ancak taşlar yerine oturdu. Hem de ilk zamanlar kafasi yerinde olmuyo insanin ben uçuyorum falan zannediyordumdaha soylersin☺
Sizin adınıza çok mutlu oldum valla ne gzel yaaValla ben saklamak istemedim ki, ben söylemeden yanaydım ama ne zaman niyetlendiysem hep araya birşeyler girdi ben de bir ara söylemekten vazgeçtim. Ben hep aktiftim. Yani sosyal aktivitelerim çoktu, arkadaşlarımı da tanıyordu, onu tabi bilmiyordu, sonra sonra söyledim
Normalde yalniz dışarı cikan biri degilsen normaldir tabi. Ben her zaman yalniz çıkan biriydim ve cikmak icin bahaneye gerek yoktu. Zaten iliskimiz baslayinca her zaman şakıyan ben sessiz dalgın birine dönüştum. Annem anlamis da ne zaman diyecek diye beklemisYa mesela arada buluşmak istiyoruz ama yalan söyleyerek dışarı çıkmak istemiyorum çıksam bile ne zamana kadar yalan söle söle
Bilse mesela o yönden iyi olur ama zaten şuan söleyemem gitcek artık gittiği yere kadar
Ben sinsiyim anlamıyolarNormalde yalniz dışarı cikan biri degilsen normaldir tabi. Ben her zaman yalniz çıkan biriydim ve cikmak icin bahaneye gerek yoktu. Zaten iliskimiz baslayinca her zaman şakıyan ben sessiz dalgın birine dönüştum. Annem anlamis da ne zaman diyecek diye beklemis![]()
Ben sinsiyim anlamıyolar![]()
Mutluklarben de cok gizemli olduğumu sanıyordum ama aşık olunca ben burdayım demisim demekki
![]()